• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yaşında Bebeğimle ne iş yapabilirim ?

Gelin9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
138
84
28
merhaba arkadaslar 1 yasında bir bebegım var ve oğlumla birlikte evde ne iş yapabilirim ? Evde kv ile sürekli dib dibeyiz ve sürekli kendisiyle sorun yasıyoruz. Huzurumuz kacıyor ve cok rahatsız olmaya basladım. Evden tasınma gıbı bır durumumuz da yok esım kesınlıkle kabul etmıyor bırbrnızı ıdare edın dıyor. Ve ben artık hergun hem evımden cıkmayıp hemde kendı kafasında benım bılmedıgım ama kendıne dert ettıgı benım hareketlerım ıle ılgılı bır suru derdı oldugunu ogrenıyorum. Ne yapsam kadına batıyor dogru bıle yapsam yanlıs anlıyor. Artık onunla yuzyuze cok gelmemek ıcın aklıma gelen cozum calısmak oluyor. Ama bebegımı kımseye emanet edemem. Bebegımle neler yapabılırım kafamı dagıtmak ıcın yardımlarınızı beklıyorum.

merhaba arkadaslar 1 yasında bir bebegım var ve oğlumla birlikte evde ne iş yapabilirim ? Evde kv ile sürekli dib dibeyiz ve sürekli kendisiyle sorun yasıyoruz. Huzurumuz kacıyor ve cok rahatsız olmaya basladım. Evden tasınma gıbı bır durumumuz da yok esım kesınlıkle kabul etmıyor bırbrnızı ıdare edın dıyor. Ve ben artık hergun hem evımden cıkmayıp hemde kendı kafasında benım bılmedıgım ama kendıne dert ettıgı benım hareketlerım ıle ılgılı bır suru derdı oldugunu ogrenıyorum. Ne yapsam kadına batıyor dogru bıle yapsam yanlıs anlıyor. Artık onunla yuzyuze cok gelmemek ıcın aklıma gelen cozum calısmak oluyor. Ama bebegımı kımseye emanet edemem. Bebegımle neler yapabılırım kafamı dagıtmak ıcın yardımlarınızı beklıyorum.
Örgü elinden geliyorsa örgü yapabilirsin canim evde yapacagin el isleri kokulu sabunlar suslemeler olabilir

beceriniz var mı ?
önceliginiz belediye kurslarını araştırmak olmalı.
dikiş nakış gb haftada bir kaç gün ögrenim görmeniz daha başarılı sonuçlara götürür sizi.
ticareti olmasa da kendinize kişilere hediye etmek için ugraşı olur.
diger bahsettiginiz boncuk kibrit gb bilmem kaç yüz tane yapılıp küçük paralar kazanılan işleri bulmak ancak çevrenizde komşularınıza sorarak bulabilirsiniz valideniz ile birlkte iyi bir ugraşı olur hemde validenize terapi gb gelir.
kafasında kurma problemi de kalkar

Aynı evde mi yaşıyorsunuz? Yetisk
1 yaşında bebeğinizle ne yapilabilir bilemedim. Benim oglum 1 bucuk civarı, hafta ici 16.00 sonra ve hafta sonlari ben bakiyorum. Cok hareketli bir cocuk, ne yapmaya kalksam yarım kalıyor. Sadece onu takip edebiliyor, pesınden koşup tırmandığı yerden indiriyorum çünkü.
Alın cocugu parka çıkın, cocuga da iyi gelir, size..

Nikah şekeri bebek taşı kokulu taş ya da kapı süsü, mutfak süsü vs yapıp satabilirsiniz. Arkadaşım yapıyordu bir ara. Tanesini 1,75 e mâlediyordu ama tanesini 4 5 liradan satıyordu. Hem sıkılmıyordu hem de kendi ihtiyaçlarını giderecek parayı kazanıyordu.

El beceriniz varsa amigurumi oyuncaklar örebilir ve bunları gözünüze kestirdiğiniz bazı dükkanlarla anlaşarak, oralarda ya da internette satabilirsiniz. Çok popüler bu oyuncaklar. Orijinal şeyler üretirseniz, satılır. Bir arkadaşım Star Wars ve Yüzüklerin Efendisi filmleri gibi sevilen filmlerin karakterlerini örüp satıyor mesela.

Çocuğuyla birlikte bebek/çocuk bakıcılığı yapanlar var. Çevrenizde böyle bir aile varsa hem onlara fayda olur ama herkese uygun değil

Back
X