- 7 Mayıs 2020
- 4.616
- 11.440
- 208
- Konu Sahibi Sisko ama gururlu
Teşekkür ederim hepinize çok haklısıniz hepiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yurtdışında 1 milyon bile etmiyor BİRİM hesabıKonudan bağımsız ama benim kuzenim yurt dışında yaşıyor ve kumar sebebi ile 30 milyona yakın borç yaptı, yani yapılabiliyor maalesef
Benim abimin 8 milyona yakın borcu var Luks yaşam düşünmeden harcamadan ötürüKonudan bağımsız ama benim kuzenim yurt dışında yaşıyor ve kumar sebebi ile 30 milyona yakın borç yaptı, yani yapılabiliyor maalesef
Tamam da bacım başka ülkede mi yaşıyoruz biz 30 binle olacak işler değil bunlar 400 bin tazminatta suyunu çekmiş , kiranız bin lira mı 50 lira mı elektrik su faturalar o kısmı anlayamıyoruz işte.Eşim kiramizi taksitlerimizi faturaları ödüyor benim için aylık 1500 TL veriyor ve kuaför için para veriyor
Tazminattan yedi bir kaç senede şimdi eskisi kadar veremiyor ama kredi kartından alışveriş yapıyoruz aylık oğluna
Aylik ne alabilirse onu alıyor bazen 5000 bin bazen daha az vs
Mesailere kalıyor şuan borcumuz yok kira faturalar masa takımının taksiti
Siz bence sıfırları eski sistemde kullanıyorsunuz. Trilyon ne demek haberiniz yok yadaBenim abimin 8 trilyona yakın borcu var Luks yaşam düşünmeden harcamadan ötürü
Konudan bağımsız o kadar şey yazıldı ki inanın
Ne yazık kiGeleceğini düşünmüyor demek ki. Çalışmak istemez ama eşini ona göre seçer yine seçimdir derim.
İkinci evlilikten kendisinden 10 -15 büyük askeriyeden emekli olacak adamlarla evlenen kadınlar var mesela. En azından ileride emekli maaşı kalır yeter diyorlar. Askeri emeklisi yüksek diye. Bu bile mantıklı bak.
Ama çalışmayacağın bir hayat istiyorsan 30 bin gelirli evi dahi olmayan bir adamla evlenmeyeceksin. Hata burada en başta.
Düşünmeden hareket etmiş ne yazık ki.
Yalan söylüyor olabilir bu benim suçummuTamam da bacım başka ülkede mi yaşıyoruz biz 30 binle olacak işler değil bunlar 400 bin tazminatta suyunu çekmiş , kiranız bin lira mı 50 lira mı elektrik su faturalar o kısmı anlayamıyoruz işte.
Ya eşiniz maaş, tazminat, mesai neyse size yalan söylüyor, ya da sizin para mevhumunuz yok, ya da anlatmadığınız başka şeyler var, diğer türlü imkansız.
Ben de anlamadım valla 30 binin çok üstünde gelirim var, kirada değilim ama iPhone 17 alamam yani. Çocuğum istese de alamam. Adam nasıl alabiliyor bu maaşlaTazminst 400 bin diyor 17 zaten şu an 100-150 bindir en az bakmadım bile gerçi de.Tamam da bacım başka ülkede mi yaşıyoruz biz 30 binle olacak işler değil bunlar 400 bin tazminatta suyunu çekmiş , kiranız bin lira mı 50 lira mı elektrik su faturalar o kısmı anlayamıyoruz işte.
Ya eşiniz maaş, tazminat, mesai neyse size yalan söylüyor, ya da sizin para mevhumunuz yok, ya da anlatmadığınız başka şeyler var, diğer türlü imkansız.
Evet bencede esas sorun gelecek planı emekli maaşı 20lere düşecekse kirada nasıl yaşam sürecekler? Kaç yaşına kadar çalışacak kocası en fazla. Aslında yatıp kalkıp düşünmesi gereken dert buGeleceğini düşünmüyor demek ki. Çalışmak istemez ama eşini ona göre seçer yine seçimdir derim.
İkinci evlilikten kendisinden 10 -15 büyük askeriyeden emekli olacak adamlarla evlenen kadınlar var mesela. En azından ileride emekli maaşı kalır yeter diyorlar. Askeri emeklisi yüksek diye. Bu bile mantıklı bak.
Ama çalışmayacağın bir hayat istiyorsan 30 bin gelirli evi dahi olmayan bir adamla evlenmeyeceksin. Hata burada en başta.
Düşünmeden hareket etmiş ne yazık ki.
Doğru diyorsunuz 4 tır 2 kamyoneti var nakliye şirketi sahibiSiz bence sıfırları eski sistemde kullanıyorsunuz. Trilyon ne demek haberiniz yok yada
Bir de bu gelir grubunda bahsedilen paralar trilyon, milyon.Evet bencede esas sorun gelecek planı emekli maaşı 20lere düşecekse kirada nasıl yaşam sürecekler? Kaç yaşına kadar çalışacak kocası en fazla. Aslında yatıp kalkıp düşünmesi gereken dert bu
Borcun çoğu 3.000 kişinin katıldığı düğünde takilan altınla yapıldı yalnız. Burada birimden bağımsız bu kadar borcun yapılabileceği gerçeği var maalesef.Yurtdışında 1 milyon bile etmiyor BİRİM hesabı
Almadık zaten askere gitmeden 15 i aldık sattıBen de anlamadım valla 30 binin çok üstünde gelirim var, kirada değilim ama iPhone 17 alamam yani. Çocuğum istese de alamam. Adam nasıl alabiliyor bu maaşlaTazminst 400 bin diyor 17 zaten şu an 100-150 bindir en az bakmadım bile gerçi de.
Rakamları çok uçuk yani anlamadım.