Olmuyor, yine olmadı işte 

Bu ay bir garip hissediyorum 10 gündür. İlk defa karnımda bir batma... Yumurtlama takibinde de iki yumurta görmüşüz. Bir de mide bulantısı. Bu defa oldu galiba dedim. Kimselere söyleyemiyorum, korkuyorum. Binlerce düşünce geçiyor aklımdan. Eşim soruyor, ona bile daha belli olmaz diyorum.
Sonra kendimi tutamiyorum, tahmini yumurtlamanin 11. günü bugün. Aslinda aylar önce kendime söz vermisim, bat öncesi idrar testi bile yapmayacagim, ama fikir bir kere akla düşünce beynimi kemirmeye başlıyor. Kahveye bayılırım 10 gündür kahve bile içmiyorum. Birsey varsa ogrenmeliyim...
Sabah kalkar kalkmaz idrar testi. Önce görür gibi oldum T hanesinde bir çizgi. Bir dakika sonra tekrar baktim teste, yok olmus. Yoksa var mi? Beyaz bir iz var evet. Belki de bu, olabilir mi?
Bir dolu isim vardi bugün, hicbirini yapamadim. Aklimda sürekli bebis. Evet, var, eminim, ama iste 11. gün idrar testinde cikmadi iste. 
Aylardir ugrasiyoruz, ve bir kez bile kan testi yapmamistim. Bugün oglen artik o kadar hicbisey yapamaz hale geldim ki, ogle arasinda laboratuara kostum, kan verdim.
Ve az once cikti sonuc... Negatif...
Bulabildigim en büyük bardaga bir kahve yaptim kendime, onu içiyorum.
ve bat artik 12 Ekim