Kocamla uzun süredir küsüz

berlume

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
81
17
288
- Yurtdışı
Merhaba kizlar ben 16 yillik evliyim. Su anda kocamla 4 haftadir küsüz. Sucun fazlasi kendinde olmasina ragmen inatla konusmuyor. Onunki artik hakli haksiz olayi degil inadabindi. Olayi oldugu gibi aktarim size. Biz yurt disinda yasiyouz türkiyeyeizne gittik. Kayinvalidem bizim evimize gelip kontrol ediyordu. Biz gelmeden önce bizim terasda kiziyla ve damadiyla kiraz yemisler ve bütün cekirdekleri yere atmislar. Bende terasi temizlerken hepsini gördüm esim isten gelince düzgün bir dille yere kiraz cekirdegi atmislar dedim cokyoruldum dedim. hemen savunmaya gecti Beni iftira atmakla suclayi cok sinirlendim ama neyse tamam suclu benimuzatma dedim konuyu kapattim. Ama konusmadim kendiyle 2 gün sonra konusmayinca o kadar sinirlendiki ben ise gittigimde 14 yasindaki kizima tokat atmis. Eve geldim kizimin yanina ciktim neden vurdu dedim ben birsey yapmadim durduk yere önüme gecti tokat atti dedi. Cok sinirlendim gittim neden sucsuz yere vuruyorsun dedim sananesana hesapmi verecem diye bagirdi. Elinde telefon vardi bana atti belime geldi belim morardi bende can acisiyla annesine ve ablasina saydirdim laflari o sinirle. Bana o...pu dedi bir bayana söylenmiycek bütün küfürleri etti evin camlarini assagi indirdi. Bana vurmaya kalkti. Ogünden beri konusmuyorum tam 1 ay oldu kendiside benden bekliyor. Biz 16 sene boyunca hep annesi yüzünden sorunlar yasamis insanlariz yillarca dayak yedim annesi yüzünden. Artik yeter hep ben gittim konustum. Simdi sor kendisini hakli görür burda nasilhakli görüyor bilmiyorum. Her kavgada küfür hakaret baristiktan sonra konusuyorum bak ben sana hakaret ermiyorum yapma böyle yanlis yapiyorsun diorum o an iyi bi dahaki kavgada yine küfür öyle az uz küfürde degil. Konusmak benim icimden helmiyor bana yillardir siddet uyguluyor 40 yasina geldim zoruma gidiyor artik 1 ay oldu küsüz. Bu arada esim basak burcu

Son düzenleme:
Öncelikle Allah yardımcınız olsun ama size şiddet uygulayan biriyle niye berabersiniz? Hele de çocuğuna şiddet gösteren biriyle? Çaresizlikten mi? Böyle birini sevdiginizi düşünmüyorum çünkü

Size ve kiziniza tokat atan. Daha dinlemeden yag gibi üste cikan biriyle 16 sene iyi dayanmissiniz.
Kiziniz icin daha fazla cekmeyin bu iskenceyi.
O adam düzelmez

Klasik işkenceci adam ve sineye çeken, çekmeye devam edecek kadın tablosu. Allah yardımcınız olsun, tablo klasik ama ne tavsiyesi versem bilemedim.

Benim burada kimsem yok tek basimayim. Bende artik biktim 3. kisiler yüzünden sürekli tartismaktan cocuklarim biraz daha büyüsün veker giderim amam simdi olmuyor buda bunun farkinda zaten. Ikinci cocugum olmadan önce kuzenim bana yardim edecekti ayrilacaktim is ciddiye binince yalvardi agladi ayrilmak istemiyorum senden diye onlarlada arami bozdu kimse bana el uzatmasin diye el uzatan hefkesle arami bozuyor ayrilmak isteyincede rahat birakmiyor sessizce cekip gitmiyor her türlü iftira yalan dolan her sey var ama barisinca benden iyisi yok bir süre el üstünde tasiyor her dedigimi yapiyor bana cok fazla deger veriyor ama bir an geliyor sanki baska bir karalter oluyor cözemiyorum bi türlü ben küsüp tavur koyunca deliriyor her tarafa catiyor anlamadim ben bundan birseY

