- Konu Sahibi ugurbocuuu
-
bi kadın için saç ne kadar önemliymiş... aaahhh aaahhh saçlarım bu seferkı sadece kuaförün hatası değil neler neler yaptım zavallı saçlarıma aklımı sacıma takıp duruyorum...
evde olunca bı de ugrasacak sey yok durmadan sacımı kestırır boyar bişeler yapardım en son forumda gezınırken yine saçla ilgili konularda önler uzun arka kısa modellerden kestırmeye karar verdım herzaman sacımı kestırırım ama ensem hep uzun olur o yüzden kendımı güvende hissederdım...
bu defa sacımın arkası öğrencı sacı gıbı kıpkısa önlerı uzun bı de usturayla kestı yok dıyemedım oturmuş bulundum sırtımda kürek kemıklerımın altındakı saclarım gıttı kel kız kaldım yok düzeltecek halı olsa gıder düzelttırırım ama saç yok arkada nerdeyse sıfırdan baslamış kesmeye 1 cm saç var ensemde...
öğlene doğru gidip biyotin alcam eczaneden...
o sınamekılerı falan ben aylarca yapmıştım bi zamanlar ne kürler yapmıştım...
bi de kaç gündür anlamadım yeni çıkıyo pişmanlığı aman kızlar sakın haa uzun saçlıysanız öle kısa modellere falan heves etmeyin sonu b.m b.ktan bı şi oluyo...
bu günden ıtıbaren saclarımı uzatıcam 1 yıl boyunca sadece yanlardan az az aldırıcam uzun çünkü.. bu konu da süreklı aktıf olcak ilk fırsatta resımlerımı koycam...
benımle bırlıkte saç uzatacak arkadaslar istiyorum bırbırımıze destek olalım..
resmen depresyona girdım yaaaa..kendımı kadın gıbı bıle hıssedemıyorum.. şimdi resım çekemıyorum modelEki Görüntüle 980373
canım geçen sene bende saçımı böyle kestirdim güzel fönlü krepeli kullanırsan harika olur bence benim ensem sıfırdı o model öyle kullanılır zaten canım benim özelliği o inan bana düzleştirici ile içe doğru fön yaparsan inan çok güzel olursun moralini bozma bir yılda omuzlarıma geldi saçım bir şey yapmadan hemde kaç kere kestirdim ben:)
Selam canım ben de geçen yıl bu zamanlar kürlere başlamaya karar vermiştim yaza kadar yaptım uzadı baya sonra yapmadım şu sıralar fırsat buldukça hafta bir on günde bir yapıyorum..saçlarımı uzattım ve tek hizaya getirttim..yaza kadar kürlere devam edicem..sormak istediğin şeylerde filan yardımcı olurum sana..saç uzatmanın ve bakımın en önemli püf noktası sabırlı olmak devam etmek( bir de kuaförlere dikkat yaktırmamak lazım)..
Bence o kadar komik bi model değil,ama şöyle bi avantajın var canım o boyda saç daha hızlı uzar..şampuanına çamterebentin kat,durulama suyunu ısırgan otu ile yapablirsin bir de içilen lavanta kürünü yapabilirsin bunlar zaman alıcı şeyler değil canım inşallah bi an önce normal uzunluguna kavuşursunah canım öyle üzgünümkı anlatamamçoook ciddi depresyona gırdım çook..
gecen yıl cam terebentı 10çesıt bakım yagı sınamekı kürü vs vs bi sürü şeyle saçlarımı uzattım mis gıbı olmustu üzüntümü anlatamam şimdi bunları yapacak moralım vaktım param yok sadece vıtamın aldım bıyotın benı üzen sacımöyle kötü kı ense oyuk onler biçimsiz uzattıkça defalarca önlerden kestırmek gerekecek hele omuzda klasık katlı modele donmem 1 yıldan fazla zamanımı alcak..
kardesım bu ne tras olsan daha ıyı dedı amcam bıle naptın sen hiç yakışmış mı şu saç sana ne demeye yaptın bunudıyo eşim iğrenç buldu ben üzülüyom dıye olsun uzar dıyo....
herkes güldü sacıma..
saol canım çok teşekkür ederım yapıcam deıklerını ısırgan otum falan var minicik de olsa toplansın ondan sonra acele etmem zaten beklerım.....Bence o kadar komik bi model değil,ama şöyle bi avantajın var canım o boyda saç daha hızlı uzar..şampuanına çamterebentin kat,durulama suyunu ısırgan otu ile yapablirsin bir de içilen lavanta kürünü yapabilirsin bunlar zaman alıcı şeyler değil canım inşallah bi an önce normal uzunluguna kavuşursun
kızlar ben geçen yıl dermokil şampuan kullanıyodum saçım 5 6 ayda kalçama gelecek seviyeye geldi :)
sonra bıraktım saçım keçe gibi oldu üstüne bide boya açma falan yaptrdım bildiğiniz kadayıf gibidi
1-2 aydır yine dermokil kullanıyorum.
haaa bide taş şeklindeki kili eritip saçınıza maske yapın farkı göreceksiniz.
bi zamanlarda badem, zeytin ve defne yağını karıştırmıştım diplere sürüyodum
:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dermokil'i duymuştum ama hiç kullanıcı yorumlarını okumamıştım, bu Dermokil şampuan mı yoksa bakım yağı gibi bir şey mi ? Şampuansa çok işime gelir ayrı ayrı bakım yapmak zorunda kalmam
Sizinle saç uzatmaya bende varım kızlar, ama şimdiki saçlarımızın resimlerini falan koysak? Bakımlar yaparak aydan aya resimlerle göstersek birbirimize daha yardımcı olmaz mı ?
Canım ben hc complex sipariş etmiştim bu akşam geldi .
Akşam saat 6 da sürdüm gece 12 de yıkayacağım .
En az iki ay kullanmayı düşünüyorum yaza saçlarım biraz daha uzun olsun . zaten yazın topluyoruz genelde ama birdahaki kışa kadar devam edeceğim HC y eger 2 aylık deneme sürecimden memnun kalırsam . bakalım neler olacak :)
Sende bakabilirsin bu ürüne HC Complex diye bir ürün ve kullanıcılar cok memnun bir buçuk iki ayda 6 parmak uzatıyormuş forumda bazı sayfalarda kullananların yorumları var bakabılırsın moralını bozma sende al o yağdan bi dene bakalım.
Bende varim canim benim sacim suan omuzlarimin ustunde.benim de oguzel saclarim kuaforun akt atmak isterken onunu cok kisa arkasinida oldugu gibi birakmasiyla basladi seruvenim.bu sene yazin bende sinirden gittim saclarimi aglayarak arkalari banyoda kestim.simdi yuz hizamda olan saclarim (ekimde kestirmistim) omzumun ustunde...bende gogus altindan az uzun istiyorum.ama seni cok iyi anliyorum ben cok bakimli suslu bi bayandim .busene saclari yuzunden ne giyindim ne makyaj ne bisey gorsen bemi bi..:)kendimi spora verdim 2haftada bacak kasim cikti:))saclar ah saclar:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım şampuan :) taş gibi kilide maske olarak kullan emin ol faydasını görecen. ama krem kullanman şart :) nemsiz saçın uzaması biraz zor
benim saçım şuan göğsümde sadece sizlere yardımcı olmak istedim :)
Ben de uzatıyorum canım saçlarımı, yaklaşık 1 aydır kendi konumda yaptığım kürlerden sonra saçlarımın fotoğrafını koydum konuya. Birbirimizi bilgilendirelim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?