1 yaşındaki kızıma oyun arkadaşı arıyorum istanbul bahçelievler

zdogan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
113
3
34
Merhabalar istanbul bahçelievler soğanlı da oturuyoruz 12 aylık kızın yanlız bir çocuk gördüğünde oynamak istiyor ancak yakınımızda arkadaş yok haftada 1 yada 2 kez benim evim de de olacak şekilde oyun grubu yada arkadaş arıyorum isteyenler özelden mesaj atarak ulaşabilirler

Arl
Merhabalar istanbul bahçelievler soğanlı da oturuyoruz 12 aylık kızın yanlız bir çocuk gördüğünde oynamak istiyor ancak yakınımızda arkadaş yok haftada 1 yada 2 kez benim evim de de olacak şekilde oyun grubu yada arkadaş arıyorum isteyenler özelden mesaj atarak ulaşabilirler
arkadaşım merhaba benımde oğlum var ama kızından kucuk altı aylık galıba bızım cocuklarımız bızımle buyuyecek bende şirinevlerdeyım benım oğlumda bıtaz buyuyunce aynısını ısteyecek bakalım napıcaz

evet hemde cok uzuluyorum bende en azından 10 aylık olsaydı sızle görüşmk isterdim sizinkide 1 yasına geldiğinde daha iyi anlıycaksınız

şuanda ben de aynı arayıştayım. oğlum 16 aylık yayla tarafında oturuyorum. yaz dönemini parklarla atlattık kışın napıcam bilmiyorum. cevap bekliyorum

Benim oğlum da 16 aylık ve siyavuşpaşada oturuyorum yani ikinizin tam ortasında

Arkadaşlar ne durumdasınız ben oğlumu kreşe verdim iki aydır sizler buldunuz mu acaba oyun arkadaşı şirinevlerdeyiz biz 2 yaş 3 aylık paşam var

X