- 14 Ağustos 2018
- 21.042
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.609
- 598
- Konu Sahibi Latinachica
aah ölümden başka her şeyin çaresi var, Allah ölüm gibi dermansız acı vermesin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu hortlamış. Ben sizi de merak ettim. Ne yaptınız nasılsınız?Evlenmek üzereyken terkedildim. 1.5 yıl oldu unutmadım unutamadım. Hala çoğu geceler ağlıyorum. Kalp kırıklığının ne şiddetli bir acı olduğunu çok çok iyi anlıyorum ve tam da dediğin gibi yerine kimseyi koyamıyorum koymak istemiyorum ve daha kötüsü ne biliyo musun ? Beni aldatmış o yüzden terketmis ve aldattığı kızla evlendi!! Benim acılarımın gözyaşlarımın hayallerimin umutlarımın üstüne bir yuva kurdu. Bende darmadağın paramparça kaldım. Savrulup duruyorum. Sonu güzel biten hikayelere inanmak istiyorum, pek çok şeyde olduğu gibi bunda da iyiki çok şükür diyeceğim günleri bekliyorum ama bir yanımla da benim için o günlerin gelmeyeceğini yarınların kalmadığını hissediyorum ve seni çok iyi anlıyorum. Ben unutamam umarım sen unutur mutlu olursun
Unutabildiniz mi?Önceden nee 1 yil mii o zamana coktan unutulur diye düşünürdüm
'Ben de ayrildim ölüyorum sandim ama karsima biri cikti simdi evliyiz' tarzindaki anilar isterdim ki umut versin.
Ama başa gelince oyle olmuyormuş.
Ne ben unutabildim ne biri cikti karsima.
Ilk ve hala son sevgilimden ayrilali 1 yil oldu hala agliyorum, hala duygusal bir sarki çaldığında aklima bir tek o geliyor.
Evlenmek uzereyken terkedildim. Cok fena yarım kaldim. Anlasmazligimiz cok olsa da hic ayrilamayiz sanmistim ben.
Icimdeki sızı ne yapsam gecmiyor. O yara kapanmıyor. Daha ne kadar surecegini bilmiyorum ama cok korkuyorum hic unutamamaktan... biraktigi yerde olmaktan
Bu yara nasil sarılıyor
Önceden nee 1 yil mii o zamana coktan unutulur diye düşünürdüm
'Ben de ayrildim ölüyorum sandim ama karsima biri cikti simdi evliyiz' tarzindaki anilar isterdim ki umut versin.
Ama başa gelince oyle olmuyormuş.
Ne ben unutabildim ne biri cikti karsima.
Ilk ve hala son sevgilimden ayrilali 1 yil oldu hala agliyorum, hala duygusal bir sarki çaldığında aklima bir tek o geliyor.
Evlenmek uzereyken terkedildim. Cok fena yarım kaldim. Anlasmazligimiz cok olsa da hic ayrilamayiz sanmistim ben.
Icimdeki sızı ne yapsam gecmiyor. O yara kapanmıyor. Daha ne kadar surecegini bilmiyorum ama cok korkuyorum hic unutamamaktan... biraktigi yerde olmaktan
Bu yara nasil sarılıyor
En yakınımdakiler beni anlamazken hiç tanımayan birinin beni merak etmesi acı duyduğumu anlayabilmesi ne güzelKonu hortlamış. Ben sizi de merak ettim. Ne yaptınız nasılsınız?
Kimseyi aldınız mı sonradan hayatınıza?En yakınımdakiler beni anlamazken hiç tanımayan birinin beni merak etmesi acı duyduğumu anlayabilmesi ne güzelilk günkü gibi değil acım ama hala sızısı geçmedi zaman zaman ağlatır beni. en çok da insanlar zorluyor acımı derinleştiriyor. Evlilik yok mu soruları birilerini yapalım gibi iğrenç cümleler... ben sanki adam yokluğundan evlenmedim. Başkasının bulduğuyla evlenecek kadar çapsız bir insanım!
öyle işte geçmedi ama alıştım bununla da yaşamaya.
Hayır. Bana yapılanı başkasına yapmak istemedim hala onun acısını taşırken başkasıyla bir ilişki yürütemezdim zatenKimseyi aldınız mı sonradan hayatınıza?
Başkasıyla olmayı deneseydiniz belki sevecektiniz ve unutacaktınız onu. Neyse nasip tabi. Ama bundan sonra yolunuza bakın lütfen mutlu olmak hakkınızEn yakınımdakiler beni anlamazken hiç tanımayan birinin beni merak etmesi acı duyduğumu anlayabilmesi ne güzelilk günkü gibi değil acım ama hala sızısı geçmedi zaman zaman ağlatır beni. en çok da insanlar zorluyor acımı derinleştiriyor. Evlilik yok mu soruları birilerini yapalım gibi iğrenç cümleler... ben sanki adam yokluğundan evlenmedim. Başkasının bulduğuyla evlenecek kadar çapsız bir insanım!
öyle işte geçmedi ama alıştım bununla da yaşamaya.