1 yıl sonra

quantumkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.778
891
83
Merhaba. bu forumda açacağım ilk başlık olucak. keşke ilk başlığım beni üzen bi meseleyle ilgili olmasaydı.
1 yıl önce sevgilimden ayrıldım. onu kırmamaya çalıştım ve bana karşı iyi bir sevgili olduğu için teşekkür ettim. yalvarsa da etse de geri dönmedim. eğer iletişimini koparmak sana iyi gelecekse öyle yapalım, istersen hayatımda hala yer alman beni mutlu eder dedim. artık görüşmesek de internette normal bi tanıdık gibi hal hatır sormaya devam ettik. ben umutlanmasın diye hiç konuşmadım durduk yere. normal şekilde hayatıma devam etmeye çalışırken, 2 ay sonra yine yalvardı bana. o sıralar da internetten fotoğraflardan bir kızla flört ettiğini anladım. Onun bu laflarını ciddiye almadım sen biriyle flört ediyosun şuan kandırmayalım kendimizi, ciddiye almadığımı bil ama dedim. daha sonraki günler kızla çıkmaya başladı ve bana artık değer vermediğini, o gün de yalan söylediğini belirten bi mesaj attı. ben de yaşanmışlıkların hatrına, yalnızca üzüntümü belirten kısa bir mesaj attım ve iletişimimi kestim.
Aradan bir yıl sonra dün, arkadaşlarımla beraberdim. Bir arkadaşımın telefonu çaldı. baştan anlayamadı kim olduğunu. sonradan hatırlattı kim olduğunu. nasılsın dedi hal hatır sordu arkadaşıma. kendinden bahsetti. o zamana kadar arkadaşlarımdan hiçbiriyle de görüşmemişti zaten. daha sonra beni sordu. arkadaşım iyi falan dedi, sıradan cümleler kurdu.
daha sonra konu konuyu açtı. eski sevgilim benimle ilgili; herşeyi sorun etti, asıl hakbeden o, ben aslında onu hiç sevmiyormuşum...sıraladı da sıraladı. moralim çok bozuldu. Bana karşı kötü davranan oydu. özür dilemesi gerekirken bu dediklerine inanamadım. arkadaşım, benden ayrıldıktan sonra onun bana yanlış şeyler yaptığını söyledi. o da hakkımda ne düşünürseniz düşünün umrumda değil gibi laflar söyledi.
şuan sevgilim var zaten dedi. o bahsettiği kişi benden ayrıldıktan sonra hemen çıkmaya başladığı kişiydi.
elime kalem aldım. arkadaşım o sırada kağıda yazdıklarımı okuyup, telefondan iletti. ''O seni güzel anılarla mutlu bir şekilde hatırlıyor"
arkadaşım bu cümlemi ilettikten sonra çok şaşırdı. gerçekten mi falan dedi. daha sonra ben kağıda ona kırgın olmadığımla ilgili şeyler yazdım. ona hala değer verdiğimi de yazdım ama eski sevgilim bu cümlemi yanlış anlayınca arkadaş olarak öyle hissettiğimi belirtti. Arkadaşı bunları ilettikten sonra, sen onunla ilgili böyle konuşuyorsun ama o böyle düşünüyor dedi.
daha sonra eski sevgilim "benim hakkımda kötü düşünmeye başladın dimi" dedi arkadaşıma. benimle ilgili yumuşak söyler söylemeye başladı her yaşanmışlık ders verir falan dedi. böyle olması lazımmış falan...
sevgilisiyle yakında 1 yılı dolduracaklarını söyledi. herkesin bu duyguyu yaşaması gerektiğinden falan bahsetti. daha sonra da konuşma bitti zaten.
arkadaşlar kalbim binbir parçaya bölündü. niçin bilmiyorum ama hayatım güzel gidiyorken, onu yalnızca güzel anılarda bırakmışken aniden arkadaşımı "telefon listemde senin olduğunu hatırladım arayayım dedim." diye arkadaşımı arayan o çocuk ne yapmak istedi? bu telefon konuşmasında arkadaşıma iletmesi için o yazıları yazmamalı mıydım?
ben ondan ayrıldım çünkü ailem onun kültüründen biriyle evlenmeme izin vermiycekti. eğitim görmemişti. gelecek vaadeden biri değildi. seviyordum ama ben ilişkimi korkarak yaşamaktan yorulmuştum. yalnızca 3 ay çıkmıştık hem de. kırılmasın ve beni ikna edemesin diye sıradan bir bahane uydurdum. size ne yapmam gerektiğini sormuyorum çünkü artık herkes kendi hayatında ve ben mutluyum ve onun da mutlu olduğunu öğrendim. niçin böyle birşey yaptı?

Neden böyle yaptığını anlamak pek kolay değil
Belki kendini rahatlatmaya çalıştı mutlu olduğunu ilan etti
Nasıl olsa konuştuğu kiişi arkadaşınız olduğu için size ileteceğini düşündü belkide

Bence boşverin anlamlar yükleyip gözünüzde büyütmeyin

evet öyle yapmaya çalışıyorum. bir erkek 1 yıllık ilişkinin içindeyse önceki sevgilisi aklına niçin gelir diye kurcaladım kafamda. galiba hala aklında olduğumu düşündüm

Eski sevgilinin söyledikleri ile yaptığı çelişkili. Yani bir insan o kadar zaman sonra hemde mutlu ve uzun bir ilişkisi varken niye eski sevgilisinin arkadaşını arayıp kendisinin iyiliğinden kızın kötülüğünden bahsetsin ki?

Bence aklı sende kalmış belki de terkedilişi hazmedememiştir. Velhasıl sen mutluysan gerisi boş, onun ne yaptına yada ne yapmadığına kafa yorma...

Back
X