1 yıl oldu unutamadım

Önceden nee 1 yil mii o zamana coktan unutulur diye düşünürdüm

'Ben de ayrildim ölüyorum sandim ama karsima biri cikti simdi evliyiz' tarzindaki anilar isterdim ki umut versin.

Ama başa gelince oyle olmuyormuş.
Ne ben unutabildim ne biri cikti karsima.

Ilk ve hala son sevgilimden ayrilali 1 yil oldu hala agliyorum, hala duygusal bir sarki çaldığında aklima bir tek o geliyor.

Evlenmek uzereyken terkedildim. Cok fena yarım kaldim. Anlasmazligimiz cok olsa da hic ayrilamayiz sanmistim ben.
Icimdeki sızı ne yapsam gecmiyor. O yara kapanmıyor. Daha ne kadar surecegini bilmiyorum ama cok korkuyorum hic unutamamaktan... biraktigi yerde olmaktan
Bu yara nasil sarılıyor
Olgun ol sabret kısmet değilmiş.başka erkek mi yok dğnyada...kısmetin başka biri belli ki.kendini harap etme bu kadar

'Ben de ayrildim ölüyorum sandim ama karsima biri cikti simdi evliyiz' tarzindaki anilar isterdim ki umut versin.

Ilk ve hala son sevgilimden ayrilali 1 yil oldu hala agliyorum, hala duygusal bir sarki çaldığında aklima bir tek o geliyor.

Evlenmek uzereyken terkedildim. Cok fena yarım kaldim. Anlasmazligimiz cok olsa da hic ayrilamayiz sanmistim ben.
Icimdeki sızı ne yapsam gecmiyor. O yara kapanmıyor. Daha ne kadar surecegini bilmiyorum ama cok korkuyorum hic unutamamaktan... biraktigi yerde olmaktan
Bu yara nasil sarılıyor
Evlenmek üzereyken terkeden adamın nesini unutamıyorsun

şöyle anlatayım eski sevgilime ilk gördüğüm an aşık oldum oda o şekilde aşık oldu. Düzgün aile kızıyım. Bir çok kez baska tarz kadınlarla beni aldattı affetmedim yakaladığım an bitirdim. Karaktersiz biri. Şuan evli yeni sayfa açmış gayet mutlu. Bütün yollar ona çıksa bacaklarımı koparır o yollara girmezdim öyle soğuma 2 yıl sonra. Bende çok kötü günler atlattım. Ama bitti. İnanıyorumda belki onun kadar aşık olacagım biri çıkmıcak karşıma ama yeniden sevecegim. Allaha dua et en hayırlısı neyse o olsun

Ya yazilanlara hakkaten inanmiyorum. Yıllarımi verdiğim insan, evlenmeye 2 kala bir sms ile beni terkedecek de ben de hala onu sevip aglayacagim, geri gelir diye umacagim. Yaw, gelse yüzüne tükürürum ya, ne sevmesi hala.

Bence kadınlar dramı seviyor, herkesin bahsettiği erkeklerle asıl farkımız bu,roman kahramanı gibi görüyoruz kendinimizi sanırım. Evlenmeden aldatilsam da aynı hissederdim. Sevginin gramı kalmaz, Allah yüzüme bakti da, son dakka bi şerefsizden kurtuldum derdim.

Önce kendinizi sevin dicem yine.

Kesinlikle haklisin kesinlikle!
Ama elimde olmuyor ki yani arabada ansizin calan bir muzik tik onu düşürüyo aklima
Aslinda gozyaslarim artik onun icin degil. Bana bunalri yasatmis olmasina ragmen hala onu dusunuyo olmama. Ben de biliyorum artik olmayacagini. Ama ne yalan soyliym unuttum diyemiyorum

konu ilk aşkınızı unutmaksa, o süreç bir hayli uzun, zaman unutmanın değil alışmanın çaresi, kaldıki, çok sevmişseniz, çok aşıksanız, yolunuz bir hayli uzun, zaman acıtarak, kanatarak, delerek geçer, eksilirsiniz, murathan mungan ın ''bana zamandan söz ediyorlar'' şiirini okuyun, ne demek istediğimi anlayacaksınız. bir de beklentiler var tabi, başka biri karşıma çıkarsa onu severim diye, ilk aşkınıza sırılsıklam aşıksanız, çok sevmişseniz, emin olun, 2. sevdiğiniz kişi de o etki olmuyor, daha az seviyorsunuz, onu daha az severken, çok sevdiğinizi unuttuğunuzu sanıyorsunuz, oysa bunların hepsi mecburiyetten oluyor, ilki olmadı, ikincisi olsun gibi tutunmanız gerekiyor 2. kişiye, sevmek istiyorsunuz ama, ilkindeki etki olmuyor. sevda zor iş, gönül işleri sıkıntılı işler, hayattan tad almanı bıraktırır. ne yazsam eksik kalır.

Bu yara nasil sarılıyor

ne demiş aşkın nur yengi,

Bir sevda eskimeden nasıl yol alır
Bir gönül uslanırken nasıl kahrolur...

Ben tabi ki yine stalkladim onu kizlar.
Neden bunu kendine yapiyosun demeyin.
Benimki siir yazan biriydi
Cok da iyi yazar ve hissedince yazar.
Instagramina baktim dun 9 eylul de bir siir paylasmis. Benim gozum hala yasli, kaderim buymus minvalinde, zaman teselli dediler hala gecmedi, golgemde bile senin izin var, senin haberin bile yok demis siirinde. En son wp durumumu nokta koymustum o da aynisini yapti ki hayatta nokta fln koymus. Ustume aliniyorum bu siiri de harketi de.
Uff cok aptalim belki belki 1 sene icinde baska birine bu tarz siirler yazcak kadar bir iliski yasadi bilmiyorum. Ama bana oldugunu hissediyorum. Wp profilindefe yine ona aldigim bibloyu gozume sokarcasina koymus.
Ay ben nereler gidiym boyle nasil unutuym bilmiyorum.
Cok zavalliyim

Unutmak isteseniz unutursunuz. Öyle sosyal medyadan falan bakarsanız unutamazsınız tabi. En azından içiniz soğuyana kadar bakmayın. Sonra baksaniz da bi etkisi olmaz zaten siradanlasir. Neler unutulmuyor ki?

Bilmiyorum. Cevap yazmak istiyorum ama yazarsam bunca aciyi bosa cekmis olucam biliyorum. Cunku basa dönücem.
Belki en dogrusu hic cvp vermemek

Bilmiyorum. Cevap yazmak istiyorum ama yazarsam bunca aciyi bosa cekmis olucam biliyorum. Cunku basa dönücem.
Belki en dogrusu hic cvp vermemek
eğer yazarsan yine terkedileceksin bak burda kac guzel güçlü kadin yazdi sana aç aç oku 1 sene sonra gelse ne olucak sen saplantilisin aslinda bu adama yok watsap durumunu oyle yapti yok şiir yazdı hepsini üstüne almaya hazirsin amma şunu iyice düşün sen bu adama nasil guveniceksin yazik edersin kendine gormezden gel birsey yazma

Back
X