- Konu Sahibi yagmurdamlasi26
merhaba kızlar..bende sizdenim....4 yıllık evliyim.1 yıl düşünmedik bebek...sonra çalışmalara başladık..tam 18 ay sonra hamile kalabilmiştim ama bebeğimi 14 haftalıkken beyin anomalisi yüzünden aldırmak zorunda kaldım..5 temmuz 2011...kürtajdan 1 ay sonra tekrar başladık çalışmalara ama bi sürü sorun çıktı...bende hipotroid olduğu ortaya çıktı bu engel olabilir hamileliğe denildi...eşimin sperm testinde de toplam hareketlilik %40 çıktı...sonuç hala hamile kalamadım...troidi normal değerlere getirmeyi başardık geçen ay..bakalım şu an adetliyim ..bitince rahim filmi çektiricem artık...inş sorun çıkmaz...bende çok yoruldum yıldım..umudum kalmadı ama bazen de 1 kere hamile kaldım..gene olabilir diyorum...allahım nolur dualarımız kabul et

.hiç bir sorun olmadığı halde hamile kalamadım hiç ...kafaya hiç takmadığım zamanlarda oldu ama yine olmadı ..yapmadığım kür ,içmediğim birşey kalmadı ....eşimde de sorun yok .herkes sorup duruyor zaten , evlilikte 5 yılı geride bıraktık ...adetime 4 gün var yumurta takibi yapıldı doktor bu ay ihtimal yüksek dedi ama ben umutsuzum ....inşallah en kısa zamanda isteyen herkes kavuşur bebeğine
.hiç bir sorun olmadığı halde hamile kalamadım hiç ...kafaya hiç takmadığım zamanlarda oldu ama yine olmadı ..yapmadığım kür ,içmediğim birşey kalmadı ....eşimde de sorun yok .herkes sorup duruyor zaten , evlilikte 5 yılı geride bıraktık ...adetime 4 gün var yumurta takibi yapıldı doktor bu ay ihtimal yüksek dedi ama ben umutsuzum ....inşallah en kısa zamanda isteyen herkes kavuşur bebeğine 

hadi bakalim insss tutmustur bu ay.. zaten doktor kontrolundeysen onlar bakarlar kan testine filan ins ogrenirsin. hayirli haberlerini bekliyoruz canimmm
 hadi bakalim insss tutmustur bu ay.. zaten doktor kontrolundeysen onlar bakarlar kan testine filan ins ogrenirsin. hayirli haberlerini bekliyoruz canimmm 

ins hemen gelsin bebislerimiz
 ins hemen gelsin bebislerimiz 

yani 17 si.
 yani 17 si.