Çocuk Hastalıkları 1 yasindaki kizim kendine vuruyor?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Mira-M

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
931
676
103
Merhabalar kizim 1yasina bu ay girdi. 3 gundur surekli kendine vurmaya basladi kendi suratina tokat atiyor genelde sinirlenince bunu yapiyor mesela uyumak istemiyorsa uyku vakti geldigi zaman yatirmak istedigimde kendine vurdu az once .yada yemek yedirmek istedigimde bunu yapiyor. birlikte oyun oynadigimizda ben yanindan kalktigimda sinirlendi yine kendin3 vurdu. Doktora gotursekmi.diye dusunuyoruz esimle.cok endiseliyiz ne yapabiliriz veya hangi doktora gitmeliyiz. Basina gelen varmi.yada onerisi olan.....?

Bizde bu ay 1 yaşı dolduracaz geçenlerde başına vurdu bi kaç defa bende endişelendim aslında ama çevremdekiler çocuktur yapar normal diyorlar şimdi sizi görünce haftalarına da girmiş olabilir ler 1 yaş sendromu olabilir kötü düşünme cnm

Bebeğim 11 buçuk aylık. Bir haftadır aynı şekilde başına ve yüzüne vuruyor. Ara sıra streslendiginde, genellikle oyun oynarken yapıyor. İki gündür de sinirlendiğinde bize vuruyor. Kendi videosunu açıyorum telefondan, videoda sinirlenip ağladığı bir yer var, o kisma gelince hem taklit yapıp sinirleniyor hem telefona vuruyor. Öfkeyi yansıtmayı keşfediyorlar sanırım.

Benimki de yapiyor 9,5 aylik hatta kafa atiyor sinirlenince yapmak istemedigi biseyi yaptirirsam (beslenmek istmedihinde yada uyumak istmediginde)

Back
X