- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Valla burnun super. Benim ki boyle olsa benden mutlusu olmayacak herhaldeBirincisi 1.5 aylik hali. Diğeri 1 haftalık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla burnun super. Benim ki boyle olsa benden mutlusu olmayacak herhaldeBirincisi 1.5 aylik hali. Diğeri 1 haftalık
Inan o kadar coValla burnun super. Benim ki boyle olsa benden mutlusu olmayacak herhalde
Merhaba siz hangi doktora ameliyat oldunuz lütfen özel den bile olsa cevap yazarmisin. Bende antalya da ameliyat oldum çünkü.Kendi kikirdagi kullanmak derken hic anlamadım orasını. Bende şu an bekliyorum inecek diyeKızlar o burun ucu şişliği dediginiz umarım bendeki gibi değildir. Bende 8 ay önce antalyada ameliyat oldum. Bende burun ucu şişliğini inecek diye beklerken malesef doktorumun söylediği birşeyle yikildim. Doğal dursun diye tekrar kendi burun ucu kikirdagimi kullanmış. Zaten kendi burnumdan memnun olsam ameliyat olurmuydum? Aslında zaten görür görmez anladım da şiştir diye ve çok fazla bilgi sahibi değilim diye ameliyat sonu sustum. Kontrolde kendi kikirdagimi kullandığını söyleyince şok oldum. Gerekçesi doğal bir burunmusş!! Burnumun ucu top gibi kaldı öyle 1 yıl dolmasını bekliyorum revizyon ameliyatı için. Siz siz olun önceden konuşun burun ucunu. Ben konuşmadım bilmediğim için sonuç hüsran siz mutlaka konusun.
Burun ucu cokmesin diye kikirdak konulmasi gerekiyor diye duymustum.
Benim burun ucum yuvarlak mesela. Sivri burun ucu istesemde olmaz. Yine yuvarlak olacak biliyorum. Sizin eski burun ucunuz sivriyse kikirdagi koyarken yuvarlaķ yapmis olabilirmi.Antalyada oldum ameliyatımı. Ben bilmiyordum. Çoğu doktor burun ucunu kişinin kendi kıkırdagindan yani burnumuzun ucunu tekrar revize edip ameliyat ediyormuş. Yani sözde doğal dursun diye. Benim doktorumda şöyle dedi yabancı bir cisim kullanmak istemedim kendi kikirdagini kullandım diye. Bende ne bileyim doğru bişey diye düşündüm en başta burnum sargılı iken. Ama sargılar çıktından sonra zaten top gibi olan burun ucum hala benimle burda ! Ve şiş sandığım burnumun inmesini beklerken ucu 8 aydır aynı. 1 yılın dolmasını bekliyorum tekrar ameliyat olucam çünkü estetik burunda top gibi burun ucu olmaz . Ya kusura bakmayinda hala çok sinirliyim inanın doktora!
Aynı benim burunBirincisi 1.5 aylik hali. Diğeri 1
haftalıkBenim burun ucum yuvarlak mesela. Sivri burun ucu istesemde olmaz. Yine yuvarlak olacak biliyorum. Sizin eski burun ucunuz sivriyse kikirdagi koyarken yuvarlaķ yapmis olabilirmi.
Ya gercekteAynı benim burun
Ay gercektenmiiiii. Deliricem yaaaaa. Bende inecek diye beklerken böyle kalırsa yandım. Ayyyy ağlamak istiyorum. Doktorunu bana ozelden yazarmisin. Aynı doktormu merak ettim. Birde resim atarmisin merak ettim.Aynı benim burun
Özelden attım ben sana canim
Canım mesajını gördüm ama resim yok. Cevap yazdım zaten sana. Ayyy valla bu belirsiz lik çok fenaÖzelden attım ben sana canim
Cok gecmis olsunmAntalyada oldum ameliyatımı. Ben bilmiyordum. Çoğu doktor burun ucunu kişinin kendi kıkırdagindan yani burnumuzun ucunu tekrar revize edip ameliyat ediyormuş. Yani sözde doğal dursun diye. Benim doktorumda şöyle dedi yabancı bir cisim kullanmak istemedim kendi kikirdagini kullandım diye. Bende ne bileyim doğru bişey diye düşündüm en başta burnum sargılı iken. Ama sargılar çıktından sonra zaten top gibi olan burun ucum hala benimle burda ! Ve şiş sandığım burnumun inmesini beklerken ucu 8 aydır aynı. 1 yılın dolmasını bekliyorum tekrar ameliyat olucam çünkü estetik burunda top gibi burun ucu olmaz . Ya kusura bakmayinda hala çok sinirliyim inanın doktora!
Cok gecmis olsun acaba doktoron adini ozelden yazmaniz mumkun muAntalyada oldum ameliyatımı. Ben bilmiyordum. Çoğu doktor burun ucunu kişinin kendi kıkırdagindan yani burnumuzun ucunu tekrar revize edip ameliyat ediyormuş. Yani sözde doğal dursun diye. Benim doktorumda şöyle dedi yabancı bir cisim kullanmak istemedim kendi kikirdagini kullandım diye. Bende ne bileyim doğru bişey diye düşündüm en başta burnum sargılı iken. Ama sargılar çıktından sonra zaten top gibi olan burun ucum hala benimle burda ! Ve şiş sandığım burnumun inmesini beklerken ucu 8 aydır aynı. 1 yılın dolmasını bekliyorum tekrar ameliyat olucam çünkü estetik burunda top gibi burun ucu olmaz . Ya kusura bakmayinda hala çok sinirliyim inanın doktora!