- 11 Kasım 2023
- 10
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi dortyaprakyonca34
Merhabalar arkadaşlar.Öncelikle beni dinleyeceğiniz için teşekkür ederim.Çok uzatmak istemiyorum ama birazda doluyum o yüzden beni affedin :) 32 yaşındayım 4 yıllık bir ilişkim vardı ayrıl barışlarında içinde olduğu onu ilk gördüğümde evleneceğim insan bu dedim içinden çok güzel şeyler yaşadım cok güzel sevdim ayrı olduğumuz dönemin birinde bir gün ayrıyken bi mesaj aldım son kez görüşelim mesajı ve o gün evlilik teklifi aldım ve kabul ettim halbuki 3 haftadır arkadaşlarım ile planlıyormuş haberim yokmuş neyse üç hafta sonra annesi ile tanıştım gayet güzeldi sonraki gün çok iyiydi bana karşı aşırı sahiplenici ama iki gün sonra birden tavrı değişti ve hep eksik kaldığını bana aşık olmadığını söyledi ve biz ayrıldık.düzgün giden bir ilişkiden sonra evliliğe gidince erkeğin duygularını tartmasını anlarım ama biz dört yıl çok sınav verdik aşk sınavı her defasında birbimizde bulduk kendimizi yüzüğü takarken de sana çok aşığım diyerek taktı ayrılalı bir yıl oldu hala kendimi toparlayamadım karşı sokağımda oturuyor ara ara karşılaşıyorum ama bi yıldır hiç iletişim olmadı kendisini oradan oraya savurdu kendine güzel ortamlar yaptı ama kimseyle olmadı ama ben hala aynı yerde saydım sorularımla basbasa kaldım asla ayrılığımıza anlam veremedim kabul edemedim hala çok özlüyorum hala geri gelsin affettirsin istiyorum bu süreçte bi kere de mesaj Attım cevap vermedi durumum bu kızlar fikirlerinizi merak ediyorum