Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 yaşındaki kızıma oyun arkadaşı arıyorum istanbul bahçelievler
Merhabalar istanbul bahçelievler soğanlı da oturuyoruz 12 aylık kızın yanlız bir çocuk gördüğünde oynamak istiyor ancak yakınımızda arkadaş yok haftada 1 yada 2 kez benim evim de de olacak şekilde oyun grubu yada arkadaş arıyorum isteyenler özelden mesaj atarak ulaşabilirler
Merhabalar istanbul bahçelievler soğanlı da oturuyoruz 12 aylık kızın yanlız bir çocuk gördüğünde oynamak istiyor ancak yakınımızda arkadaş yok haftada 1 yada 2 kez benim evim de de olacak şekilde oyun grubu yada arkadaş arıyorum isteyenler özelden mesaj atarak ulaşabilirler