1 yıldır düzenli ilişkiye rağmen çocuğumuz olmuyor .Ultrasonla kist var mı merak ediyorum hangi bölüme gitmem gerekiyor lütfen gidenler yazabilir mi

tugbisburada

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2024
38
24
3
32
Hangi bölüme gidilir Hormonlar smear bakıldı sadece ultrasonla kist bakılmadı onu kontrol ettirmek istiyorum

Hangi bölüme gidilir Hormonlar smear bakıldı sadece ultrasonla kist bakılmadı onu kontrol ettirmek istiyorum
Kadın doğuma git ve bir yıl deniyoruz gebelik elde edemedik gebelik istiyorum diyin ultrasonla bakılıp ona göre ilaç tedavisi başlarlar kist varsa söylerler ona göre de tedavi uygularlar

Doktor eğer ultrason ile baktiysa kiste de bakmıştır. Bunu yaparken genel bakarlar. Kist var mı ona bakıyorum diye açıklama yapmazlar yada kist yoksa yokmuş diye bilgi vermezler. Varsa söylerler ki kist hamileliğe kesin olarak engel bişey değil ben hamile kaldığımda yumurtaligimda kist vardı. Kadın hastalıkları ve doğum bölümünden başka bir bölümle işiniz yok ama durumunuzu belirtmeniz gerek. Şu durumda size rahim filmi çekerler eşinizi de sperm testine yollarlar

Teşekkür ederim cevap veren herkese geçenlerde bir arkadaşım jinekolog ile görüştüm diyince emin olamadım o yüzden hangi bölüm dedim .Bu arada kadın doğuma gittim ultrason kamera gibi bişeyle vajinama girdi baktı temiz olduğunu söyledi

Bende miyomlar ve yumurtalığımda kist olmasına rağmen hamile kaldım.
Miyomları ve kistim olduğunu da hamilelik sonrasında öğrendim. Doğumda aldılar hepsini.
Yalnız kist olduğu muayene esnasında görünmemişti. Sezaryen ameliyatı sırasında gördüler. Kadın doğum uzmanına gitmek gerek.

Back
X