Geçen sene mobing konusunda şikayetçi olmustum.sorusturma sonucunda yer değişikliğin teklif edildi bense gitmemek için direndim.calistim.cabaladim.kendimoi geliştirdim.kuruma yeni gelen mudur de karşı tarafın tarafını tutunca,bana geri zekalı dingil, seni burdan gönderirim vs vs çok sayıda hakarete maruz kaldim.sesimi çıkarmadım.Allaha havale edip ağlayıp çalıştım.
Derken kuruma hizmetli atandı 3 ay önce.aslinda mudur ona iyi davrandı ama yukarıya mobing goruyorum deyip bir de pamukun da zamanında şikayetçi vardı diye yazmış.bana dedi ki sana yapılanları anlattım.ben rahatsız oldum.ben sadece işimi yapmak istiyorum.bireysel tartışma sistemsavaşmakiyorum.neyse yukardan geldiler.herkes vardı. Sordular bir sıkıntım var mı diye.yok dedim.cok sukur iyiyim dedim.yanimdaki dedi ki Öyle haa sana denilenleri hak ediyor musun dedi.sonra şikayetçi kızın yanında olup mudur aleyhinde ifade verdi.ve hicbir ilgim olmamasına rağmen soruşturma dosyasında ismim geçiyor.gerildim resmen.mudur benim de bu isin içinde olduğu mu düşünecek kötü davranacak.mudure dedim.ben bu isin içinde değilim.kimsenin tarafı değilim.ben ekmegimin derdindeyim.bu durumsa pazartesi tekrar ifade almaya gelecekler.nasil davranmam lazim
Bu arada kızlar sorun yaşadığım kavgalı olduğum kişilerle de barıştım.su an iş için birbirimize soru sorabiliyoruz.halen terapistine devam