1 yil arayla sezeryan olanlar

Esmerbrokoli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
615
466
103
37
Merhaba,
Tüp bebek tedavisi ile ikiz kizlarim oldu. Şu an 10 aylıklar ve ben 18 haftalık hamileyim. Doğuma kadar kızlar 15 aylık oluyor, benim korkum 1 sene tekrar sezeryan olmak için erken mi ? Toparlanmam çok zor olur mu ?

Geride 2 evladım ve bakmam gereken 1 bebeğim de olacağı için endişeliyim. Benimle aynı durumu tecrübe etmiş birileri varmi ? Yaşadığınız zorlukları anlatır mısınız ? Şimdiden teşekkür ederim.

Benim de ikizlerim var öncelikle cesaretinizden dolayı tebrik ederim sizi ben değil ama çok yakın arkadaşım 1.5 yıl sonra yeniden sezaryen oldu doktoru da hamileliğin zor gececek ağrın çok olacak demişti başında. Hakikaten öyle oldu ve ilki hicbirsey değilmiş bu doğum çok acılı oldu demisti umarım sizinki öyle olmaz

Ikizlerinizi ALLAH bağışlasın öncelikle. Benimki cesaret değil. Hem tedavi ile anne olmuş, hemde korunan birinin tamamen şans eseri hamile kalması diyelim

Bende aynen arkadaşınız gibi karnım büyüdükçe çok aci çekiyorum. Sanırım ilki ile kıyaslanamaz şekilde çile çekeceğim. Teşekkürler yorumunuz için.

Merhaba. Arası 1.5 yaş olan iki çocuğum da sezaryen ile dünyaya geldi ne gebelik boyunca ne de sonrasında her hangi sıkıntı yaşamadım. Elbette herkesin bünyesi farklı ama kiloya dikkat etmek, vitamin alımını aksatmayıp sağlıklı beslenmek bu süreçte çok önemli. Bebeğinizi sağ salim kucağınıza almanızı diliyorum.

Merhaba,
Değerli yorumunuz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Gerçekten moral oldu, iyi geldi.

Çok teşekkür ederim sizin de yavrularinizi Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun ağrı sızı cekmeden o kadar uğraş tüp bebekle hoop korunurken hamile kal dünyaya gelmekte israrciymis minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…