Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 yıldır çocugumuz olmuyor eşim bugun test verdi bi bakar mısınız?
1 yıldır deniyoruz ben tahlillerimi yaptırdım sadece rahim filmi çekilecek doktor eşime bir hap verdi satın aldık onu sperm sayın yüksek haraketlilik düzelir demiş sizce?
Ve daha doğru çünkü orada böyle konular açılıyor burası daha çok ilişki dert işte pek sağlık yada bunlar değil fikrim bu .Konunuzun tasinmasini rica edin
1 yıldır deniyoruz ben tahlillerimi yaptırdım sadece rahim filmi çekilecek doktor eşime bir hap verdi satın aldık onu sperm sayın yüksek haraketlilik düzelir demiş sizce? Eki Görüntüle 3646108
Belki editorlere mesaj atabilirsiniz nasıl taşınıyor onu bilmiyorum onlar bilir yada bir üye konu yanlış yere açılmış diyebilir burada da yorum alırsınız fakat orada daha çok gelir birebir yaşayanlardan doktorlardan
Kız kardeşim de çocuğu olmuyordu eşi ilaç kullandı sperm sayısını artırmak için kız kardeşim e de verdiler takviye bir ilaç. bir kaç ay sonra etki etti inşallah sizde de öyle olur. Tıp bilgim yok sadece söylemek istedim