Anladigim kadariyla tam gun calisacaksin, otel oldugu icin hatta cumartesi de dahil. Ne cevresi guzelim, eve gelince isle gucle ugrasacaksin. Pazar gunu tatilinse de yine ayni isler utu, camasir, cocuk, yemekler vs. Dizi izlemeye vaktin olursa haber ver.
Sadece is yerinde isten firsat kalirsa o anda arkadaslarinla konusursun. Ama is disinda gorusmek icin zamanin kalmaz, cunku bebekli bir bayansin.
bir de esin ev isinde yardimci olmazsa yandin. Yani suanki hizmetlerini beklerse bitersin sen, ve kocana icten ice sinirlenirsin, bu da zamanla birikip sevgini azaltir.
Cocukken, annem keske evde olsa okuldan geldigimde yemegimi hazirlasa , beni gezmeye goturse derdim. Simdi de annem keske bir isle mesgul olsa da aklini devamli benim hayatima, yada benim hayatimdaki olabilecek olumsuzluklara takmasa diyorum
yapicagin meslege gore, paraya olan ihtiyacina gore, aldigin egitime gore calisip calsimama karari deyisir bence. Herkes calismak zorunda diye bir sey yok, ama her cocuklu bayanin evde oturup kendisini sadece cocuklara adamasi gerekli diye bir sey de yok. Onemli olan bayanin sorumluluklarini dengeleyip dengeleyemiyecegidir. Mesela ben kizim olduktan sonra ise harcadigim zamani azalttim, ve evim pis olsada aonu gotururum parka, onunla oynarim. Evim her zqman temiz olmaz yada bazen haftalar olur istedigim bir programi seyredememisimdir. Yada pasta borek sadece hafta sonu ozel bir kahvalti icin olur, ve esimle savas veririm bana daha fazla yardim etmesi icin.
Tabi kizimin iyi bakilmasi icin de icim icimi yer, mutsuzsa bakildigi yerde benim de mutsuz olmam demektir bu ve bu kisim gercekten de isin en zor yani.
bekarım su ara ıs arıyorum..bu konuda yorum yapmam ne kadar dogru bılmıyorum ama bı anektot anlatsam ozetler sanırım..yengem ev hanımı komsusuda hemsıre..ıkısınınde ogulları aynı yastalar..gecen sene hemsıre araba almıs..oglanlarda bırbırlerıyle asık atıyorlar tabı daha 7 yasındalar..bızımkı anne sende araba alsana demıs..yengem oglum babanın maası ortada nası alalım demıs..yıgenımın verdıgı cevapsa onun annesı calısıyo sende calıs o zaman bızımde olsun...bılmıyorum anlatabıldım mı ama artık cocukların ısteklerınede anne babalar yetısemıyo..ayrıca yengem bu sene kantın ısletıyo ılk defa calısıyor evet belkı yoruluyo ama bence sımdı daha mutlu..karar sızın tabıkı..tek maas yetıyorsa eger calısmayada cok ısteklı degılsenız cocugunuza anne sefkatınden guzelı yoktur..calısmanın zorlukları cok evet para kazanmak gercekten ne ıs olursa olsun zor..bence sız kendınız bı lıste yapın calısmamın artıları ve eksılerı olarak..buna en dogru kararı sız verıceksınız cunku..bıde ev tasıma sorununuz varmıs..olmıycak bısey ıcınde duzen bozmaya degmez
Bebegin cok kucuk degil kaldi ki annen bakacakmis.iyi bir firsat olduguna inaniyorsan calismalisin.sana abes gelebilir ama ben ptesi dogum yapacaktim cuma aksam 6 ya kadar calistim.dogumdan da iki hafta sonra dondum.
çocuğun küçük değil ki. çalışan anneler doğum izninden 4 aylıktan sonra dönüyor, çalışmak istiyorsan yaparsın ama bahaneler bulmayacaksın tam tersi iş hayatına atılıp aktif şekilde çalışmak için hevesli ve kararlı olmalısın
Annen bakicak Icin rahat olucak.
Sende tecrübe sahibi olursun icinde kalmasin Bir gün keske diyecegine.. Bakarsin memnun kalirsan calisma hayatindan devam edersin Yoksa cikarsin bebegini tekrar buyutmeyle ugrasirsin.dene ve gör.
huzujrluyumben,calikusu,yayaya,kagithavlu,ustaoglu saolun sahane fikirerinizz için.esim Gemilerdee çalisiyor bes gunde bir geliyor belki ben çalisirsam o da az maasli bi ise girer en azindan her gece yanimda olur.yalnizlik çok zor