Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba hanımlar
Oğlum 1 hafta önce 1 yasına girdi. Ondan önceki ay çok kötü geçti benim için benden başkasını istemiyordu. Sonra düzeldi mutlu oldu son günlerde yine öyle karşımda otursa bile annne diyo kendini bana atiyo kucagima oturacak illa yemek yapmak ev işi birakin wc bile benle geliyor bu durum ile tecrubesi olan varmi? Ne zaman gececek bu dönem inanın berbat durumdayim dün evden attik kendimizi annemgile götürelum dedik etegim tozlanmıs kazaga yag damlamiş o kadar onunla ugrasiyorumki başka bişeyin farkinda olamiyorum
Lütfennnn bilgisi olan varmi
Ve yine özlüyorum...
Kayıtlı Üye
Cok zor canim tahmin edebiliyorum iki kızimda donem donem yasadim ama geciyor mutlaka bir yas en zor donem cunku tam sosyallesmemis oluyor hala size bagli mumkun oldugunca kalabalik ortamlara girin parka gidin yasitlarini gorsun aralarina karissin cok fazla evdeyseniz sizler haricinde insanlar gormuyorsa size iki kati baglanir bakin mesela kizim 4 yasinda yeni bebegim oldu haliyle bebek kucuk dışari cikamiyoruz 2.5 aydir cogunlukla evdeyiz ciksak bile yine ev ortamina gidiyoruz dışa donük bir cocuk olmasina ragmen bana yapismaya basladi aynen sizin anlattiginiz gibi pesimde dolasiyor kocaman cocuk bu bide
sabır gececek insallah