Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar sizce bebeğim ne kadar yemek isterse okadar vermelimiyim? bazıları çok verme rahatsız olur, midesi küçük büyütüyorsun falan diyorlar. gece muhallebi yapıyorum mesela 1 biberonu bitiriyor. bende bir biberon yapıyorum hep. 240 ml. 1 yaşındaki bebek için çokmu sizce?
tok tutsun sabaha kadar acıkıp uyanmasın diye muhallebi veriyorum ben uyumadan önce 22:30-23:00 gibi. önceleri de veriyordum sabaha karşı uyanıyordu mamasını içirip tekrar uyuyordu. sonra uyanmamaya başladı. sadece süt versem sabaha kadar tutarmı artık? 1 yaşını doldurdu muhallebi vermeyi bende istemiyorum aslında. kilosu ne az, ne çok fazla. 11 kg. görüntüsüde öyle kof kilosu yok, normal yani..
bence kilosuna göre fazla değil ben her gece yatırmadan bir tabak ekmekli tarhana çorbası içiriyorum biz pek muhallebi falan sevmiyoruz. gece de bir kez yada iki kez uyanıyır anne sütü alıyor. tarhana vermeye başladıktan sonra rahatladım