• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8.yıl

Ne kadar öfke dolusunuz. Yorumlarınızı hayretle okuyorum. Üzerine baskasını sevdim, başka ilişkilerde başrol oldum. Bambaşka sevinçlerde ve hüzünlerde uyudum uyandım.

İstersem on sene de aşkından ölürdüm de, artık ben ondan geçmişim.
Yaptığı saçmalık geldi, merak ettim. Burası danışma yeri diye sorayım dedim.

Severek terk ettim, meraklısına!
Kişiliği oturmamış diye düşündüm, haklı da çıktım sonrasında.

Ciddi cevap verenlere teşekkür ediyorum
Aşkından ölmüyorum diyorsunuz ama adam için kurduğunuz her cümle aşk romanından fırlamış gibi edebiyat parçalıyor 😂😂
Yok dizine yatıp ağlamalı ayrılık yok ben ondan geçtim. Başka aşklarda başrol oldum😂😂 Allah Allah ne edebiyat ne edebiyat 😂😂 Sonuna bir de hüzünlü şiir yapıştırın tam olsun.
On sene öncesini insan net hatırlayamıyor bile adamı stalklamak nereden geldi aklınıza.
Engellemiş işte neden niçin sormaya gerek yok. Önemi de yok.

Aşkından ölmüyorum diyorsunuz ama adam için kurduğunuz her cümle aşk romanından fırlamış gibi edebiyat parçalıyor 😂😂
Yok dizine yatıp ağlamalı ayrılık yok ben ondan geçtim. Başka aşklarda başrol oldum😂😂 Allah Allah ne edebiyat ne edebiyat 😂😂 Sonuna bir de hüzünlü şiir yapıştırın tam olsun.
On sene öncesini insan net hatırlayamıyor bile adamı stalklamak nereden geldi aklınıza.
Sabah sabah zihninizin maşallahı var cok yerinde bir yorum olmuş kutluyorum 🎂🍻

Insanlar bir iki edebi satır görür, kendilerine gelirler diye düşündüm. İnsanlık deyince de ben :D

İsteseydim yapıştırırdım da gerek duymadım:)

Bazı insanlar hızlı yaşar hayatı, kimisi de ben gibi.

Sorum “ neden engellemiş sormaya gerek var mı” değildi. Yanıtınız soruma uygun değil.

Insanlar bir iki edebi satır görür, kendilerine gelirler diye düşündüm. İnsanlık deyince de ben :D

İsteseydim yapıştırırdım da gerek duymadım:)

Bazı insanlar hızlı yaşar hayatı, kimisi de ben gibi.

Sorum “ neden engellemiş sormaya gerek var mı” değildi. Yanıtınız soruma uygun değil.
Neden engelledi diye konu açmış neden diye siz sormuşsunuz, ben de diyorum ki size neden diye sormaya gerek yok. Yani adam engellemiş ya hani bir önemi yok diyorum. Bu kez oldu mu anladınız mı 🧿

Yok ortak arkadaşlarımız var, kesin düğününe çağıracağı. evlenmediğine eminim o açıdan
Bu ortak arkadaşlar seni hala stalkluyor, hala senden bahsediyor demiş olabilir. Bunu bilerek veya bilmeden pot kırarak yapmış olabilirler. O ve sevgilisi de bu durumdan rahatsız olmuştur engellemiştir.
Siz şimdi aşırı emin bir şekilde ortak arkadaşlarınız için hayııııır yapmazlar diyeceksiniz ama size laf getiren onlara niye götürmesin? (Bilerek veya bilmeden ağzından kaçırarak). Adamın engellediğini bile ortak arkadaşlarınıza sorup öğrenmişsiniz. Bir şekilde konusu geçme olasılığı epey var.

