- 6 Mayıs 2025
- 7
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi kardelensjsj
Merhabalar arkadaşlar 14 aylık bir oğlum var gündüzleri 1 kez uyuyor 11 veya 12 civarı maksimum 2 saat uyuyor akşam uykusuna 21.00 gibi de yatıyor. Fakat gece uyanmaları çok fazla yaklaşık 5 aydır bu şekilde ve gece uyanıp 2 saate yakın uyumuyor sabahta 7 civarı kalkıyor benim vücudum artık dayanamaz dereceye geldi oda önemli değil fakat neden bu şekilde bir alışkanlık edindi anlamıyorum,akşam 19.00 gibi akşam yemeğini ve uykuya geçişte mamasını veriyorum aç kalıyor da uyanıyor desem ama değil,diş sancısı olsa ağlar,sızlanır oda yok bu durumu yaşayanlar varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim.
Bir sorum daha olucak bebeğim beşikte yattığı zaman beşikten atlıyor,yatakta yatırsam aldığımız yatak bariyerlerinden atlıyor çok hareketli bir çocuk ve maalesef bir kere düştü çok korkuyorum zaten uyku düzenimiz yok üstüne bir de bu durum olunca inanın uyudum kısa süreli uykudan bile bir şey anlamıyorum nabıcağımı şaşırdım şimdiden yorumlarınız ve fikirleriniz için teşekkürler.
Bir sorum daha olucak bebeğim beşikte yattığı zaman beşikten atlıyor,yatakta yatırsam aldığımız yatak bariyerlerinden atlıyor çok hareketli bir çocuk ve maalesef bir kere düştü çok korkuyorum zaten uyku düzenimiz yok üstüne bir de bu durum olunca inanın uyudum kısa süreli uykudan bile bir şey anlamıyorum nabıcağımı şaşırdım şimdiden yorumlarınız ve fikirleriniz için teşekkürler.