1 yıl sonra burun kanatları daraltma

egeceden

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
185
32
18
33
merhaba arkadaşalar ben 1 yıl önce burun estetiği oldum,hala ödemli olmasına rağmen burnum,kanatlarım yani deliklerim geniş geliyor,ameliyat esnasında doktor daraltmamış 1 yıl sonra kendin karar ver diye ama ben cok memnun değilim lokal anesteziyle 15 dk da halledebilceğini söyledi böyle bi durum yaşayan varmıdır? Sonradan burun kanatlarını küçülten? Yanlardan kesicek sanırım ama 1 yıl sonra tkrar şişmiş burun yada işte görüntüde kötü olması yani ilk bir iki aylık bunalımlı süreci tkrar yaşatmak korkutuyor beni zaten hala ödemde inmiş değil ama...kanatları kesilenlerde ağrı siızı oluyor mu yada yandan dikiş izleri görünüyor mu zamanla geçiyor mu ne kadar zaman alır? Burun bi işlem daha geçirdiği için tkrar mı şişicek :( kafamda deli sorular arkaşlar bir bilen varsa yardımcı olabilir mi? Lokalle tkrar elletmek burnu nasıl bişi sonrası için iyileşme süreci uzun mu oluyor gene :(

merhaba arkadaşalar ben 1 yıl önce burun estetiği oldum,hala ödemli olmasına rağmen burnum,kanatlarım yani deliklerim geniş geliyor,ameliyat esnasında doktor daraltmamış 1 yıl sonra kendin karar ver diye ama ben cok memnun değilim lokal anesteziyle 15 dk da halledebilceğini söyledi böyle bi durum yaşayan varmıdır? Sonradan burun kanatlarını küçülten? Yanlardan kesicek sanırım ama 1 yıl sonra tkrar şişmiş burun yada işte görüntüde kötü olması yani ilk bir iki aylık bunalımlı süreci tkrar yaşatmak korkutuyor beni zaten hala ödemde inmiş değil ama...kanatları kesilenlerde ağrı siızı oluyor mu yada yandan dikiş izleri görünüyor mu zamanla geçiyor mu ne kadar zaman alır? Burun bi işlem daha geçirdiği için tkrar mı şişicek :KK43: kafamda deli sorular arkaşlar bir bilen varsa yardımcı olabilir mi? Lokalle tkrar elletmek burnu nasıl bişi sonrası için iyileşme süreci uzun mu oluyor gene :KK43:
Merhaba burnunuz ne durumda merak ettim.

Benim yanlar daraldı ama ameliyat sırasında yaptı . Şuan burun kanatları 10 güne indi burun ucu ödemi var bende . Oralar normal duruyor . Ortada sıkıntı var. Kesik çok aşağıda olduğu için benim dikkatimi çekmiyor. Diplerde kızarıklık var biraz daha 1 ay olmadı benim . Daha uzun vadede olanlar daha sağlıklı bilgi verir gerçi ama bende bu aşamadaki durumu yazdım .

Back
X