ben anlamıyorum bu durumu bitmişse bitmiş neden önünüze bakmıyorsunuz size ne sevgilisi olan ex'in doğum gününden kendını hatırlatmaya horlatmaya ne gerek var bakın yolunuza ne kadar boş vaktınız var ya imreniyorum benim sittin sene aklıma gelmez beni istemeyeni ben niye isteyeyım

ben anlamıyorum bu durumu bitmişse bitmiş neden önünüze bakmıyorsunuz size ne sevgilisi olan ex'in doğum gününden kendını hatırlatmaya horlatmaya ne gerek var bakın yolunuza ne kadar boş vaktınız var ya imreniyorum benim sittin sene aklıma gelmez beni istemeyeni ben niye isteyeyım
Boş vakti olmayan insan yoktur,
Zamanını doğru kullanamayan insan vardır

Yeni kız ile aralarında sizin konunuz geçtiyse, olay dallanmasın diye sınır çizdiğini böyle göstermek istemiş işte, çok anormal bir şey değil

Merhaba arkadaşlar. Ben takip ederken ilişkileri içeren bir başlık vardı sanki, bulamadım.
Benımki dert değil ama sormak/ konuşmak istedim

Bundan 10 sene önce biriyle sevgili oldum.
Kavga gürültü 20lerimizin basındaydık. Konu evliliğe varınca 1.5 sene sonunda ayrıldık.

Dizine yatıp “severek ayrılanlar” dinleyip ayrılmışlığımız var bizim :)

1.5 sene daha konuştuk, sonunda arkadaşımın saçmalamasıyla muhabbeti kestik ama iyi ayrıldık yani.

Son 5-6 yıldır iletişimimiz yok.
1 sene falan oldu heralde sevgilisi olduğunu duydum.

2 ay önce bir ortamda adı geçti, bir bakayım dedim , hesabını kapatmış.
Bugün doğum günü bir bakayım dedim yine yok
Arkadaşımıza sordum beni engellemiş.
Asla karşılaşmadık
İletişimimiz olmadı
Sevgilisi var diye desem yeni bir olay değil
Durup dururken beni engelledi.
Storyime bakıp mı engelledi acaba dedim ama neden olur diye bir şaşırdım.

Ne dersiniz neden olur?

10 sene olmuş unut falan demeyin aşkımdan ölmüyorum:)
Neyi merak ediyorsunuz onun ilgisini ve askini özlediniz acikcasi bu iliski olmasin ama bir yerlerde askimdan sürünsün Modu

Herif bulmus birini silmis sizi bu kadar net

ee sizde dogru kullanamıyorsunuz demekkı 10 yıl önceki exi merak ettiğinize göre valla benım boş vaktım olmuyor cıdden

Neyi merak ediyorsunuz onun ilgisini ve askini özlediniz acikcasi bu iliski olmasin ama bir yerlerde askimdan sürünsün Modu

Herif bulmus birini silmis sizi bu kadar net

Basit bir merakla hesabına şöyle bir bakıp çıkacaktım
Beraber yaşadıklarımız, ben de karşı çıkıp şimdi yaptığı şeyler..
Kime ne lafı anlatıyorum diye dusunuyorum da neyse...

Hangi cümlemde aşkımdan sürünmesini istemişim, diğer alıntıya almadığım mesajlarda kendimi hatırlatmak istediğim iddia edilmiş...
Hangi hareketimle yapmısım mesela bunu
'herif' birini bulabilir , normal. Ben onu sileli 7 sene falan oldu heralde.Mevzu da bu değil

Hepinizin bu saldırgan uslubuna bakıyorum da

ŞEHİR SULARINA PSİKİYATRİK İLAÇ KATILSIN BİR SAKİNLEŞİN

Böyle bir soru sorup istediğiniz tek yanıt hala seni seviyor unutmadı sizi dememiz. Malesef buna anlam yükleme. Benim 2020 de ayrıldığım eski sevgilimin benden sonra sevgilisi tek bir iletişim olmadığı halde beni kendinden engellemişti. İnsanlar bunu yapabiliyor

Böyle bir soru sorup istediğiniz tek yanıt hala seni seviyor unutmadı sizi dememiz. Malesef buna anlam yükleme. Benim 2020 de ayrıldığım eski sevgilimin benden sonra sevgilisi tek bir iletişim olmadığı halde beni kendinden engellemişti. İnsanlar bunu yapabiliyor
Yalnız kadın sizi engelliyorsa net stalklıyordur, uzman görüşü.

