- 17 Aralık 2017
- 8
- 9
- 16
- 28
- Konu Sahibi AskerYareniyimm
-
Anlamadan gecer zaman. Buraya konu acarsin nisanlim geldi kavustuk diye.Kizlarrr. Nisanlim askere gitti. bugun safak 360 oldu. Biter mi bu safak kizlar nolur biseyler soyleyin. Simdiden cok ozledim.
Insallah yaAnlamadan gecer zaman. Buraya konu acarsin nisanlim geldi kavustuk diye.
BitiiyorKizlarrr. Nisanlim askere gitti. bugun safak 360 oldu. Biter mi bu safak kizlar nolur biseyler soyleyin. Simdiden cok ozledim.
Evet o da dogru :)Aklıma geldide senin için bitmiyorsa asker için hiç bitmez 1 yıl askerlik yapıyorlar ömürlerinin en az 50 yılını bunu anlatmakla bitiremiyorlar pehhhh:)))
Bide benim 15 gün yaptı 17 yıldır 15 günü dinliyorum
Amiinn insallahAllah kavustursun sayili günlerdir cabuk gecer insallah sag salim kavusursunuz.tüm Asker yolu bekliyenler icindir bu dillegim:)
Aklıma geldide senin için bitmiyorsa asker için hiç bitmez 1 yıl askerlik yapıyorlar ömürlerinin en az 50 yılını bunu anlatmakla bitiremiyorlar pehhhh:)))
Bide benimki 15 gün yaptı 17 yıldır 15 günü dinliyorum
Cok tesekkur ederim. Insallan benimde safak 38 dedigim gun gelir. Allah kavustursunBitiyor elbet.. Biz 365lerden 38e düştük:)) İlk vakitler çok zorlanmıştım ama 300den geriye su gibi geldi çok şükür..Ocak 29u nasıl iple çekiyorum anlatamam, hasret olmak bile çok güzel.. beklemek çok gurur verici.. Bir sorun olursa askerlikle alakalı bana yazabilirsin, yardımcı olurum her zaman:))
Aklıma geldide senin için bitmiyorsa asker için hiç bitmez 1 yıl askerlik yapıyorlar ömürlerinin en az 50 yılını bunu anlatmakla bitiremiyorlar pehhhh:)))
Bide benimki 15 gün yaptı 17 yıldır 15 günü dinliyorum
Ne safaklar bitti aaaaaah ah 15 aydi bizim zamanimizda n zor gecti.Hep bekledim askerlik bitti 12 aynolduKizlarrr. Nisanlim askere gitti. bugun safak 360 oldu. Biter mi bu safak kizlar nolur biseyler soyleyin. Simdiden cok ozledim.
burada bunun icin topikler var vok eglenceli oluyor tavsiye ederim. Benimde eşim seneler once gittiginde burada o donemdeki esleri,sevgilileri askerde olanlarla konusup gunleri gecirirdik hala da iletisimimiz kopmadi ne guzellKizlarrr. Nisanlim askere gitti. bugun safak 360 oldu. Biter mi bu safak kizlar nolur biseyler soyleyin. Simdiden cok ozledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?