Oğlumun uyku düzensizliği ve yataktan düşücek korkum!.

kardelensjsj

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
7
1
1
26
Merhabalar arkadaşlar 14 aylık bir oğlum var gündüzleri 1 kez uyuyor 11 veya 12 civarı maksimum 2 saat uyuyor akşam uykusuna 21.00 gibi de yatıyor. Fakat gece uyanmaları çok fazla yaklaşık 5 aydır bu şekilde ve gece uyanıp 2 saate yakın uyumuyor sabahta 7 civarı kalkıyor benim vücudum artık dayanamaz dereceye geldi oda önemli değil fakat neden bu şekilde bir alışkanlık edindi anlamıyorum,akşam 19.00 gibi akşam yemeğini ve uykuya geçişte mamasını veriyorum aç kalıyor da uyanıyor desem ama değil,diş sancısı olsa ağlar,sızlanır oda yok bu durumu yaşayanlar varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim.
Bir sorum daha olucak bebeğim beşikte yattığı zaman beşikten atlıyor,yatakta yatırsam aldığımız yatak bariyerlerinden atlıyor çok hareketli bir çocuk ve maalesef bir kere düştü çok korkuyorum zaten uyku düzenimiz yok üstüne bir de bu durum olunca inanın uyudum kısa süreli uykudan bile bir şey anlamıyorum nabıcağımı şaşırdım şimdiden yorumlarınız ve fikirleriniz için teşekkürler.

Benim oğlum da 9 gibi uyursa, 11-12 gibi uyanıyor ve geriye tekrar uyuması 2 saati buluyor.
11-12 gibi uyursa sabaha kadar uyuyor, 8'de uyanıyor. Erken ve kesintisiz uyumayı beceremedik.

Oğlumun da düşme potansiyeli çoktu. Bir iki kere kaza da atlattık. Şimdi 4 yaşına girdiler. Anca yatak aldım. Bariyerini de aldim. Kargo da. Hep yer yatağı yaptım. İçim daha rahat oldu.
Uyku konusunda bir şey diyemiyorum. 2 yaşından sonra biraz biraz düzeldiler.

Oğlumun da düşme potansiyeli çoktu. Bir iki kere kaza da atlattık. Şimdi 4 yaşına girdiler. Anca yatak aldım. Bariyerini de aldim. Kargo da. Hep yer yatağı yaptım. İçim daha rahat oldu.
Uyku konusunda bir şey diyemiyorum. 2 yaşından sonra biraz biraz düzeldiler.
Yer yatağı mantıklı olan aslında bu sefer de ciğerleri üşütürmü ondan korkuyorum 3 kat yorgan sersem üşütür mü acaba

Yer yatağı mantıklı olan aslında bu sefer de ciğerleri üşütürmü ondan korkuyorum 3 kat yorgan sersem üşütür mü acaba
Havalar ısınmaya başladı. Bir şey olmaz Allah ın izniyle. Ben şuan ranza aldım. İç yatakları önden geldi. Hep yorgan seriyordum. 2 3 kat şeklinde. Şimdi yataklarını koydum ranza gelene kadar. Yerim olmadığı için ranza almak zorunda kaldım. Yavrusun da biri alt katında biri yatacak bir süre. Merdiveni taktırmayı düşünmüyorum. Hoş her yere tırmanıyorlar ama 4 yaş ta biraz daha nerde nasıl davranması gerektiğini biliyorlar.
YOrgan kullanacaksanız altına halı tarzı bir şey serebilirsiniz.

2.5 yaşına kadar yerde yattık. Benle tatıyodu. Yuvarlanıp duruyodu yatakta.

Havalar ısınmaya başladı. Bir şey olmaz Allah ın izniyle. Ben şuan ranza aldım. İç yatakları önden geldi. Hep yorgan seriyordum. 2 3 kat şeklinde. Şimdi yataklarını koydum ranza gelene kadar. Yerim olmadığı için ranza almak zorunda kaldım. Yavrusun da biri alt katında biri yatacak bir süre. Merdiveni taktırmayı düşünmüyorum. Hoş her yere tırmanıyorlar ama 4 yaş ta biraz daha nerde nasıl davranması gerektiğini biliyorlar.
YOrgan kullanacaksanız altına halı tarzı bir şey serebilirsiniz.
Yer yatağını deneyim önemli olan güvenli bir uyku çekmesi teşekkür ederim yorumunuz içim

Back
X