- 20 Mayıs 2024
- 12
- 2
- 6
- 30
- Konu Sahibi beyazmelek1505
18 aylık bir oğlum var doğduğu ilk günden beri aşırı ağlayan bir bebekti ne sallanmayı sever ne kucağımızda susardı sadece emzirerek birazcık sakinleştirebiliyordum biraz diyorum çünkü Hiperlaktasyon problemim olduğu için bir dakika sonra kendini geriye atıp daha şiddetli ağlıyordu 4 ay boyunca sadece elde battaniye içine koyup salladık saatlerce hani belli saatlerde de değil sürekli ağlıyordu kilo alımı da gayet iyiydi. Denemediğim beşik ana kucağı siling emzik biberon kalmadı hiçbiriyle mutlu olmadı 4. Ay bitince ağlamalar bitti ama bu sefer de huysuzluğu başladı yerine koyduğum anda uyanan sürekli meme ağzında uyuyan gece saat başı hatta yarım saatte kalkan bir bebeğe dönüştü öyleki gece beslenmesine bağlı üst kesici dişleri çürüdü . Bu böyle olmayacak deyip bundan tam 25 gün önce emzirme olayını bitireceğim diye kendime söz verdim fakat küçük olduğu ve hiçbir şey yemediği için sadece gece beslenmesini kesmeye çalıştım tepkileri aşırı olduğu için ilk hafta gündüzleri değil ama gece birkaç kere emzirmek zorunda kaldım sonrasında emzirmeyi tamamen sonlandırmaya karar verdim hani meme pis sevebilirsin ama içinde süt yok vs gibi şeylere asla kanmaz hatta sirke sürdüm en başta kokusu midesini bulandırdı ama sonra onu bile emmmeye çalıştı o yüzden şimdi hiçbir şey sürmüyorum bugün 18. Gün ama hala gece 20-21 arası uyuyup en iyi ihtimalle 4-5.30 arası kalkıp bütün binayı ayağa kaldıracak şiddette katıla katıla ağlıyor hiçbir şekilde sakinleşmiyor sarılıyorum konuşuyorum olmuyor o yüzden güne çok erken başlıyor uykusunu tam alamadığı için de gün içinde çok huzursuz oluyor bu arada tek uyku yapıyor o da 1-1.30 saat ama dün gece öyle bir şey oldu ki kafayı yiyecek gibi oldum akşam dokuz gibi uyudu gece bir de çığlıklar içinde uyandı gözü kapalı asla susmuyor beni itekliyor kendini atıyordu çok korktum yaklaşık 20 dakika sonra balkona çıkınca sakinleşti sonra yatağına koydum 10-20 dakika etrafına bakınıp uyudu sonra 5.30 da uyandı yine kıyametleri kopardı uyumadı ve aşırı huysuz yaptığım hiçbir şeyden memnun olmuyor tek başına zaten oynamıyor kendimi çok tükenmiş hissediyorum aranızda beni bilgilendirecek tecrübeli birisi vardı belki lütfen yardımcı olur musunuz