Bence sizi boşamıyorsa sizde uzak durun ve bedel ödetin mesafenizle uzak durun o gelsin sizden özür dilesin kıymetiniz olsun.Madem inat ediyor istediği kadar etsin inat size tavsiyem ailesi ile ilgili asla ona hiçbirşey söylemeyin erkekler ailesini kötülemez ve asla atmaz o yüzden kızınızıda koruyun şiddet uygulamasına izin vermeyin .

Ya ne kahrını cekiyosunuz o adamin anlamadim gitti. Kendi agzinizla söylemissiniz daha once kavga ettik küstük gelip agladi baristik die. Nasil olsa sizin onu birakmicagini bildigi icin böyle davraniyor. İki damla göz yaşı dökerim barisir diyordur. Bide kizina şiddet uygulamis cocugun psikolojisini bozuyor . yurt disinda turkiyeye nazaran sartlar daha iyi. İssizlik parasi veriolar cocuk parasi veriolar bosanmak istesen devlet yaninda.

Cok haklisiniz kizlar ama kimsen olmadan tek basina adim atmak insani cok korkutuyor. Evet burda para veriyorlar ama tek basina diger islerin altindan kalkmak zor. Konusmuyorum bende onunla etsin inadini bakalim nereye kadar edecek. Kizlar bide tuhaf bir huyu var biz baristiktan sonra ben annesi hakkinda bir sey demesem bile annesine bir sürü laf sayiyor bazen ben durduruyorum ayiptir neden böyle davraniyorsun annene diorum . Ama bir ara geliyor olmiycak sey icin kafa esiyor benle annem hakli diyerek kavga ediyor garip bir karakter.

Bu erkekler kendi ailelerine lag söyletmiyorlar koruyorlar. Bu yüzden eviyle bile kötü olmayi göze aliyorlar. Peki bunlar kendilerininde bir ailesi oldugunu esi ve cocuklarininda bir aile oldugunu anlamiycak kadar kafalari calismiyormu? Aileseyle kendi ailesi cocuklari anne baba kardes kendi ailesinden sonra gelir. Biz kadinlar bunun dogustan farkindayken erkekler nasil bir kafa yapisina sahipler?

Çok alemsiniz yahu, adamın burcunu niye yazdınız. Sizin adamın burcu olsa olsa ........
Bunca yıl şiddete rağmen evli mi kaldınız. Bir dakika daha durmayın, hemen şimdi bitirin evliliğinizi. Şiddetin affı olmaz. Çocuğunuza kadar ulaşmış şiddet, daha neyi bekliyorsunuz!

Ne diyeyim 16 senedir evli yani kidemlilerdensiniz. E biliyorsunuz huyunu niye soylenerek yapiyirsunuz kiraz pisligi toplama isini.

E zaten adamin agzi bozuk ofke problemide var. Kotulemeyin abasini ailesini. İcinizden sovun ama adama soylemeyin. Bakin sonra size sariyor.

Vallahi daha benim ailem hatali diyeni bunu 10 sene de hatali goreni gormedim. Gun gelir etegindeki taslari erkek bir bir onunuze doker.

Barismayin birakin sorunu varsa yada isini gordurmek icin mutlaka yuzunuze bakacak.

Evlerde irak kusen erkek. Bende de var bir tane. Onun icin seni iyi anlarim.. 19 senelik evliyim

bence en iyisi konuşmamanız olmuş . çok zor yaşadıklarınız mantıklı karar vermeniz gerekiyor hem kendiniz hem çocuğunuz için düzelir diye düşünmeyin en başından beri bu durumdaymışsınız .

Back
X