- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 200 cc süte 8.5 cicibebe atıp güzelce çalkalayıp kızıma veriyorum içiyor. şekerli sütü ve sade sütü asla içmiyor. küçük bi paket cicibebe alıp deneyebilirsin. hatta tatlılık oranını ayarlarken mama ile aynı olacak şekilde atarsın bisküvileri süte:) belki işine yarar.Kimse cevap vermemiş
Slm arkadaşlar,
14 aylık oğluma şuan aptamil 4 veriyorum ama inek sütü içsin istiyorum fakat alıştıramadım.inek sütünü içmiyor ve bende 2 aydır aptamil veriyorum. Sizce devam mı edeyim yoksa inat edip süte alıştırayım mı?
Cici bebe ekleyince içmedi.bende 210 cc ye 1 çay kaşığı bal koyuyorum bazen hepsini içiyor bazen yarısını ama günlük 500 cc yi geçiyoruz.ben 200 cc süte 8.5 cicibebe atıp güzelce çalkalayıp kızıma veriyorum içiyor. şekerli sütü ve sade sütü asla içmiyor. küçük bi paket cicibebe alıp deneyebilirsin. hatta tatlılık oranını ayarlarken mama ile aynı olacak şekilde atarsın bisküvileri süte:) belki işine yarar.
Bizim çocuk mamayı birden kesti diyebilirim.inek sütünü 30 cc ile başladım ve artık mamayı hiç istemiyor ve bende hep uykudayken veriyorum.benım kızımda 14 aylık ınek sutu içiremedım aptaml 4 içiyoruz bızde ama artık mamayıda ısteklı ıçmıyo sutude sevmıyo aptamıl çocuk sutu aldık o kendınden tatlı onu yarı uykuluyken ıçıyo ıstersen bı dene
Neden devam etmenizi istedi?Benim bebiş 1,5 yaşında 1 yaşından sonra esema kullanıyorduk doktorumuz devam etmemizi istemesine rağmen bıraktık, inek sütü içiriyoruz. Her ne kadar bazı konularda besleyici de olsa neticede labaratuar ortamlarında üretilen bir madde. Zaten içimize sinmiyordu hele ki sonrasında gdo haberleri çıkınca iyice soğuduk.
Maşallah canım harika bir haber.Benim bebeğim 14 aylık oldu. Yaşından beri süte de başladık severek içiyor mama da veriyorum daha doğrusu biberona genelde ne koyarsam içiyor çok nadir bal koyuyorum şekerli tada alışmasını istemiyorum .çok zorlamadı beni Allahtan...
Aynen canım bende öyle yapıyorum artık.hiç hastalanmaması mükemmel bir şey maşallah.inek sütü öneririm oğluma 1 yaşında ballı inek sütüne başladım 3,5 yaşına kadar içti grip bile olmadı diyebilirim
Cici bebe ekleyince içmedi.bende 210 cc ye 1 çay kaşığı bal koyuyorum bazen hepsini içiyor bazen yarısını ama günlük 500 cc yi geçiyoruz.
Bizim çocuk mamayı birden kesti diyebilirim.inek sütünü 30 cc ile başladım ve artık mamayı hiç istemiyor ve bende hep uykudayken veriyorum.
bende artık mama vermıyorum pınarın cocuk sutunu aldım bıde bıraz tatlı onu içti dun aksam sevdı gıbı bende sut ıçınce mamayı bıraktırdım
Evet haklısınız tesekkur ederim. Aptamil i birden kesti inek sütünü tercih etti.belki verdiginiz inek sutu markasini begenmemistir..benim oglum resmen marka ayrimi yapti inek sutunde ki asla ve asla aptamil kabul etmedi 1 yasindan sonra..bide verdiginiz sutun markasini degistirin,belki ilik sever ne biliyim soguk sever.inanin illa ki icer.