• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yılımızı doldurduk ama hala hamıle degıl!m!!!

CrystalDoll

Y€S!N 0NU ANN€S! :)(:
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
772
42
43
35
Diğer
Evliligimin ilk yili doldu AMA Ben hala hamile degilim.... Simdilik sadece ultrason ve hormon testlerini yaptirdim hepsi gayet normal... Butun tecrubeli arkadaslarin yardimina ihtiyacim var... Cunku Pekin'de yasiyorum ve ne bi arkadasim var ne de ailem yanimda... Su an bana en yakin sizlersiniZ.... Yardimlarinizi ve onerilerinizi bekliyorumm...

Evliligimin ilk yili doldu AMA Ben hala hamile degilim.... Simdilik sadece ultrason ve hormon testlerini yaptirdim hepsi gayet normal... Butun tecrubeli arkadaslarin yardimina ihtiyacim var... Cunku Pekin'de yasiyorum ve ne bi arkadasim var ne de ailem yanimda... Su an bana en yakin sizlersiniZ.... Yardimlarinizi ve onerilerinizi bekliyorumm...

Tatlim benim 2 sene olmadi hic bi sorun yoktu.. 2 sene sonra norml yolla hamile kaldim.... hic bi sorun olmamasina ragmen 10-15 sene cocugu olmayn ciftler var.... sadece dua et... Allah yeter ki ol desin.... birazcik sabir.. eger istersen asilama deneyebilirsin sana kalmis tabiki.belki yumurtaliklarin tembel olabilir..Allah yardimcin olsun..

Tatlim benim 2 sene olmadi hic bi sorun yoktu.. 2 sene sonra norml yolla hamile kaldim.... hic bi sorun olmamasina ragmen 10-15 sene cocugu olmayn ciftler var.... sadece dua et... Allah yeter ki ol desin.... birazcik sabir.. eger istersen asilama deneyebilirsin sana kalmis tabiki.belki yumurtaliklarin tembel olabilir..Allah yardimcin olsun..

Tabiki dua ediyorumm Allah en hayirli zamanda nasip eder insallah... Esimde muayene oldu doktor cift tarafli varikosel dedi... Semen test sayisi cok dusuk degil aslinda bi de burda baya dusuk sayilarla hamile kalanlari okuyunca iyice umudum artti cunku esim kesinlikle ameliyat olmak istemiyor.. Onumuzdeki ay benim tuplerde tikaniklik var mi diye bakcaklar.. Eger yoksa geriye tek sorun o kaliyo..

Canim merhaba bak ben evleneli kasimda 2 sene olucak biz 1 senedir cocuk istiyoruz fakat hicbir sorun olmadigi halde halen bebegimiz olmadi butun testler yapildi esimde de bi sikinti yok rahim filmi bile cektirdik tupler acik rahim normal yumurta takibine girdim yumurtaliklarda cok iyi calisiyomus yumurtlamam gerceklesiyo yumurtam catliyo fakat gebelik olmuyo doktor asilama onerdi ama ben yasim kucuk oldugu icin beklemek istedim bakalim insallah rabbim hayirli zamanda hayirli evlat vericektir cok dua ediyorum zaten yapabildigim tek sey dua etmek

Canim merhaba bak ben evleneli kasimda 2 sene olucak biz 1 senedir cocuk istiyoruz fakat hicbir sorun olmadigi halde halen bebegimiz olmadi butun testler yapildi esimde de bi sikinti yok rahim filmi bile cektirdik tupler acik rahim normal yumurta takibine girdim yumurtaliklarda cok iyi calisiyomus yumurtlamam gerceklesiyo yumurtam catliyo fakat gebelik olmuyo doktor asilama onerdi ama ben yasim kucuk oldugu icin beklemek istedim bakalim insallah rabbim hayirli zamanda hayirli evlat vericektir cok dua ediyorum zaten yapabildigim tek sey dua etmek

Allah gönlüne göre versin canım inşallah en iyi zamanda hamile kalırsın... Benim de bütün herseyım normal işte sadece tüplere bakacaklar..eşimde iki taraflı varikosel varmış onu öğrendik 7milyon çıktı sperm sayısı.. Bu sayıyla kalınır mı hamile yeterli mi bilmiyorum doktorlara sorunca hemen ameliyat diyolar kendileri para alcaklar yaaa hiç seçenek söylemiyolar insana yaa... Ne yapmam gerekiyo bilmiyorum..

