- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #7.401
80 i gördüm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karabuğday patlağı da iyi oluyor. ya da ben evde de bazı farklı glutensiz unlardan kraker yapıyorum.Ekmek almayım da wasa filan alsam
Çok sağol canım benimkarabuğday patlağı da iyi oluyor. ya da ben evde de bazı farklı glutensiz unlardan kraker yapıyorum.
masterfite gelsene. senin için de iyi olur, motive olursun.Çok sağol canım benim
şu an 85.3 müsün? takımlara gel beraber zayıflayalım.Döndüm ama müthiş artım var
Yeni işe başladım 77 ile , 17 Şubat ta bugün 85,33 ayda 8 kilo almışım
Selam canımşu an 85.3 müsün? takımlara gel beraber zayıflayalım.
evet canım 80.9 çıktım bugün. listeye girmek zorunda değilsin. hazırlık listesinde olursun. menü yazar tartı atarsın. o da motive ediyor.Selam canım
Tartı günü Pazartesi Perşembe yapayım diyorum
Takıma girmeyim de takipte kalalım bırakmayalım birbirimizi
Sağol davet için bebekim
80.9 bugün di mi senin tebrikler![]()
En kısa zamanda 70leri görmek dileğiyle ikimiz için de canımevet canım 80.9 çıktım bugün. listeye girmek zorunda değilsin. hazırlık listesinde olursun. menü yazar tartı atarsın. o da motive ediyor.
canım ortam değişti. herkes daha ılımlı şimdi. merak etme.En kısa zamanda 70leri görmek dileğiyle ikimiz için de canımsonra 60lar belkiii 50ler dee
Aykırı birşey olunca çok eleştiriyorlar ona üzülüyorum bayağı moralim bozuluyor![]()