Ama ben beni sevdiğini düşünmüyorum. Biz boşanırız diye ayrıldım, değişirsin dedim, öyle de oldu
Ben sadece mevzuyu saçma bulup danışmak istedim hani 9 sene sonra engellemek aklıma gelmezdi.

Yalnız kadın sizi engelliyorsa net stalklıyordur, uzman görüşü.

Ama ben beni sevdiğini düşünmüyorum. Biz boşanırız diye ayrıldım, değişirsin dedim, öyle de oldu
Ben sadece mevzuyu saçma bulup danışmak istedim hani 9 sene sonra engellemek aklıma gelmezdi.
Sizin 9 sene sonra bakmak aklınıza gelmişse adamın da gelebilir.

Merhaba arkadaşlar. Ben takip ederken ilişkileri içeren bir başlık vardı sanki, bulamadım.
Benımki dert değil ama sormak/ konuşmak istedim

Bundan 10 sene önce biriyle sevgili oldum.
Kavga gürültü 20lerimizin basındaydık. Konu evliliğe varınca 1.5 sene sonunda ayrıldık.

Dizine yatıp “severek ayrılanlar” dinleyip ayrılmışlığımız var bizim :)

1.5 sene daha konuştuk, sonunda arkadaşımın saçmalamasıyla muhabbeti kestik ama iyi ayrıldık yani.

Son 5-6 yıldır iletişimimiz yok.
1 sene falan oldu heralde sevgilisi olduğunu duydum.

2 ay önce bir ortamda adı geçti, bir bakayım dedim , hesabını kapatmış.
Bugün doğum günü bir bakayım dedim yine yok
Arkadaşımıza sordum beni engellemiş.
Asla karşılaşmadık
İletişimimiz olmadı
Sevgilisi var diye desem yeni bir olay değil
Durup dururken beni engelledi.
Storyime bakıp mı engelledi acaba dedim ama neden olur diye bir şaşırdım.

Ne dersiniz neden olur?

10 sene olmuş unut falan demeyin aşkımdan ölmüyorum:)
aşkından ölmüyosun ama adamın peşine düşmüşsün

Sizin 9 sene sonra bakmak aklınıza gelmişse adamın da gelebilir.
Engellemek için rahatsız olmak gerekir ya
hani iletişim yok ya
aşkından ölmüyosun ama adamın peşine düşmüşsün
Peşine düştüğüm yer tam olarak neresi?
benim ıkı sevgilim de aynı gün doğmuştu, o gün aklıma geldi, vaoov bir anımsama değildi bence

Aynı sizin gibi takıntı yapmış bir olay biliyorum. 16 yıllık mesele

Kız yaşının kudurganlığıyla oğlana evlenme teklifi ediyor o sıra her gün görünce gece azgınlığında aklına gele gele mast. yapınca hoşlandım sanıyor.

Sonra oğlan yok diyince uzaklaşıyor. Uzak kalınca dank ediyor . Aman verilmiş sadakam varmış iyiki teklifi kabul etmedi bu duygusal takıntılı diyor çünkü hem reddedip hem her dk konuşmaya çalışıyor oğlan.

Kız orda anlıyor oğlanın romantize ederel ve edebi ederek takıntılı birisi olduğunu.

Hatta oğlan pişma olup ev. tklf. ediyor ama asla kabul etmiyor belirisiz bırakıyorki kenarda egosunu tatmin etmek için.