Bak bence keciboynuzu kürü dene esin icin sperm sayisini arttiriyomus he ama ameliyat cok gerekliyse esin ameliyat olsun ama sen once rahim filmi cektir tuplere, rahime baksinlar bi sorun yoksa tek sikinti esindedir o zaman ona gore yol izlersiniz rahim filmindende korkuyorsan hic korkma oyle anlattiklari gibi cok kotu bisey degil tabi yeni yontemle yaptir

Bak bence keciboynuzu kürü dene esin icin sperm sayisini arttiriyomus he ama ameliyat cok gerekliyse esin ameliyat olsun ama sen once rahim filmi cektir tuplere, rahime baksinlar bi sorun yoksa tek sikinti esindedir o zaman ona gore yol izlersiniz rahim filmindende korkuyorsan hic korkma oyle anlattiklari gibi cok kotu bisey degil tabi yeni yontemle yaptir

Bu ay sonunda tuplere bakcaklar umarim herhangi bi sorun cikmaz...Su keciboynuzu küru tam olarak nasil yapiliyo yaa biliyosan yazarsan cok sevinirim...

internetten yumurtlama günlerinizi hesaplayın
ilişki sonrası bir saat ayağınızın altına yastık alıp yatın

eşinizde sperm sayısını arttırmak için keçiboynuzu yiyebilir.

bu arada klomen ve benzeri ilaç kullandınızmı

internetten yumurtlama günlerinizi hesaplayın
ilişki sonrası bir saat ayağınızın altına yastık alıp yatın

eşinizde sperm sayısını arttırmak için keçiboynuzu yiyebilir.

bu arada klomen ve benzeri ilaç kullandınızmı

Yok herhangi bi ilac kullanmadim...gun hesabi yaptim AMA hic ovulation testi kullanmadim.. Her zman da o sekilde uyumaya calisiyorum.. Son 3 gundur de esime keciboynuzu pekmezi yediriyorum.. Belli saatlerle ac tok farkeder mi?

Yok herhangi bi ilac kullanmadim...gun hesabi yaptim AMA hic ovulation testi kullanmadim.. Her zman da o sekilde uyumaya calisiyorum.. Son 3 gundur de esime keciboynuzu pekmezi yediriyorum.. Belli saatlerle ac tok farkeder mi?

fark etmez canım aç veya tok

sabahın erken saatleride spermlerin en hareketli ve kaliteli olduğu zamanlardır.eğer sabahın erken saatleri size uyuyorsa bide onu deneyin.

genelde doktorlar yönlendirme yapıyorlar.isterseniz başka doktora bir gidin

fark etmez canım aç veya tok

sabahın erken saatleride spermlerin en hareketli ve kaliteli olduğu zamanlardır.eğer sabahın erken saatleri size uyuyorsa bide onu deneyin.

genelde doktorlar yönlendirme yapıyorlar.isterseniz başka doktora bir gidin

Ya iste burda Baska hastane sansimiz pek yok sirketin sundugu hastanelere gidebiliyoruz... Onlar da ozel hastane, kendileri para aliyo diye hemen yapisiyolar insana ameliyat diye... Gittigimiz doktor esimin ultrasound sonuclarini Eline alir almaz ameliyat olmak zorundasin dedi guya alternatif tibbin en populer oldugu yerdeyiz.. Burda cupping therapy yaptirdik gecen hafta sadece 1seans.. AMA su ilaclar burda var midir onu Merak ettim klomen Falan..

yazamadan geçemiycem ben hamile kalmak için neler çektim anlatamam.

eşime keçiboynuzu
ballı meyve tabağı hazırlayıp eşime yedirmeler
yumurtlama günleri hesaaplama
ilişki sonrası saatlerce ayağımı yukarı kaldırıp yatma
bal.çörek otu karışımı yedim
eşime ilşki öncesi sert kahve yapıp içirme
kendimi yumurtlama dönemine ayarlamış zorla ilşkiye giren robot gibi hissetmede cabası
doktora gitme ama hamile kalmamana hiçbir sebep yok demeler

ve araştırıp bir doktor buldum.iki ay sadece klomen ilaç kullanma üçüncü ay klomen+çatlatma iğnesi ve hamile kalabilmiştim çok şükür

yaşadığınız stresin daha fazlasını 4,5 yıl çektim

kendinizi hırpalamayın asla stres yaptıkca hamile kalma olasılığıda azalıyor malesef

