Erken ergenlik

Zumra77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
89
46
88
34
Arkadaşlar merhaba kızım 15 aylık doğduğundan beri göğüsleri vardı bu aylarda normal karşılıyor doktorlarda zamanla erir dendi ama benim için rahat etmedi endokrin doktoruna götürdüm ultrasonda yumurtaliklarinda kist çıktı meme dokusundada büyüme maalesef napcam bilmiyirum 6 ay sonra kontrole gelin dedi daha çok küçük bende aksine geç adet oldum lisedeydim genetik değil ama abisinin jelibon formunda Multi vitamin ve balık yağını yedi bir kaç kere yani bunlar sebep olmuş olabilir mi tavuk yedirdim onun farkındayım ama bu kadar küçükken hiç aklıma gelmedi yumurtaliktaki kist neden oldu bizi nasıl bir süreç bekliyor bu şekilde küçükken bebeğinde bu belirtiler olan anneler varmı yardımcı olabilirmisiniz

1 yaşından sonra balık yağı veriliyor zaten. Multivitamin de bir şey yapmaz. Bunlardan olmuş olamaz. Tavuk bilmiyorum ya ben kızlarıma pek tavuk yedirmiyorum. Organik olmayanları yedirmeyin diyor doktorlar. Ama sizinkisi genetik gibi duruyor. Yani ek gıda ile birlikte vermeye başladıysanız en fazla 9 ay tavuk yemiş. Senelerce yememiş sonuçta. Kendinizi suçlamayın. Doktorlar gerekli müdahaleyi yaparlar.

Back