1 YAŞ

KendimiBuldum

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2021
106
190
33
Kk'nın kadınlarına güveniyorum banada bir fikir çıkar umarım.
Bebeğim önümüzdeki günlerde bir yaşına girecek.
Kv ve eltiyle aynı apartmandayim gorumcede yakın bı yerde oturuyor.
Doğum yaptım hiç biri yardımcı olmadı üstüne tavırlar tripler laf sokmalar yedim lohusaligim berbat hergun ağlamaklı geçti. Kendi kendime toparladım her zaman güçlü durdum. Herneyse konu şu ki ben çocuğumun doğum gününü ona hatıra kalması için küçük bir pasta alıp sadece esim ben kutlamak, bir iki resim çekilmek istiyorum kendi aramızda. Ama eşim annemlerde gelicek diyor. Hayır dedim kimse yanımda olmadı şimdide olmaz.
Sorun şu ki ramazan ayı orucluyuz iftardan sonra ufak bi pasta keseriz. Ama benim derdim kv bunu görmesin. Çünkü niye cagirmadin niyesoylemedin olaylarına girecekler aynı apartmandasin yani niye cagirmadin olayları olucak görümce karisacak adim gibi biliyorum ve ben onlarla laf dalaşına girmek istemiyorum yüz göz olmuyorum çünkü gitmiyorum evinede. Ama o surekli gelir kapıyi çalar torununa bakmak ister. Bu arada corono filanda dinlemiyorlar. Ve ben bı parti yapmaya kalksam oda gelsin buda gelsin bunları kalabalığı çok. Evde 20 kişi olur.
Aksam Bi kutlama yapsak kendi aramızda o sırada gelse görse bozulacak. Yani gizli hiç birşey yapamıyorum aynı apartman pişmanlıktır net!
Bı cafeye gitsek gündüz orucluyuz akşamda heryer kapalı.
Hem bu günü olumsuzlestirmek hemde onlardan uzakta olmak istiyorum. Evde de kulamayip başka ne yapabilirim?? Güzel bir fikir çıkar umarım 🙏

Tek acik yer otellerin restoranlari. Bir gece kalmali bir organizasyon yaparsaniz esiniz ve cocugunuzla basbasa olabilirsiniz. Bunun disinda ayni apartmanda mecbur gelirler, ha derseniz ki calsinlar kapiyi acmam buna cesaretiniz varsa yapabilirsiniz ama
Bence olay cikar cunku esiniz de gelmelerini istiyormus.

Kendi tarafından sadece annenleri çağır. Kayınvalidene de pastayı dolaptan çıkarmadan önce haber verirsin. Arayıp hadi gelin dersin. Böylece dışardan kimse gelmemiş olur eşinin gönlü olur. Herkesin her şeyde bazen kendi annesi bile koşmuyor yardıma, atacak mıyız insanları. Senede bir pasta kesmekle mesafe bozulmaz korkma

Kendi tarafından sadece annenleri çağır. Kayınvalidene de pastayı dolaptan çıkarmadan önce haber verirsin. Arayıp hadi gelin dersin. Böylece dışardan kimse gelmemiş olur eşinin gönlü olur. Herkesin her şeyde bazen kendi annesi bile koşmuyor yardıma, atacak mıyız insanları. Senede bir pasta kesmekle mesafe bozulmaz korkma
Gelirse kesin bilaf söyleyip moralimi bozacak kötü hatırlamak istemiyorum bu anı oyuzden cagirmayacagim

Annenizle planlasip o gun iftara cagirsinlar sizi. Sonra hic haberiniz yokmus gibi pastayi getirsinler kesip foto cekilirsiniz. Kutlanmis olur. Hem kv de niye cagirmadiniz diyemez kutlamicaktik annemler supriz yapmis dersiniz. Bayramdan sonrada foto cekimi yaparsiniz disarida

Bir gün kendiniz pasta yapın. Eşinize de söylemeyin. Yemekten sonra üstüne 1 tane mum üfletin bitti gitti. Sonra da oğlunuzu bırakın dalsın pastaya siz de fotosunu çekin.
Ben hamileyken ve doğumumum da benim kayınvalidem de aynısını yaptı. O yüzden çok iyi anlıyorum. Oğlumumun 1.yaşında yasak vardı biz de ailecek yapı üfleme anında watsaptan aileleri aradık tamam. Zaten el kadar bebe hiç bir şey anlamıyor.

