1 yaş bebek 2 aydır uyumuyor

beste sena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2021
152
58
48
28
Bebeğim Eylül 27 de 1 yaşına girecek 2 aydır bir gece bile uyumadı desem yeridir uykusunda sürekli dönüyor takla atıyor huzursuz park yatağı var orda yatıramıyorum artık yer yatağı seriyorum oturup ağlıyor bazen aynı anda 2 ay içinde 6 tane diş çıkardı o olabilir dedim ağrı kesici karanfil tetagil veriyorum en azından 3-4 saat rahat uyut belki diye ama bana mısın demiyor 2 ay önce işe döndüm ağlıyorum uykusuzluktan gündüz de aşırı hareketli durmayan bi bebek uykusunda da öyle devam ediyor ama inliyor da doktora götürdüm her ay kontrole götürüyorum zaten doktor diş diyor geçiştiriyor kafayı yemek üzereyim anneler benim gibi olan var mu

2 ay önce işe dönmüşsünz ve 6 diş çıkarmış bunu yetiskn olark bizler kaldrblr myz de el kadar bebek kaldırsn. İnlemesi acı cektgni gösterir sanırım uykszlktan siz de farkında deglsnz

2 ay önce işe dönmüşsünz ve 6 diş çıkarmış bunu yetiskn olark bizler kaldrblr myz de el kadar bebek kaldırsn. İnlemesi acı cektgni gösterir sanırım uykszlktan siz de farkında deglsnz
Hanımefendi farkındayım çocuk benim çocuğum zaten ama ağrı kesici ve tetagil artı karanfil vermeme rağmen hiç mi ağrısı kesilmez diyorum diş dışında başka bir sorun da var ve bunu doktor anlamıyor bu sebeple tecrübeli annelere sormak istedim tecrübeli değilseniz ve yaşamadıysanız yazmak için yazmayın lütfen

Siz okudgnzu ve kendi yZdgnizi da anlamayrsnz belki uykusuzluktn.
Diş öyle 2 şey sür geçer mi kökten acısı. Demek ki iyi gelmiyorlar ve belirli bir süre acısını alması.
Ayrıca siz başka sorun yok diyorsunuz 2 ay olmuş işe baslamis birakmissinz o sizi aramıyor mu sanıyorsunuz? Etten bir varlik mi bu. Kendi çocuğum var ama olmasaydi da bunu anlardım

Demir baktirin isterseniz, dusuk olursa uykuya geçişlerde problem yasayabilir demisti doktorumuz.
Bir aksam yatmadan evvel calpol vermeyi deneyin isterseniz, ağrısı varsa yardımcı olacaktır.
Yürüme yapıyor mu bilmiyorum ancak yurume oncesi alıştırma yapıyor olabilir, yurume yardimci aparatlar var isterseniz onlarla yürütmeyi deneyin, guvenli olacaktır.
Bir de ilk adım arabası alabilirsiniz ama çocuğunuzla beraber alın hepsini sevmeyebiliyorlar.

Ben başka bir sorun yok mu demişim bana uykusuzluktan okuduğunuzu anlamıyorsunuz diyene bak Allah için yazmayın ya benim sorunum bana yeter buraya kadar düşmüşüm fikir danışıyorum bi de sizinle tartışamam şuan insanları bi rahat bırakın

Merhaba demirinde bir sorun yok baktırdım güzel çıktı her akşam yatmadan veriyorum ağrısı vardır uyumaz diye üzerine de tetagil veriyorum ama takla atıyor ağlıyor inliyor uyumuyor yinede gündüzleri emekliyor koltuktan tutup yürüyor çok aşırı hareketli hiç durmuyor acaba diyorum uykusunda da mı devam ediyor rüya mı görüyor

O aylarda öğrendiklerini tekrar etmeyi seviyorlar, uykularında tekrar ediyor olabilir.
İşe basladim demissiniz sizinle vakit geçirmek istedigi icin de yapıyor olabilir, iş çıkışı siz ilgilenmeyi deneyin yemek bulasik isini ya o uyuduktan sonra yapın ya da yanınızda yardimci olan kisi yapsın.
Emzirmeye devam ediyorsanız benzer aylarda benzer problemler yaşamıştım, gece emzirmesini kaldırınca sorun çözülmüştü.
Bir de gun icinde ortamı degisiyor mu bilmiyorum ev ortamını cok degistirmemeye calisin kendi evlerini arıyorlar, yani işe gitmek icin annenize, kayinvalideye birakıyorsanız onlar size gelsin.

Annem bakıyor o da bende kalıyor bende tekrar ettiğini düşünüyorum ama ekstra huzursuzluk da var bilmiyorum çok üzülüyorum neredeyse işi bırakıcam o derece ve sırf fazla kalmak için ücretsize ayrıldım 10 aylıktı bıraktım bilmiyorum çare bulamıyorum doktorumuz çok iyi bir doktor 12 aydır o takip ediyor o da bi çözüm bulamadı

Siz işteyken kim bakıyor .telefon TV izletiyor mu izletiyorsa kontrol ediyor mu? Kendi izlediği bebek bakmıyor dediği gündüz kusaklarida dahil buna. Gündüz uykusu toplam 3 saati asmamali onada dikkat edin. Son uykunun Gece uykusuna arasında 4-5 saat olmalı.

Son düzenleme:
Bazen gündüz uykusunu fazla almış olabiliyorlar. Belki işe başlamanızşa uyku düzeni değiştiyse. Gündüz falan uyurlarsa gece boyu sık aralıklarla uyanıyorlar uykuya direç gösteriyorlar. Benim deneyimim bu yönde oldu. Uykusuzluk çok yorucu oluyor umarım kısa sürede düzelir

Merhaba bebeğiniz huysuzlandığında hasede diye bir dua var YouTubeden açıp dinletebilirsiniz rahatlar inanın nazar olabilir sakinleşecektir inanın

Doktorun anlamadığı şeyi burada annelermi anlayacak ?
Madem eminsiniz başka bir sorun olduğuna başka doktora götürün ?

Kendiniz diyorsunuz takla atıyor diye yrüme aşamasında olduğu için gece uykusunda yeni öğrendiklerini yapıyor ve bu onu uyandırıyor muhtemelen uykusu var ama geri uyuyamadığı içinde ağlıyor. Üstüne birde dişleri çıkıyor. Onun üstüne işe başlamışsınız sizi istiyor daha ne olsun ?
O dönemlerde kızım park yatakta yatamamıştı. Bizim kendi yatağımızda döne döne uyudu 2ay her yerine koruma yaptırdım. Daha sonrada montesori yatak aldık odasına koyduk orada mışıl mışıl uyudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…