1 yıldır karar veremiyorum. Caresizim

3 çocuğum var.Esimin bana davranışlarından ve sevgisinden memnun değilim. İsim çok bana yardım et neolursun yoruluyorum diyorum bunlar benim işim değil beni ilgilendirmez gerekirse çalışma diyor. Sen kadınsın diye sürekli bi aşağılama çabası var. Sevgisini şefkatini hiç hissedemiyorum.Hic halden anlamaz patlamaya hazır bombadir. Üç çocuğum var onları babasıyla birlikte büyütmek istiyorum. Bu nereye kadar devam edecek bilmiyorum. Bir senedir öylece savruluyorum.Bosanan anneler çocuklar nasıl oluyor sonrasında....

3 çocuktan sonramı anladınız bunu?
İşk tavsiyem korunmanız.
İkincisi işinizi asla bırakmayın.
Birikiminizi yapın ve mutsuzsanız boşanın.

Geçinirim iyi maaşım var zaten. Sorun çocuklarım. başına gelen vardır diye yazdım. Çocuklarımı babalarından ayırmak. 15 yıldır evliyim eşimle aramızdaki bişeyler bitti. Çocuklarım küçük olanlar erkek sürekli dağıtıyorlar yaramazlık yapıyorlar yetişemiyorum. Bitip tükenip yardım istediğimde eşim benim görevim değil diyerek üzülmemi hiç umursamıyor. Bu değil sadece benim yaptığım fedakarlıkları görmezden geliyor onlar görev.
Yetişmeye çalışmayın o zaman.
Bırakın koptuğu yere kadar gitsin.
Görev dedigi şeyler nelermis saysin tek tek madde madde hukukta kanunda hükmü var mıymis?
Yoksa ataerkil zihniyetin k.cindan uydurdugu şeyler miymis?
Dünyaya getirdiği 3 çocuğa bakmak arkasını toplamak kısaca babalık yapmak ne zamandan beri görev dışı olmuş ?
Şöyle tiplerlerle evlenip baba yapiyorsunuz.
Bu pis zihniyetli erkolardan gına geldi yeminle.
Sen kimsin de kadın senin kölen olsun ?
Valla ben olsam evi isterse b.k götürsün salardim.
Veya parasını alıp yardımcı tutardım.

Eve neden yardımcı alamıyorsunuz?
Alırım. Yardımcı aldığım zamanda oluyor iki erkek çocuğum yaramaz evi dağıtıyorlar sürekli. Oyun oynuyorlar topluyorum yarım saat sonra etkinlik yapacağız diyorlar bir sürü evde kağıt yemek yapıyorum o arada mesela. Yaramazlar hareketliler insanın eşi yardım isterse göz yaşları içinde nasıl görmez. Çok sevdiğim teyze var iftara davet etti hemen kabul etmez sen istermisin diye sormaz. Oysa keşke kabul etse derim . Asla bizim istediğimiz önem verdiğimiz onun pekte umrunda değil. Derdimi anlatırım hemen akıl verir kızar bile. Zaman içinde derdinide paylaşma maya başlıyorsun. Tatlı yaparsın ya şekeri fazla olmuştur ya o öyle sevmiyordur. Mutlaka eleştirir. Belli zaman sonra ondanda vazgeçi yorsun. Hayaller zaten hiç bilmez.

Alırım. Yardımcı aldığım zamanda oluyor iki erkek çocuğum yaramaz evi dağıtıyorlar sürekli. Oyun oynuyorlar topluyorum yarım saat sonra etkinlik yapacağız diyorlar bir sürü evde kağıt yemek yapıyorum o arada mesela. Yaramazlar hareketliler insanın eşi yardım isterse göz yaşları içinde nasıl görmez. Çok sevdiğim teyze var iftara davet etti hemen kabul etmez sen istermisin diye sormaz. Oysa keşke kabul etse derim . Asla bizim istediğimiz önem verdiğimiz onun pekte umrunda değil. Derdimi anlatırım hemen akıl verir kızar bile. Zaman içinde derdinide paylaşma maya başlıyorsun. Tatlı yaparsın ya şekeri fazla olmuştur ya o öyle sevmiyordur. Mutlaka eleştirir. Belli zaman sonra ondanda vazgeçi yorsun. Hayaller zaten hiç bilmez.
Belki ev işi olmasa da çocuklar konusunda sorumluluk alabilir. Sonuçta siz babanızın evinden getirmediniz çocukları. Ama gerekirse haftada üç kez yardımcı alıp en azından ev ile alakalı sorumluluğunuzu azaltmalısınız.

Posta koymuyor musunuz, eşim az eleşrirse sen yap bende göreyim nasıl oluyorsa derim. 3 çocuklu ev mükemmel olmaz, mümkün değil. Toplu düzenli olsun o mu istiyor yoksa siz mi? Salın evi...

