- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 6
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce idrarda yaptın mı testHerkese merhaba normalde test tarihim yarındı.Artık sabredemedim,bugün kanda gebelik testi verdim.11.gün.
Sonucunuz ciktimiHerkese merhaba normalde test tarihim yarındı.Artık sabredemedim,bugün kanda gebelik testi verdim.11.gün.
Evet. 7 ve 8.gün idrar testi yaptım onlar negatifti.Daha önce idrarda yaptın mı test
Kacinci gün emriosuyduki sizinEvet. 7 ve 8.gün idrar testi yaptım onlar negatifti.
3.gün Embriyosu sonucun çıkmasını bekiyorumKacinci gün emriosuyduki sizin
Maleseff negatif3.gün Embriyosu sonucun çıkmasını bekiyorum
O kadar üzülüyorum ki şu cümleyi duyuncaMaleseff negatif
Canin sağolsun rabbim tez zamanda nasip etsin sanaMaleseff negatif
Öncelikle merhaba rabbim emeginizi boşa çıkarmasınHayırlı aksamlar kızlar amh düşüklüğü nedeniyle tüp bebege başladım bugun 5.gün 225 ganol f kullanıyorum yarın cetrodite başlayacagım ama koldan sadece sunu net hatırmaıyorum iğneyi tamemen mi batırıyım yoksa biraz mı onu sormak istedim yardımcı olursanız cok sevinirim
Aminn herkesin inşallahÖncelikle merhaba rabbim emeginizi boşa çıkarmasınyani hangi iğneyi yaparsanız yapın tamamen batırmak gerekir enjekte ettiğiniz ilaç tamamen içine gitmeli. Rabbim yardımcınız olsun
![]()
O kadar üzülüyorum ki şu cümleyi duyuncacanınız sağolsun
rabbim
yanından nasip etsin inşallah![]()
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Bu yolda uğraş veren bütün anne adaylarına sağlıklı bebekler nasip olsun inşallah.O kadar üzülüyorum ki şu cümleyi duyuncacanınız sağolsun
rabbim yanından nasip etsin inşallah
![]()
Merhaba transferiniz oldu muu sonuç pozitiftir inşallahAminn herkesin inşallahteşekür ederim
![]()
Negatif malesef deger cok az yükseldi sınırda sonradan negatifle sonuclandıMerhaba transferiniz oldu muu sonuç pozitiftir inşallah![]()
![]()
YaaNegatif malesef deger cok az yükseldi sınırda sonradan negatifle sonuclandıumarım sizlerin pozitif olur
İnşallah en hayırlısı en güzeli olsunYaacanınız sağolsun rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
ben hâlâ transfer olamadım
![]()
![]()
Ekim'de gittim doktor yoktu Kasım'da gittim rahim filmi istedi bu ayda bir sıkıntı çıkmazsa adetliyken gideceğim bat günüm yarın dualarınızda eksik etmeyin bu sefer tutsun inşallah
![]()