Kafasına koyuyor. Bunun beni romantize etmesi egomu tatmin eder ama bu oğlanl bir adım asla almam diyor.

Zaten kızın annesi bu oğlan gibi zıtlaşanı istemez. Kız biliyor. bu oğlanla eğlensem sonra ayrılsam kendini öldürür öyle aptal takıntılı edebiyat aşığı diyor.

Evlensem annemle zırlaşır annem beni ayırır diyor.

Kız sadece bu olmayacağını gördüğü oğlanla egosunu tatmin etmek için görüşüyor buluşuyor. Tabi görünce kanı kaynıyor 1-2 romantik laf ediyor etmesine ama asla oğlana evlilik vaadini asla vermiyor ama oğlanın beyni nırmal çalışmıyor o yüzden anlamıyor.

Öyle safki zaten hayat görmemiş kızın bir iki mutluluk kelimesini kendisine pay biçiyor.

Nerdeyse 2 satır mesaj, 5-10 anı için oğlan 17 sene ölüyor kahrından.

Oğlan içine kapanık kimseyle görüşmediği için yanlış ediyor denebilir.Oysa cinselliği yaşamazsa işte böyle takıntı yapar onu bile bilmiyor.

Kız cinselliğini doya doya yaşıyor. Ama tabi tüm sosyal medya hesaplarını kapatıyor çünkü kızda etrafta Mutasıp biliniyor.

Bu takıntılı oğlanın kendini ifşa etmesinden korkuyor . Birde oğlanın ağzı durmuyor herkese anlatıyor romantize ettiği olmayan sevgi dünyasını.

Ara ara oğlan destan yazıyor tabi sensiz ölürüm diye kızda enerjiyle o sıra hangi sevgili varsa onunla ilişkisini daha sağlamlaştırıyor çünkü özgüvenli oluyor .

Gel zaman git zaman kızın annesi çağırıyor gel ev hazır diyor. Kız gidiyor kiramı versin ilçede boşu boşuna.

Kız evlenmeyi kafaya koydu çok yakışıklı biriyle bembeyaz tenli biriyle.

Kız halen enerjisini toplayıp romantik persomasını takınıp acıdığı için güzel kelimeler söylüyor

ama enerjisini toplamadan söylemiyor çünkü ürperiyor ve korkuyor, oğlan olmayan sevgi hk. ölürüm yazdığı için.

Birde intihar etmesinden korkuyor oğlanın.

Düşünsene karşında şizofrenik düzeyde yıllarca olmayan sevgiyi kafansında ikna etmiş biri var.

Enerjisini toplamadığından çok ağır şeyler söyleyeceğini söylüyor çünkü karşıdakini akıl hastası görüyor ve korkuyor.

Ama ego kaynağınıda yok etmek istemiyor evlense bile kenarda böyle yaşayacaksa yılda bir atak yaşayacak ama zararı olmayacaksa Dursun diyor.

En son bembeyaz tenli müstakbel damat kızı istemeye gelmişti.

Takıntılı Oğlanda gitsin sevgili bulsun yesin içsin yatsın. Ne oldu onca zamanı gitti hırsından çürür gibi rengi gitti. Velhasıl 6 aydan uzun süreli yas dönemi sizi kurutur ve rezil eder

Son düzenleme:
Engellemek için rahatsız olmak gerekir ya
hani iletişim yok ya

Peşine düştüğüm yer tam olarak neresi?
benim ıkı sevgilim de aynı gün doğmuştu, o gün aklıma geldi, vaoov bir anımsama değildi bence
E tamam 9 sene önceki sevgilinin dolum tarihini hatırlamak da normal değil diyoruz hadi hatırladın dur bakayım diyip bir de gidip arkadaşlara söylemek de tuhaf. Engellemesinden daha tuhaf. Karşıma çıkmadın dersin engellersin. Engellemek 9 sene sonra doğumgününde bakmaktan daha normal

Back
X