Çocuk Hastalıkları 13 aylık bebeğim ismine bakmıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yunap

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2024
11
0
1
34
Merhaba bebeğim 13 aylık önceden ne zaman seslensem bana bakardı ama bugün farkettim ismiyle çağırdığımda bakmıyor 1 aydır yürümeyi öğrendi devamlı ordan oraya yürüyor tatile annemlerin evine geldik annem yemek yedirirken devamlı cocomelon açtı 2 aydır izliyor öncesinede izlemiyordu ismine de bakıyordu. Aktif ve yaramaz bi çocuk oyun oynuyor koşuyor işaret ediyor el sallıyor bay bay yapıyor cee ee yapınca yüzünü kapatıyor ama defalarca ismini söylüyorum oynamaya devam ediyor yada yürüyüp başka odaya gidiyor 20 kere sesleniyorsam 3-4 kez bakıyor sizce bir sorun mu var

0-3yas ekran vermeyin bazen bu sekil etkiler olabiliyor. Ekranı kesince düzeliyor genelde neden çok küçük daha yemeği iki şarkı açın ekransiz konuşun yer yemek kendi istediği kadar.

0-3yas ekran vermeyin bazen bu sekil etkiler olabiliyor. Ekranı kesince düzeliyor genelde neden çok küçük daha yemeği iki şarkı açın ekransiz konuşun yer yemek kendi istediği kadar.
Kesinlikle reddediyor yemeği kaşığa vuruyor tadına bile bakmıyor

Kesinlikle reddediyor yemeği kaşığa vuruyor tadına bile bakmıyor
İyide ekranla yemeğe Alışan çocuklarda damak tadı olusmuyor. Çocuk ne yediğini görsün minciklasin atsın dokusuna baksın. Eline kaşık verin oynasın iki ağzına götürsün . Nasıl alistirirsaniz öyle gider. Yigenim 6,5yaşında hala ekransiz yemek yemez yedikleride sayılı Nutella makarna pilav patates. Kahvaltı sadece yumurta

Back
X