1 yıl biter mi :(

Biter canımcım, sonsuz olan hiçbir şey yoktur. Güya bugün en uzun gece, bir yemek yedim bulaşıkları makineye koydum şimdi uzandım bir baktım saat 21.20 ne ara oldu yav falan dedim. Sayılı gün çabuk geçer derler.

Bitiyor elbet.. Biz 365lerden 38e düştük:)) İlk vakitler çok zorlanmıştım ama 300den geriye su gibi geldi çok şükür..Ocak 29u nasıl iple çekiyorum anlatamam, hasret olmak bile çok güzel.. beklemek çok gurur verici.. Bir sorun olursa askerlikle alakalı bana yazabilirsin, yardımcı olurum her zaman:))

Tespit gibi tespit Benim sevgilim 11 aydır asker, her gün telefonda saatlerce anılarını anlatıyor. Bezdum

Co
Cok tesekkur ederim. Insallan benimde safak 38 dedigim gun gelir. Allah kavustursun

Benim sevgilimde Doğu görevi yapıyor Şırnak’ta. 1,5 sene geçti kaldı 1,5 daha :) Çabuk geçti açıkçası inşallah kalan sürede böyle geçer :) Sizin için de sıkıntı olmaz inşallah Allah kavuştursun :)

ahaha,
ben de döndüğünde dinliyordum, baktım aynı şeyler devamlı, ama adam dertli yani, anlatıyor da anlatıyor.
dedim sana bir yıl mühlet, anlat dinleyecem, on kez yirmi kez aynı olayları.
bir yıl bitti, dedim benden bu kadar, git kime anlatıyorsan anlat, daha da askerlik lafını duymak istemiyorum, gına getirdi sağolsun.

bir de onun asker arkadaşı ile buluşmak gibi bir hata da yaptım, allahım sana geliyordum

Kizlarrr. Nisanlim askere gitti. bugun safak 360 oldu. Biter mi bu safak kizlar nolur biseyler soyleyin. Simdiden cok ozledim.
burada bunun icin topikler var vok eglenceli oluyor tavsiye ederim. Benimde eşim seneler once gittiginde burada o donemdeki esleri,sevgilileri askerde olanlarla konusup gunleri gecirirdik hala da iletisimimiz kopmadi ne guzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…