Dış gebelik sonucu sağ tüpüm alındı

Ah canım benim size de çok geçmiş olsun. Üzüntünü çok iyi anlıyorum. Gebeliğin başlangıcı devamı hakkında mesaj veriyor aslında, bir aksilik olduğunu hissetmiştik zaten. Dış gebelik yaşamadığına çok sevindim ama, bana keşke normal düşük yapsaydım dedirten bir süreçti. Hayırlısını Allah bilir. Biz de araştırılmasını istiyoruz bakalım biraz vakit geçsin psikolojik olarak toparlayalım da.
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın kuzum benim

Durumum size benzer bende 2 yıllık evliyim ve sizin gibi 1.5 sene düşünmedim ilk gebeliğim beta artışı doğru artmadığı için dış gebelik teşhisi aldım siz benim keşke yapsaydım dediğim diğer evreyi yaşamışsınız çünkü bende acaba acele mi ettim belki 1 hafta sonra daha düzenli artacaktı diye kendime kızdığm diğer ihtimalsiniz. Tüpüm alınmadı fakat hsg çektirdiğimde tüpüm tamamen tıkalı göründü yani tüpüm alınmadı ama yine tek tüpe kaldım :) umudumuzu kaybetmeyelim gücümüzü toplar belki bu defa sağlıklı ,mutlu bir haber alırız yeniden ? :).. sevgiler
Bazen olması gereken oluyor galiba. Keşkelerin, öyle yapsaydım, böyle yapmasaydım demelerin hiçbir anlamı olmuyor. Size de çok geçmiş olsun. İnşallah en doğru zamanda, en hazır hissettiğimiz anda ve sağlıkla alırız o haberi. Sevgiler 💐

Çok geçmiş olsun, şükür atlatmışsınız. Tekrar hamile kalmanıza da çok sevindim sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Teşekkür ederim bakalım biraz dinlenmeye ihtiyacım var sonrasında sağlıklı bir hamilelik nasip olur inşallah 🥲
Olur elbette içinizi rahat tutun bu da bir imtihan amin Rabbim herkese nasip etsin

Back
X