• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yıl sonra 1 rüya yetti sinirimi zıplatmaya

joey

just breathe
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
2.530
3
116
İstanbul
bilenleriniz bilir. nişanlımdan ayrıldım bundan 1 sene önce. o zamanlar benim yaşadığım sebepler bile yeterince adiceydi. kaldı ki ayrıldıktan 1 yıl sonra, beni aylarca hep beraber görüştüğümüz arkadaşının karısıyla aldattığını öğrendim. dedim iki adi birbirini bulmuş. hiç üstünde durmadım.

ama dün gece rüyamda bu ikisini gördüm. karşımda utanmadan duruyorlardı. ben de ağzıma ne geldiyse söylüyordum. sonra kız bana laf yetiştirmeye başlıyor -ki gerçek hayattada öyleydi. böyle bir durum olsa kesin rüyamdaki tepkileri verirdi- iyice deliriyorum... sinirim bozuldu gece gece. bugün bile hala bu rüya geliyor aklıma.

bu rüyadan gaza gelip asla onların seviyesine düşüp, olmuş bitmiş bir olay için hala ordan burdan bir şekilde laf yetiştirmeye kalkmam elbet. ama eskiden, ne olursa olsun aramızda güzel şeyler de yaşandı diyerek kötülüğünü istemezdim. şimdi diyorum ki allahım sen büyüksün fitil fitil getir burnundan ben de duyayım... :41:

Bilinç altınızda onlarla yüzleşmek var heralde ki böyle bir rüya görmüşsünüz. Sinir bozucu durum gerçekten ama gülüp geçmek lazım bazen
Dilerim mutlu olursunuz bundan sonra

ben olsam kocasına anlatırdım yediği haltların hepsini .. ne yalan söliyim :)

kocasının haberi varmış ki. çok sakin efendi bir çocuktu. karısı düzelir de ona döner diye beklemiş yalvarmış. onunki de ayrı salaklık. bari o zamanlar bana söyleseydi. ama olay büyüsün herkes duysun istemedi herhalde.

Cehennem bekçisi Malik'in Peygamberimize (a.s.m) Miraç'ta cehennemi gösterdiğinde
İlk tabakada bulunan ceza çeken müslümanlardan bir zümre;

"Bundan sonra, bir takım erkekleri ve kadınları gördüm.
Bunları bakırdan fırınlar içine oturtmuşlardı. Altlarından ateşler ve alevler çıkıp başları ile beraber bütün vücutlarını bürüyordu. Gayet kötü kokular geliyordu.
Bunlar kimlerdir? Diye sordum; Malik şöyle anlattı: Bunlar, zina eden erkek ve kadınlardı. Peki, bu kötü koku nedir? Dedim; bunu da şöyle anlattı: Onların ferçlerinden çıkan şeyin kokularıdır."

İçini rahat tut hesaplaşma gününde sen bir ADIM önde olup hesabını soracaksın
Ama onlar için çok elim bir azap var!
Umarım bir nebze sei rahatlatır:71:

kocasının haberi varmış ki. çok sakin efendi bir çocuktu. karısı düzelir de ona döner diye beklemiş yalvarmış. onunki de ayrı salaklık. bari o zamanlar bana söyleseydi. ama olay büyüsün herkes duysun istemedi herhalde.

Tövbe estağfirullah.

Tülaaaaaaay! diye yırtınan adam geldi gözümün önüne.

Naasıl yani kocası karısının onu arkadaşıyla aldattığını biliyomuymuş yani i ???
Ve buna göz mü yumuyomuş :53:
Olduu o zaman belki de bu xlarge beyfendi karısını kendi elleriyle hazırlayıp süsleyip püsleyip arkadaşına teslim ediyodur aaa bi de rahat etsinler die evi de veriodur bi kaç saatliğine belkii kendisi de bu arada bir çay bahçesinde çayını yudumlayıp düzelir zamanla die düşünüodur afedersiniz ama katıksız gerizekalıııııı :47:
Sinirlerim zıpladı ne insanlar var yha hadi onlar utanmaz, adi daha çok şeyy sayarım daa sen nasıl bilipte göz yumarsın be adam bu denli karaktersizlik mi olur yhaaa allah aşkınaaa ....

Cehennem bekçisi Malik'in Peygamberimize (a.s.m) Miraç'ta cehennemi gösterdiğinde
İlk tabakada bulunan ceza çeken müslümanlardan bir zümre;

"Bundan sonra, bir takım erkekleri ve kadınları gördüm.
Bunları bakırdan fırınlar içine oturtmuşlardı. Altlarından ateşler ve alevler çıkıp başları ile beraber bütün vücutlarını bürüyordu. Gayet kötü kokular geliyordu.
Bunlar kimlerdir? Diye sordum; Malik şöyle anlattı: Bunlar, zina eden erkek ve kadınlardı. Peki, bu kötü koku nedir? Dedim; bunu da şöyle anlattı: Onların ferçlerinden çıkan şeyin kokularıdır."

İçini rahat tut hesaplaşma gününde sen bir ADIM önde olup hesabını soracaksın
Ama onlar için çok elim bir azap var!
Umarım bir nebze sei rahatlatır:71:

allah cezalarını elbette verecektir, benim için rahat. inanıyorum ilahi adalete

Naasıl yani kocası karısının onu arkadaşıyla aldattığını biliyomuymuş yani i ???
Ve buna göz mü yumuyomuş :53:
Olduu o zaman belki de bu xlarge beyfendi karısını kendi elleriyle hazırlayıp süsleyip püsleyip arkadaşına teslim ediyodur aaa bi de rahat etsinler die evi de veriodur bi kaç saatliğine belkii kendisi de bu arada bir çay bahçesinde çayını yudumlayıp düzelir zamanla die düşünüodur afedersiniz ama katıksız gerizekalıııııı :47:
Sinirlerim zıpladı ne insanlar var yha hadi onlar utanmaz, adi daha çok şeyy sayarım daa sen nasıl bilipte göz yumarsın be adam bu denli karaktersizlik mi olur yhaaa allah aşkınaaa ....

bence de tamamen aptallık ama aşkından gözü görmemiş, gururu mururu kalmamış herhalde. ah benim haberim olsaydı 7 sülalesini birbirine katardım onların o zaman da. artık üstünden geçti gitti. aslında düşünmüyordum bu olayı niye rüyama girdi anlamadım :26:

Back
X