1 yaş anneleri bi bakarmisiniz

hiramkevser

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
69
8
18
35
İstanbul
Kizim 1 yasinda emdiriyorum fakat geceleri sutum yetmiyor ve sanirim oyuzden yarim saatte bir kalkiyor ne verebilirim geceleri uyandigunda hazir mamayi doğduğundan beri sevmedi biberonuda öle normal süt versem olurmuki siz ne öneriyisunuz yoksa mamami versem

Msb canim oncelikle Allah bagislasin benim 2 tane cocugum var bri 4 biri 2 yasinda. 1.5 2 yasina kadar gece sık uyanmalari normal aciktiklari ve anne kokusu aradiklari icin ben 1 yasindan sonra gece yatmadan hemen once 250cc ccocuk sutunun icine 4 5 tane bebebuskivisi atip veriyordum gece boyunca tok tutuyor ve yanina tulbentimi veya bir kiyafetimi koyuyordum kokumun oldugu 1 yasindan sonra geceleri kesintisiz uyudular ozellikle bebe buskivisi cok ise yaradi...

Sut olarak 1 yas sonrasi cocuk sutlerinden kullan canim inek sutu birden bire hazimsizlik yapabiliyor oda rahatsiz edebilir

Sut olarak 1 yas sonrasi cocuk sutlerinden kullan canim inek sutu birden bire hazimsizlik yapabiliyor oda rahatsiz edebilir
Evet bunu soylemeyı unutmuşum ilk başlarda kaynamış suyla karıştırıp ılık hale gelince verıyordum yavas yavas suyu eklemeyı bıraktım artık su katmadan verıyorum. Birden berınce kabız yapıyor. Ama bazen bebehım kabız olunca ılık sure yoz tarçın koyup verıyorum acayıp işe yarıyor. Buyuklerde deneyebılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…