- Emoji Skoru
- 13.080
- Puanlar
- 228
- Konu Sahibi Lady Guinevere
Bugün oğlumun 1 yaş kontrolü vardı. boy, kafa cevresi 2 cm geriden geliyor. kilosu da 600 gram geride. Doktor hayvan sütü verebilirsiniz günde 200 ml maksimum dedi. Zorlamayın yemek için diyor, zaten zorlamıyorum. Kan değerleri ve genel hali iyi. Doktor gayet sağlıklı ve enerjik bir çocuk, kafaya takmayın diyor ama takıyorum. 8.ayda 400 gram gerideydi. En çok kafaya taktığım da bıngıldağı. 8.aydan beri hiç ilerlememiş. Doktor bazı cocuklarda 18.aya kadar kapanabilir ama d vitaminini 3 ay daha kullanın dedi. yaklaşık 3 aydır da üst dişleri bir türlü çıkmıyor. Bıngıldak konusu olduğunda doktor yürüyor mu diye sordu. yeni yeni desteksiz yürüme denemesi var ama uzağındaki bir şeye yönlendirdiğimizde cesaret edemiyor ve oturuyor. en fazla 2-3 adım. Doktor motor gelişimi iyi olduğu için bıngıldağı 18.aya kadar dert etmicem dedi. Napıcam Allah aşkına? kilolu olsun derdim yok ama sürekli “çok zayıfladı” lafları duymaktan da bıktım. Anne sütü alıyor, mama hiçbir zaman kabul etmedi. Ek gıda konusunda bir ruhaf. Bir gün güzel yerken, bir gün ağzına hiçbir sey götürmüyor. Gğndüz emmelerimiz yok denecek kadar az. Gece uyandıkça meme istiyor. her gün kaka yapıyor çoğu günler günde iki kez yapıyor hatta.