Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbir şey yediremiyorum maalesef anne sütü alıyor sayılır tek iki üç lokma başka şeyler yiyor asla ağzını açmıyor zorla yediriyorumBebekler ilk aylardaki gibi kilo almazlar hizlica.gayet normal ve kiloauda gayet iyi.
Kilosu bebegin saglik olcusude degildir ayrica..saglikliysa bu tarz seyleri onemsemeyin
Zorla yedirmeyin. Zaten şu an aldığı ek gıda adı üstünde ek. Zorlarsaniz ileride travma olacak asıl yemesi gereken zamanda yemeyecek. Azar azar tadımlık verin yavaş yavas alışır sonra. Eline meyve dilimi falan verin oturduğu yerden yesin emsin istediği kadar. Doktor en doğru bilgiyi verecektir. Ama sanmıyorum ki çok az olsun. Sağlığı da iyiyse korkmayın. Çocuklar hep anneye zayıf görünür zaten.Hiçbir şey yediremiyorum maalesef anne sütü alıyor sayılır tek iki üç lokma başka şeyler yiyor asla ağzını açmıyor zorla yediriyorum
Yok tombiş değil görünüş olarak boyu uzun ama ben hep kilosuna taktım kafayı onu düşünüp duruyorum1 yasina dogru kilo alimi yavasliyor 1 yastan sonra bir sure sabit kaliyor hatta. hem baya tombismis. dis cikarmaya baslayacaksa agzi acidigi icin istahta kapaniyor. telasa gerek yok. hareketlendikce kilo alimi zorlasiyor.
Eline meyve veriyorum hep kendisi eline alınca yiyor ama kaşık görünce yada ben bir şey verince ağzını kapatıyor sımsıkıZorla yedirmeyin. Zaten şu an aldığı ek gıda adı üstünde ek. Zorlarsaniz ileride travma olacak asıl yemesi gereken zamanda yemeyecek. Azar azar tadımlık verin yavaş yavas alışır sonra. Eline meyve dilimi falan verin oturduğu yerden yesin emsin istediği kadar. Doktor en doğru bilgiyi verecektir. Ama sanmıyorum ki çok az olsun. Sağlığı da iyiyse korkmayın. Çocuklar hep anneye zayıf görünür zaten.
Eline verince yiyorsa iyi. Zorlamayın sonu daha kötü olur. Mama sandalyesine oturuyorsa eline kaşık verip kendi yemesini teşvik edebilirsiniz yavaş yavaş. Etraf biraz batacaktır ama kendi kendine yemeye çalışırken bebekler çok tatlı oluyor.Eline meyve veriyorum hep kendisi eline alınca yiyor ama kaşık görünce yada ben bir şey verince ağzını kapatıyor sımsıkı
Evet hep kaşığa da uzanıyor almak istiyor denerim :) şimdi kendi meyve yerken de çok tatlı zaten mama sandalyesini mahvediyor her şeyi yerlere atıyor ama o yesim yeter ki temizlemek bizim işimiz :)Eline verince yiyorsa iyi. Zorlamayın sonu daha kötü olur. Mama sandalyesine oturuyorsa eline kaşık verip kendi yemesini teşvik edebilirsiniz yavaş yavaş. Etraf biraz batacaktır ama kendi kendine yemeye çalışırken bebekler çok tatlı oluyor.
Allah bağışlasın. Biraz kendi haline bırakmak en iyisi. Ben eline yeşil soğan bile verirdim. Dişi kasindigi için çok hoşuna gidiyordu. Şimdi iki yaşında. He derseniz ki ufacık bebek soğan kokmaz mi öyle. Evet KokuyorduEvet hep kaşığa da uzanıyor almak istiyor denerim :) şimdi kendi meyve yerken de çok tatlı zaten mama sandalyesini mahvediyor her şeyi yerlere atıyor ama o yesim yeter ki temizlemek bizim işimiz :)
“6. Ayında doğum kilosunun 2 katı 1 yaşına geldiğinde doğum kilosunun 3 katına ulaşmış bebek sağlıklı kilo almış bebektir” sizin bebeğiniz kaç kilo doğmuştu. Üstelik ilk 2-3 ay çok kilo alırlar sonra azalarak gider kilosu.selam kızlar
Benim 8 aylık bebeğim var son dört ayda toplam 1 kilo almış normal mi sizce bence az gibi 9.250 kilosu
zorla yedirme benım de bebeğim aynen böyle mınık mınık yıyor hala memeye zorluyor. benım oğlumun kilosu daha da az ama doktor böyle ıyı alsın anne sütü zaten diğerı adı üstünde ek gıda sakın zorlama dediHiçbir şey yediremiyorum maalesef anne sütü alıyor sayılır tek iki üç lokma başka şeyler yiyor asla ağzını açmıyor zorla yediriyorum
Evet doğru teşekkürler. Ben de böyle düşünüyorum artık sonuçta emiyor aç kalmıyorzorla yedirme benım de bebeğim aynen böyle mınık mınık yıyor hala memeye zorluyor. benım oğlumun kilosu daha da az ama doktor böyle ıyı alsın anne sütü zaten diğerı adı üstünde ek gıda sakın zorlama dedi