Merhaba kizlar ben 16 yillik evliyim. Su anda kocamla 4 haftadir küsüz. Sucun fazlasi kendinde olmasina ragmen inatla konusmuyor. Onunki artik hakli haksiz olayi degil inadabindi. Olayi oldugu gibi aktarim size. Biz yurt disinda yasiyouz türkiyeyeizne gittik. Kayinvalidem bizim evimize gelip kontrol ediyordu. Biz gelmeden önce bizim terasda kiziyla ve damadiyla kiraz yemisler ve bütün cekirdekleri yere atmislar. Bende terasi temizlerken hepsini gördüm esim isten gelince düzgün bir dille yere kiraz cekirdegi atmislar dedim cokyoruldum dedim. hemen savunmaya gecti Beni iftira atmakla suclayi cok sinirlendim ama neyse tamam suclu benimuzatma dedim konuyu kapattim. Ama konusmadim kendiyle 2 gün sonra konusmayinca o kadar sinirlendiki ben ise gittigimde 14 yasindaki kizima tokat atmis. Eve geldim kizimin yanina ciktim neden vurdu dedim ben birsey yapmadim durduk yere önüme gecti tokat atti dedi. Cok sinirlendim gittim neden sucsuz yere vuruyorsun dedim sananesana hesapmi verecem diye bagirdi. Elinde telefon vardi bana atti belime geldi belim morardi bende can acisiyla annesine ve ablasina saydirdim laflari o sinirle. Bana o...pu dedi bir bayana söylenmiycek bütün küfürleri etti evin camlarini assagi indirdi. Bana vurmaya kalkti. Ogünden beri konusmuyorum tam 1 ay oldu kendiside benden bekliyor. Biz 16 sene boyunca hep annesi yüzünden sorunlar yasamis insanlariz yillarca dayak yedim annesi yüzünden. Artik yeter hep ben gittim konustum. Simdi sor kendisini hakli görür burda nasilhakli görüyor bilmiyorum. Her kavgada küfür hakaret baristiktan sonra konusuyorum bak ben sana hakaret ermiyorum yapma böyle yanlis yapiyorsun diorum o an iyi bi dahaki kavgada yine küfür öyle az uz küfürde degil. Konusmak benim icimden helmiyor bana yillardir siddet uyguluyor 40 yasina geldim zoruma gidiyor artik 1 ay oldu küsüz. Bu arada esim basak burcu
Son düzenleme: