1 TOG uyku tulumu kullanan var mı

Pembe Unal

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
13.758
48.967
798
Selam Hanımlar
Bebepine uyku tulumu giydiren var mı? Hem üşütmeyeb hem terletmeyen 1 1.5 tog uyku tulumu arıyorum. Marka önerir misiniz

Selam Hanımlar
Bebepine uyku tulumu giydiren var mı? Hem üşütmeyeb hem terletmeyen 1 1.5 tog uyku tulumu arıyorum. Marka önerir misiniz
LCW dan aldım 2.5 tog ama benim çocuğum iki yaşına girmek üzere evimde sıcak olmuyor bize 2.5 tog iyi geliyor terletmiyor da usutmuyorda vücut ısısı iyi oluyor

LCW dan aldım 2.5 tog ama benim çocuğum iki yaşına girmek üzere evimde sıcak olmuyor bize 2.5 tog iyi geliyor terletmiyor da usutmuyorda vücut ısısı iyi oluyor
Benim dw 17 aylıj. Daha soğuk havalar için ayaklı 2 5 tog var. 1 1.4 gibi arıyorum.

Yaa bakayım ona. Kidzee mi ne var. Ayaklı arıyorum ben ama şikayervar da va üşütüyor yazmışlar
Ayaklı almasan daha iyi aslında. Zaten o kadar sıcak tutuyor ki o aradan soğuk pek girmiyor. Bir tık büyük beden alırsın. Seneye kısa bile olsa iki kış dolu dolu giyer en azından.

Bizde andy wawa 2.5 tog var ayaklı veya ayaksız kullanılıyor memnunum daha düşük toglusuda var diye biliyorum bir göz atın isterseniz.

Woolnat galiba bu markadan çok memnun olan var, yun
Birde çift kat Müslin uyku tulumuda terletsede emiyor diyorlar
Lcw vs içi elyaf olanlar cocugu terletip buz gibi yapıyor

Ergopouch 1tog kullanoyoruz bizde doğduğundan beri her mevsimde alıyorum 24derecede sadece kısa kollu zıbınla giyiyor ne terletiyor nede üşütüyor.

1.5 tog olan incelerden kullandım. Eviniz soğuk oluyorsa ince bir pijama üstüne giydirirsiniz. Daha sıcak günlerde body üstüne giydirirsiniz. 2.5 tog olanlar bana göre çok kalın oluyor.
Ebebek ve civil kullandım ikisinden de çok memnundum. Fiyatları ortalama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…