Dogum gününden 2 gün önce hastalanın mesela kendinizi hic iyi hissetmeyin koku tat vs alamayın ay gelin isterseniz ama korona olabilirim teste gidecegim devam ederse diyin 😀 (Allah korusun tabii ) ben laftan anlamaz kv yi boyle durdurmustum bi kere. Bu yolu sectirenler utansin napim

Kk'nın kadınlarına güveniyorum banada bir fikir çıkar umarım.
Bebeğim önümüzdeki günlerde bir yaşına girecek.
Kv ve eltiyle aynı apartmandayim gorumcede yakın bı yerde oturuyor.
Doğum yaptım hiç biri yardımcı olmadı üstüne tavırlar tripler laf sokmalar yedim lohusaligim berbat hergun ağlamaklı geçti. Kendi kendime toparladım her zaman güçlü durdum. Herneyse konu şu ki ben çocuğumun doğum gününü ona hatıra kalması için küçük bir pasta alıp sadece esim ben kutlamak, bir iki resim çekilmek istiyorum kendi aramızda. Ama eşim annemlerde gelicek diyor. Hayır dedim kimse yanımda olmadı şimdide olmaz.
Sorun şu ki ramazan ayı orucluyuz iftardan sonra ufak bi pasta keseriz. Ama benim derdim kv bunu görmesin. Çünkü niye cagirmadin niyesoylemedin olaylarına girecekler aynı apartmandasin yani niye cagirmadin olayları olucak görümce karisacak adim gibi biliyorum ve ben onlarla laf dalaşına girmek istemiyorum yüz göz olmuyorum çünkü gitmiyorum evinede. Ama o surekli gelir kapıyi çalar torununa bakmak ister. Bu arada corono filanda dinlemiyorlar. Ve ben bı parti yapmaya kalksam oda gelsin buda gelsin bunları kalabalığı çok. Evde 20 kişi olur.
Aksam Bi kutlama yapsak kendi aramızda o sırada gelse görse bozulacak. Yani gizli hiç birşey yapamıyorum aynı apartman pişmanlıktır net!
Bı cafeye gitsek gündüz orucluyuz akşamda heryer kapalı.
Hem bu günü olumsuzlestirmek hemde onlardan uzakta olmak istiyorum. Evde de kulamayip başka ne yapabilirim?? Güzel bir fikir çıkar umarım 🙏
Kimsenin çocuğunun doğum günü ne gitmiyorum kimseyi de cağirmiyorum kendi aramızda kutluyoruz bazen benim ailem hediyesini alıp gelir çocukları görmeye eşimde sıkıntı çıkarmaz benim tarafimda istedeydi aynı bu şekilde gelirlerdi der günün sonunda hep beraber resim çekip paylaşırım sizde kendinizi bu kadar sıkmayın aile arasında yapicam diyin bence kalabalık istemiyorsanız veya kendi annenizin evinde kesin pastayı

Dogum gününden 2 gün önce hastalanın mesela kendinizi hic iyi hissetmeyin koku tat vs alamayın ay gelin isterseniz ama korona olabilirim teste gidecegim devam ederse diyin 😀 (Allah korusun tabii ) ben laftan anlamaz kv yi boyle durdurmustum bi kere. Bu yolu sectirenler utansin napim
Ahahshshs çok iyiymiş bence kesinlikle bu yöntem olur👍

Benim kardesim küçük yeğenimin doğum gününe yakın bizim şehre gelmişti.2 saatlik yol.annemde kaldılar sonra bana geldi bizde pasta kestik kutladık.
Eşine de eve gelince beraber de kutlarız demişti ama kutlamadilar.
Geçen sene de evde küçük bı kutlama yapmış ama kv falan cagirmamis.evleri de dip dibe 🤣
Bu sene buraya gelicek yine büyük bı parti yapalım korona biterse dedi.
Ben olsam ya koronayi öne sürelim ki çok haklı sebep.
Ya ramazan sonuna denk getiririm kutlamayı.
Zaten kutlama için evde değil başka yerde yaparım.annem,kafe,park,piknik ama Ramazan'dan sonra.

kutlama yapacağınızın öncesinde kimsenin haberi olmasın, birlikte kutlayın fotoğraf çekilin daha sonrasında kayınvalidenizi arayarak pasta aldık gelin deyin, yiyip gitsinler. hem kimseyi çağırmaya vakitleri olmamış olur, hem de daha az görüşmüş kendinizde kutlamış olursunuz. torunlarının 1. yaşı, onlarında unutacaklarını sanmam bu sefer bir pasta alıp ve ya hediye inerler ve kutladığınızı görürlerse daha çok laf söylerler gibi geldi.. tabi nasıl insanlar bilemem.

kutlama yapacağınızın öncesinde kimsenin haberi olmasın, birlikte kutlayın fotoğraf çekilin daha sonrasında kayınvalidenizi arayarak pasta aldık gelin deyin, yiyip gitsinler. hem kimseyi çağırmaya vakitleri olmamış olur, hem de daha az görüşmüş kendinizde kutlamış olursunuz. torunlarının 1. yaşı, onlarında unutacaklarını sanmam bu sefer bir pasta alıp ve ya hediye inerler ve kutladığınızı görürlerse daha çok laf söylerler gibi geldi.. tabi nasıl insanlar bilemem.
Yok canim hediye filan almaz iğne vermez o bana dogurduysan kendine doğurdun der çokta umrunda dgl yani torunu olması.
Ben evimde karı koca çocuğumuz kutlicam kim ne derse desin hiç umrumda olmicak benim gönlümden geçen evimizde bir köşeyi süsleyip birlikte kutlamakti ztn ❤️ onlar ayıbın alasını yaptı kimse bişe demedi ben niye çekiniyorum ki diye düşündüm 😬

Back
X