• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yıl 6 ay sonraa ..

nasil taniscamki mumkun dwgil :( adimi falan bilmiyor.zaten dondum farkli sehirlerdeyiz ..adini soyadiniogrendim faceden buldum ama napcami bilemedim :((

eee madem bu kadar istiyorsun ekle o zaman..neden napsam diye soruyorsun ki, kalbin sana yapmak istediğini söylüyor zaten...ekle bence...eğer beklediğin gibi davranmazsa selamet diler geçersin...ama en azından içinde kalmaz yani eklese miydim diye bir şüphe..

Dükkana gelen müşteri neden sizinle konuştu babası tanıyor tamam da arkadaşınız tanımıyor hayatında biri bile olabilir face ekleseniz garip kaçar arkadaşınız sizin için geldiğini demiş ama muhabbet edip numara alabilirdi ya da babasının dikkatini çekmesin diye kendi nosunu verebilirdi şimdi şahsen ben birini iki kez görmeyle hiç samimiyetim yokken eklesem karşımdaki isteyerek mi yoksa hazır eklemiş konuşayım kafasıyla mı muhabbet ediyor bilemem bence birşey yapmayım madem hoşlandığı için 2. kez geldiyse arkadaşına illa sorar.

1 yıl 6 ay sonra derken?

bu eski sevgiliden ayrıldıktan sonra geçen zaman mıdır?

ve böylesi tatlı heyecanlı bir konuya neden hala eski sevgili dahil edilir..?

ne alakası vardır halaaa 1 yıl 6 ay önceki var olan insanın bu konuyla?

ne güzel işte hiç umut yokken biri çıkmıştır .. hala geçmişi katmak neden ??????
neden ?
neden :) ?

sıyrılın öncelikle bu ay yıl sayma mevzusundan :34:
hiç umudum yokken demek (zamandan bahsetmem) tükendiğim anda kalbimin atması değişikk geldi

Back