Ayyy cok sukur kucagina alinca cocugu unutmussundur butun bunlari:34: Ben de denicem hepsini daha cok yolun basindayim iste o yuzden umudum cok simdilik Hersey umut su an benim icin AMA cok bekletmeden gelir insallah essek sipasi :37:

Nasil yapiliyor bilmiyorum ama internetten ya da forumdan bulabilirsin klomen kullanmamissin zaten tuplerinde bi sorun cikmazsa doktor muhtemelen klomen kullandiricak ama esinin sorununun ortadan kalkmasi lazim bence

Nasil yapiliyor bilmiyorum ama internetten ya da forumdan bulabilirsin klomen kullanmamissin zaten tuplerinde bi sorun cikmazsa doktor muhtemelen klomen kullandiricak ama esinin sorununun ortadan kalkmasi lazim bence

Burda esi varikosel olup tedavi sonrasi 1milyonla hamile kalanlari gorunce baya umitlendim.. Bakalim yaa insallah dualarinizi bekliyorumm :43:

Son düzenleme:
Burda esi varikosel olup tedavi sonrasi 1milyonla hamile kalanlari gorunce baya umitlendim.. Bakalim yaa insallah dualarinizi bekliyorumm :43:

tabiki de hepimiz birbirimize dua edelim :16::16::16: senin pekin yolculuğu nasıl başladı :40::40::40::40:

tabiki de hepimiz birbirimize dua edelim :16::16::16: senin pekin yolculuğu nasıl başladı :40::40::40::40:

Valla Ben de bilmiyorum ki nasip iste insanin yasayacagi varsa kimse engel olamiyo... Hic evlilik aklimda yokken 2bucuk ay icinde kendimi evli olarak Burda buldum... Dugunumm oldu ertesi gun ucaga bindim :32:

Valla Ben de bilmiyorum ki nasip iste insanin yasayacagi varsa kimse engel olamiyo... Hic evlilik aklimda yokken 2bucuk ay icinde kendimi evli olarak Burda buldum... Dugunumm oldu ertesi gun ucaga bindim :32:

ne güzelmiiişş :1::1::1: eşin orda çalışıyor galiba ya da türk değil :1::1::1:

Allah gönlüne göre versin canım inşallah en iyi zamanda hamile kalırsın... Benim de bütün herseyım normal işte sadece tüplere bakacaklar..eşimde iki taraflı varikosel varmış onu öğrendik 7milyon çıktı sperm sayısı.. Bu sayıyla kalınır mı hamile yeterli mi bilmiyorum doktorlara sorunca hemen ameliyat diyolar kendileri para alcaklar yaaa hiç seçenek söylemiyolar insana yaa... Ne yapmam gerekiyo bilmiyorum..
canım üzülme sadece sabret. bizimde ilk ay olmadı hemen dr gittik bende sorun çıkmadı ama rahim filmi çektirmedim. eşimde sol tarafta varikosel çıktı sayısı 7. 200. 000 di dr bu sekilde de çocuk olabilir dedi ama yinede ameliyat oldu çünkü fıtık ve hidrosel de vardı. bir iki ay yapamadık eşimin rahatsızlığı nedeniyle çocuk çalışması. sonra ki ay olmadı tekrar eşim 3 dolunca ameliyattan sonra tekrar test verdi sayısı 345 milyon olmuş o ayda hamile kaldım. eşimde ameliyattan korkuyordu ama sonra anladı ki korkacak birsey değilmiş.
bir de en önemlisi stres yapma. ben bu ay olmaz dedim aklıma getirmedim çünkü yeni işe atandım sehir değiştirdim gezdik eğlendik bebek fikrini sildik üstelik bu ayda olmazsa rahim filmi çektirecektim hatta aşılama düşümnüyordum. şunu unutma rabbim öyle bir zamanda veriyor ki sen bile gercekten doğru zaman diyorsun. bol bol dua et meryem süresi oku.

ne güzelmiiişş :1::1::1: eşin orda çalışıyor galiba ya da türk değil :1::1::1:

Esim Turk :40: biraz yildirim hiziyla oldu anlicagin... Aslinda guzel ama bazen cok bunaliyorum iste arkadas falan Yok oldu da Turk yerini tutmuyo :50: universiteye gidiyorum burda çince ogreniyorum:34:

Back
X