Ayrılmadan önce yok gibi davranın. Çekin kendinizi... İlgi istemeyin... Baktınız olmuyor, maddi durumunuz da iyiymiş, çocuklar alışır bir şekilde...

İçimden bir ses; siz 3 çocuk ve evin tüm sorumluluğunu yüklendiğiniz için tükenmişsiniz, diyor.

Sınır çizerseniz düzelecek gibisiniz

Geçinirim iyi maaşım var zaten. Sorun çocuklarım. başına gelen vardır diye yazdım. Çocuklarımı babalarından ayırmak. 15 yıldır evliyim eşimle aramızdaki bişeyler bitti. Çocuklarım küçük olanlar erkek sürekli dağıtıyorlar yaramazlık yapıyorlar yetişemiyorum. Bitip tükenip yardım istediğimde eşim benim görevim değil diyerek üzülmemi hiç umursamıyor. Bu değil sadece benim yaptığım fedakarlıkları görmezden geliyor onlar görev.
Boşanmak, cocuklarin ebeveynlerinden ayrilmasi değildir, bizim toplum daha bunu anlayamadi ki.
Babalariyla gayet guzel ve kaliteli zaman geçirmeye devam edecekler.
Yani bu babayla ne kadar geçirilebilinirse:)

Evdeki huzursuzluktan, kavgadan, kötü enerjiden uzak kalacaklar, daha sağlıklı yetisecekler.

Böyle bir adamı neden çocukla ödüllendirdiniz 😂 sanki adamlar da bayılıyor çocuğum olsun diye 😂
Olan olmuş yani hala neyi sorduklarını anlamıyorum. Çocuk yapmaya çalışanlara ya da tedavi görenlere sorulması amenna ama hali hazırda doğmuş çocukların hesabını sormak 🤷🏻‍♀️🤣🤣

Maaşınızı eve harcamanızı istiyor mu?

Buradan bakınca,eşinizin görevi sadece çocuk yapmak olarak gözüküyor.

Onu çocukla ödüllendirmedim aslında biz çok severek evlendik ilk başta bi çocuğumuz oldu çok mutluyduk çalıştığım için aileler çocuk bakmaya geldi hersey karıştı.ailevi sorunlarımız çok oldu. Ama yine vazgeçemedim. Yuva kolay kurulmuyor az sabredeyim dedim . Sonra kızım 8 yaşına girdi sakin bir insanım alttan aldım tolere ettim çoğu şeyi 2. Çocuğum oldu. Üçüncü çocuğu hiç bilmeden çok iyi korunduğum halde hamile kaldım.Hic anlamadık nasıl oldu. Ama şimdi onu hiç affedemez duruma geldim. Onunla evli olduğuma kendime acır hale geldim.

Alırım. Yardımcı aldığım zamanda oluyor iki erkek çocuğum yaramaz evi dağıtıyorlar sürekli. Oyun oynuyorlar topluyorum yarım saat sonra etkinlik yapacağız diyorlar bir sürü evde kağıt yemek yapıyorum o arada mesela. Yaramazlar hareketliler insanın eşi yardım isterse göz yaşları içinde nasıl görmez.
Oyuncaklarını toplama sorumluluğu verin. Siz toplamayın. 2 yaşındaki çocuk bile oyuncaklarını topluyor. Bir süre toplamakta zorlansalar da alışırlar.
Çok sevdiğim teyze var iftara davet etti hemen kabul etmez sen istermisin diye sormaz. Oysa keşke kabul etse derim . Asla bizim istediğimiz önem verdiğimiz onun pekte umrunda değil. Derdimi anlatırım hemen akıl verir kızar bile. Zaman içinde derdinide paylaşma maya başlıyorsun. Tatlı yaparsın ya şekeri fazla olmuştur ya o öyle sevmiyordur. Mutlaka eleştirir. Belli zaman sonra ondanda vazgeçi yorsun. Hayaller zaten hiç bilmez.
Tahammül edemediğim karakterlere sahip. Evlilik terapistine gidin isterseniz. Değişecek gibi değilse boşanın. Evlilik bu değil.

Boşanmak istiyorsanız da LGS'ye kadar sabredin. Boşanmanızdan mutlu olsa bile bu süreçten olumsuz etkilenir.

Anlaşılmamak , hayatıma kolaylastirmamasi her zaman ağır yanımdan asılması. Hiç takdir görmemek belkide son bir cümle

patlamaya hazır bombadir. Üç çocuğum var onları babasıyla birlikte büyütmek istiyorum.

Merak ediyorum, evliliğiniz boyunca bu bomba kaç kere patladı, bu patlamalar sırasında çocuklarınıza ne zararlar verdi.
Patlamaya hazır bir bomba olarak tanımladığınız birinin çocuklarınızın hayatındaki etkisi nasıl oşlur hiç düşündünüz mü?

Back
X