• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorum kistlerin gitmesi için gebe kalman gerekiyor dedi. Sol temizse neden soldan hamile kalamadınız peki tüp bebek yaptırdınız
Biz de kistim cikinca bebek isini hizlandirdik zaten ama benim esimin sperminde hareket sifir malesef, kavusma gerceklesemiyordu dogal yollarla😆 mecbur tup bebek yaptik yani daha ziyade erkek faktorlu. Benim kiste ragmen 9 bir opuda 8 bir opuda yumurtam toplandi cok sukur🙏🏼 es de sorun yoksa endolu kadinlar dogal gebelik sansini elde ediyor zaten

Biz de kistim cikinca bebek isini hizlandirdik zaten ama benim esimin sperminde hareket sifir malesef, kavusma gerceklesemiyordu dogal yollarla😆 mecbur tup bebek yaptik yani daha ziyade erkek faktorlu. Benim kiste ragmen 9 bir opuda 8 bir opuda yumurtam toplandi cok sukur🙏🏼 es de sorun yoksa endolu kadinlar dogal gebelik sansini elde ediyor zaten
Bende o yüzden bu sefer ümitliyim bu ay histeroskopi oldum perdem de varmış rahime girince gördüler. Solum kistli sağım temiz tek umudum oradan ❤️❤️

Bende o yüzden bu sefer ümitliyim bu ay histeroskopi oldum perdem de varmış rahime girince gördüler. Solum kistli sağım temiz tek umudum oradan ❤️❤️
Ben de septum rezeksiyonu gecirdim gectigimiz kis, sifa olsun insallah rahim gayet hazir sizinde nasip olsun tez vakitte🙏🏼

Merhabalar bende şuan tüp bebek tedavimin 11 günündeyim salı günü sanırım yumurtaların toplanacak ama bendede adenamiyosiz var sağ tarafda rahim disinda duvarda mi oluyor ne fakat 7.5 cm bende tedavim nasıl ilerleyecek daha henüz bir şey demediler devlette benim tedavim devlet hastanesi bu konuda çok iyi olduğunu duyduğum için tavsiyeler ile gittim inşallah iyi olurum sizde iyi olursunuz sizin son durum nedir
Benim baskılama yapılıyor yine. Doktorum dinlen dedi. Ama son transferim için hazırlanıp gittiğimde rahımde sıvı birikmiş diye bıraktım yine tüm ilaçları şimdi 1-2 ay baskılama var. Bayram giriyor araya diye belli 1 ay daha Lucrinle baskılayacak.

Yaa bu endo cok buyuk bir illet malesef. Cocuk sahibi olmaya karar verince ogrendim ben de endolu oldugumu. Ustune bizde yogun sperm faktoru vardi. Siz pcos sayesinde benim iki seferde toplattigim yumurtayi toplatmissiniz o bile bir avantaj inanin ki.. sizin biraz anladigim adenomyozis odaklariniz da var, benim tek artik o yoktu. Ama tum surecten gecmis biri olarak soyleyebilirim ki hala kistim gebeligime bir engel cikarir mi diye endise etmekten geri kalamiyorum malesef😭 kistimin ne alemde oldugunu soramiyorum bile doktoruma. Tum umudum gebelikle beraber kuculup kaybolmasi veya dogumda aldirmak olacak insallah. Transfer donemi de kist yuzunden tutunmazsa diye cok korkmustum acikcasi. Bana da transfer oncesi baskilama yapilma ihtimali vardi ama sukur gerek duymadi doktorum. Bir de onu bekleyecegim bir kac ay diye cok bunalmistim inanin ki acelem var gibi zamanla bir an evve transfer olmakti tum amacim.
Dun aldiginiz sonuc icin cok uzgunum, umarim diger embriyonuz size sikica tutunur ve saglikla dunyaya getirirsiniz🙏🏼 biz embriyolara genetik baktirmistik, biriyle hamileyim su an digeri de dondurulmus olarak muhafaza ediliyor. Esimin sperm sorununa benim endo eklenince doktorum direkt genetik bakmak istemisti. Normalde gebelik kaybi ve 35 yas ustune bakilirmis pgt cogunlukla ama iyi ki bakilmis diyorum su an. Diger uc embriyomu imha ettirdik hepsinde hastaliklar cikmisti malesef kromozomal
Size zoladex/lucrin iğnesi uygulandı mı acaba

Back
X