1 yıldır gebelik istiyorum fakat olmuyor

aakk2667

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2023
33
1
6
28
Kızlar aslında bana biraz moral verin diye bu başlığı açtım biraz önce yine test yaptım yine negatif. Doktor sadece pkos başlangıcı olduğunu söyledi ilaç verdi 3 Ay içinde gebe kalırsın dedi ama olmuyor artık o kadar moralim bozuldu o kadar kendimi bitmiş hissediyorum ki sanırım benim hiç bebeğim olmayacak. Ağlamak istemiyorum vardır bunda da bi hayir diyorum ama çok kötüyüm.

1 yil neki daha benim bebegimi kucagima almam 3yil surdu canım hemde sebeb yokken olmuyordu rahim filmi falandir ne bileyim herseyi denedim sonunda kendiliginden oldu bir anda yani umudunu kayb etme bak işte sorunun yok diyorsun olucaktir seninde
Bana o kadar boṣ tanilar koyulduki sonda hicbiri olmadigi ortaya cikti doktor bile şaşiriyodu yani neden gebe kalmamişsin diye ama şukur şimdi ikinciye hamileyim hemde supriz bir sekilde o kadar mucadile sonunda ikinci bebek kendiliginden geldi sende sabirli ol pozitif ol ne kadar negatif duşunursen bebek diye kafayi yersen o kadar olmuyor ne zamanki artik beyin o duşunceyi atiyor rahatliyor bir bakmiṣsin hamilesin.

Beynimden o kadar atmaya çalışıyorum ki ama hep bi köşesinde duruyor sürekli her regl geciktiginde acaba hu sefer oldu mu demek negatifi görmek çok üzüyor. Eşim de her ay oldu bence bu ay tuttu diyor. Sürekli çocuk fotoğrafları gösterip ne sevimli dalan dedikçe belki hiç anne baba olamayacak olmak benim canımı çok yakiyor

Beyinden zaten asla tam atamiyorsun bir koşede kalicak ama yinede bebek olmuyor Allahim hic bir zaman olmuyacak diye dusunceler hormonlarinida etkiliyor stres yapiyorsun çunki. Aslinda ben o an artik yeter dedim
Bir bakdim normal olan adetim bozuldu lekelenme şeklinde geldi doktora gittim sana ne oldu bu hormonlarin hali ne boyle hamile kalamazsin zaten.Orda anladimki kendi uzerimde o kadar baski stres yapmiştimki artik hayatimi ve adet duzenimi etkiliyor ve bozuyor doktorum iki ilac yazdi duzelmesi için.Bende o ay dedimki olursa olur olmazsa olmaz neden kendimi ölduruyorumki Allahimin takdiri bir gun banada verir inşallah zaten herseyimiz normal takdiri ilahi.O ay mutfakda kendi kendime yeni tarifler falanlar hep gezdim tozdum eylendim anlayacagin sali verdim gitti.Ve bir ay sonra ne oldu biliyomusun ?hamileydim etkisini fark ediyomusun?Duşuncelerini degişmenin insanin uzerinde etkisini.

Tabiki bu konuda o kadar haklısın ki ben kendimi işe veriyorum kafam dağılsın diye ama çevremdekiler beni çok zorluyor sanırım sürekli aklıma sokma konusunda

Bende 2018 den beri uğraşıyorum bu sorunla.

Siz ve eşiniz bakıldınız mı? Sperm dna hasarına bakıldı mı?

Bir tüp bebek merkezine gidin (tüp bebek yaptırın demiyorum)
Deniyoruz olmuyor testlerimizi yapar mısınız eksik gedik kalmasın diyin. Altından hiç beklenmeyen şeyler çıkıyor biz çok çabaladık Allah boşa çıkarmasın

Bende bir kez daha yeni yaptırdım tüp bebek

Tabiki bu konuda o kadar haklısın ki ben kendimi işe veriyorum kafam dağılsın diye ama çevremdekiler beni çok zorluyor sanırım sürekli aklıma sokma konusunda
Ay o insanlar hic duzelmezki bebek varmi ne zaman neden olmuyor diye insani biktiriyolar bilmezmiyim

Ben de pcos artık troid problmim var aralarda prolaktinimde yükseliyordu devamlı doktora gidjn umudunuzu kaybetmeyin bu birazda psikolojiye bakıyor ben 17 ayimda güzel haberi almıştım sizde en kısa sürede alırsınız hayırlısıyla inşallah

Tüp bebek merkezine gitmedik ama onun dışında dediğiniz tüm testler yapıldı onlarda herhangi bir sorun yok. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah

Troid degerlerinize nasıl baktirdiniz acaba problem olduğunu nasıl anladınız teşekkür ederim inşallah

Merhaba ben 1,5 yıl denemenin ardından hamile kaldım ne yazık ki 6+6'da düşük sebebiyle kürtaja alındım. Sonra 2 ay korunun dedi doktorumuz ama korundugumuz 2 ay dahil 17 aydır yeniden hamile kalamamıştım. Bu ay hamile olduğumu öğrendim umudunuzu kaybetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…