1 yaşındaki bebeğim işaret etmiyor

bebekhemsiresi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
150
53
13
Gelişim basamaklarına göre 9. Aydan itibaren b bebeklerin artık işaret etmesi bekleniyormuş ama benim bebeğim işaret etmiyor biz işaret edince çoğu zaman parmağımızın ununa bakıyor endişe etmeli miyim?

Siz sürekli işaret parmağınızla gösterin her şeyi hatta sonra yapmaya başlıyorlar benim oğlum 13.ayda yapmaya başladı sadece onunla endişe olmaz bence

Gelişim basamaklarına göre 9. Aydan itibaren b bebeklerin artık işaret etmesi bekleniyormuş ama benim bebeğim işaret etmiyor biz işaret edince çoğu zaman parmağımızın ununa bakıyor endişe etmeli miyim?
O işaret bir başladı mı bir daha aylarca inmiyor o parmak asagı.bizimki de geç yaptı.Herseyi çok güzel anlıyor ama konuşmuyor.18 aylık bu arada

O işaret bir başladı mı bir daha aylarca inmiyor o parmak asagı.bizimki de geç yaptı.Herseyi çok güzel anlıyor ama konuşmuyor.18 aylık bu arada
Anladım bizimkinin de anlamasında sorun yok çok şükür işaret etmesi yok sadece bir de o kadar kitap okumaya konuşmaya rağmen kelimesi yok daha ☺️

Öyle mi takip ettiğim bir doktorun paylaşımında 1 yaşına kadar artık bebeğin işaret etmesi gerekiyor paylaşımını görünce endişe ettim ben de
Benim kızım da işaret etmez ama cin gibi hiç bir sıkıntısı olmadığına eminim. İnstagramda bahsettiğiniz şekilde bi paylaşım gördüm doktorumuz da 18. Ayı bekleyelim bir sorunu yok bence dedi.

Back
X