• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM SONU KASİM BAŞI TRANSFER YAPACAK ANNELER BERABER KONUŞALIM ❤️

Herkese merhaba normalde test tarihim yarındı.Artık sabredemedim,bugün kanda gebelik testi verdim.11.gün.

Hayırlı aksamlar kızlar amh düşüklüğü nedeniyle tüp bebege başladım bugun 5.gün 225 ganol f kullanıyorum yarın cetrodite başlayacagım ama koldan sadece sunu net hatırmaıyorum iğneyi tamemen mi batırıyım yoksa biraz mı onu sormak istedim yardımcı olursanız cok sevinirim

Hayırlı aksamlar kızlar amh düşüklüğü nedeniyle tüp bebege başladım bugun 5.gün 225 ganol f kullanıyorum yarın cetrodite başlayacagım ama koldan sadece sunu net hatırmaıyorum iğneyi tamemen mi batırıyım yoksa biraz mı onu sormak istedim yardımcı olursanız cok sevinirim
Öncelikle merhaba rabbim emeginizi boşa çıkarmasın 🙏 yani hangi iğneyi yaparsanız yapın tamamen batırmak gerekir enjekte ettiğiniz ilaç tamamen içine gitmeli. Rabbim yardımcınız olsun 🙏

başına gelen varsa bilgilendirirse beni çok sevinirim. Ekim ayında transfer yapmak istiyordum ama doktorum izinliydi bu aya kaldı bugün gidip muayene oldum transfer için sadece. dondurulmuş 2 adet 3.gün embriyom var. Bir tanesi 8 hücreli AB kalite diğeri 10 hücreli BC kalite en son rahim filmini 5 yıl önce çekmiştim doktor tekrardan bir rahim filmi istedi yani anlayacağınız transferin önümüzdeki aya sarktı yine rahim filminde Bir sıkıntı çıkmazsa transfer yapılacak dedi doktor. Bu şekilde başına gelen var mı yani rahim filminden sonra embriyonun tutunma olasılığı nedir sizce embriyo kaliteleri nasıl bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim teşekkür ederim 🌸

O kadar üzülüyorum ki şu cümleyi duyunca 😔 canınız sağolsun 🙏 rabbim
yanından nasip etsin inşallah 😔
O kadar üzülüyorum ki şu cümleyi duyunca 😔 canınız sağolsun 🙏 rabbim yanından nasip etsin inşallah 😔
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Bu yolda uğraş veren bütün anne adaylarına sağlıklı bebekler nasip olsun inşallah.

Negatif malesef deger cok az yükseldi sınırda sonradan negatifle sonuclandı 🥹 umarım sizlerin pozitif olur
Yaa 🥲 canınız sağolsun rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🤲 ben hâlâ transfer olamadım 🫠 🫠 🫠 Ekim'de gittim doktor yoktu Kasım'da gittim rahim filmi istedi bu ayda bir sıkıntı çıkmazsa adetliyken gideceğim bat günüm yarın dualarınızda eksik etmeyin bu sefer tutsun inşallah 🥲🥹🥹

Yaa 🥲 canınız sağolsun rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🤲 ben hâlâ transfer olamadım 🫠 🫠 🫠 Ekim'de gittim doktor yoktu Kasım'da gittim rahim filmi istedi bu ayda bir sıkıntı çıkmazsa adetliyken gideceğim bat günüm yarın dualarınızda eksik etmeyin bu sefer tutsun inşallah 🥲🥹🥹
İnşallah en hayırlısı en güzeli olsun 🥹🤲🏻

Back
X