1.yıldönümümüzde erkek arkadaşıma unutamayacağı sürpriz

bizimki birazz öküz bide ben çok şımarttım çocuk gıbı ama ondanda bu ilgiyı göremeyince deli oluyorum yaa cok sevmesem 1 dk bıle düşünmem ayrılırım da yapamıyorum

bizimki birazz öküz bide ben çok şımarttım çocuk gıbı ama ondanda bu ilgiyı göremeyince deli oluyorum yaa cok sevmesem 1 dk bıle düşünmem ayrılırım da yapamıyorum

hiç yapmadımı bugüne kadar sürpriz hediye çiçek falan değişik bişeyler

Canım bu doğum günü değil, sevgililer günü değil, evlilik yıl dönümü değil. İlişkinizin yıl dönümü sadece. Tabi ki önemsiz demiyorum, elbette ki önemli ama erkek arkadaşım bir şey yapmasa çok da önemsemem. Benimde 3 senelik bir ilişkim var. 1.yıl dönümümüzde elinde yüzüklerle gelmişti ve sonra söz taktık. 2. yıl dönümümüzde bir şey yapmadık sadece birbirimizi kutladık. 3.yıl dönümümüze de az bir zaman kaldı, bir şey yapmasa bozulmam yani. Ama sen çok önem veriyorsan bilemem. Ya da erkek arkadaşının her özel günde tutumu böyleyse bir sorun var demektir tabi.

yok ya düşünür mesela dpogumgünümde cok güzel sürpriz yapmıştı heryerde mumlar müzik kırmızı şarap kadeh bıle almış onun için :) ama hediyesı cok komıktı ya ınsan sevgilisine bu kadar romantızımın içinde eşofman takımı alırmı yaaa tmm paraya kıymış baya pahalı bişeydı ama cok komık gelmişti

Yaaahu ne güzel işte. Sende dert ettiğin şeye bak bacım.
Hem öyle deme bende sevgilime yılbaşı hediyesi eşofman takımı aldım. İyidir iyi.
Bence sevgilin sana değer veriyor gayette. Yıldönümünde bir şey yapmasanız bile çok büyütme derim.
Mutluluklarrrrrr.

Son düzenleme:

yok ya o kadar sevmeme rağmenbır kere bıle çiçek almadı bana iice cimrileşti zaten insan bı çiçek yollar yaa

yok ya o kadar sevmeme rağmenbır kere bıle çiçek almadı bana iice cimrileşti zaten insan bı çiçek yollar yaa

Ya sevgiyi bir çiçek almayla mı ölçüyorsunuz anlamadım gitti.
Sevgili dediğin çiçek alacak seni hediyelere boğacak diye bir kaide yok.
Yeri gelmiş doğum gününü mis gibi kutlamış işte.
Bir çiçeğe, hediyeye bu kadar anlam yüklemeyin. Yoksa daha çok üzülürsünüz bu kafayla.

ben seviyorum bu tarz küçük sürprizleri ruhunu okşuyo insan en önemlisi beni düşünmüş dedirtiyo kim ne derse desin bayılıyorum böyle şeylere

ben seviyorum bu tarz küçük sürprizleri ruhunu okşuyo insan en önemlisi beni düşünmüş dedirtiyo kim ne derse desin bayılıyorum böyle şeylere

Kim sevmez ki?
Ama çiçek almadı diye de böyle demem ben. Ne bileyim kendi adıma öyle en azından. :)

görüyorum etrafımda ne insanlar var ya biz el üstünde tutuyoruz onlar kadar olamıyoruz bır çiçek yanı kım ne derse desın düşünen erkek alır yollar ki kac kere söledım alttan alttan yok vazgectım sürpriz falan yapmıcam hatta yıldönmüde kutlamıcam haketmıo

bende hakettiğimi alamadığımı düşündüğüm için artık yapmıyorum bişey zoruma gidiyo çünkü ne insanlar filmeleri aratmıyo yaptığı sürprizler çokmu zor yani bi erkeğe

bende hakettiğimi alamadığımı düşündüğüm için artık yapmıyorum bişey zoruma gidiyo çünkü ne insanlar filmeleri aratmıyo yaptığı sürprizler çokmu zor yani bi erkeğe

yapmıcam kılımı bile kıpırdatmıcam hatta o günü bile kutlamıcam banane bıktım artık artık ya 1 senedır bi sürpriz yok dogumgünündede bi zahmet olsun yanı zaten o zaman ilişkimizin başlarıydı mecburen yaptı işte

ya insan cidden çok bozuluyo bakıyosun millet özel gün yokkende gün aşırı yapıyo ozaman diyosunki ben insan değilmiyim ne eksiğim var o hergün sürpriz yaşayan hatnların benden farkını merak ediyorum

ki ben onu başımın üstünde taşıyorum resmen benım ona gösterdıgım ilgi sevgı kımse göstermemiştir hayatında ona arkadaşlarım bıle dıo yuh sana dıe yok arkadaş yapmıcam o öküs zaten yapmaz

ya insan cidden çok bozuluyo bakıyosun millet özel gün yokkende gün aşırı yapıyo ozaman diyosunki ben insan değilmiyim ne eksiğim var o hergün sürpriz yaşayan hatnların benden farkını merak ediyorum

kadınlarda bir fark yok canım problem erkeklerde

sürpriz falan yok konu kapanmıştır dağılabilirsiniz

Bence hic kendinizi paralamayin. Hele ki hakettigini dusunmuyorsaniz.

Biraz da erkekler kafa patlatsin canim.

Sonra ben onun icin neler yaptim o benim icin hic birsey yapmiyor oluyor.

%98 i odun cunku ruhlarinda yok romantiklik. Biz de kendimizi paraladigimizla kaliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…