1 yillik evliyim hamile kalmak istiyorum

Hulya1993

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
163
122
103
32
Kızlar 1yıl oldu hiç korunmadık adetin 3 günü estradiol 21.91 LH 2.52 FSH 3.90 proklaktin 14.45
Eşimin sperm sayısı da 152 milyon doktor ikinizdede sıkıntı yok dedi ama bir yıldır hiç korunmadik bi tedavide onermedi başından savdi napacağım bilmiyorum

Kızlar 1yıl oldu hiç korunmadık adetin 3 günü estradiol 21.91 LH 2.52 FSH 3.90 proklaktin 14.45
Eşimin sperm sayısı da 152 milyon doktor ikinizdede sıkıntı yok dedi ama bir yıldır hiç korunmadik bi tedavide onermedi başından savdi napacağım bilmiyorum
Sadece korunmamak değil düzenli ilişki çok önemli. 1 yıl süresince korunmasız düzenli ilişki ile gebe kalamadıysanız bir tüp bebek merkezinden randevu almanızı öneririm. Tüp bebek yaptırmak için değil gerçekten bir sorun var mı diye net araştırılması için. Normal kadındoğum doktorları çok yardımcı olmuyorlar.

Biz eşimle tüp bebek merkezine gittik önce testler bana yapıldı sonra eşime ikinizdede herhangi bi sorun yok gebelige engel deyip yolladılar ama ne rahim filmi çektiler ne başka birşey ne yapacağım bilmiyorum

Biz eşimle tüp bebek merkezine gittik önce testler bana yapıldı sonra eşime ikinizdede herhangi bi sorun yok gebelige engel deyip yolladılar ama ne rahim filmi çektiler ne başka birşey ne yapacağım bilmiyorum
O zaman başka bir doktora gitmenizi öneririm. Hsg çekilmeli genetik testler yapılmalı vakit kaybetmemek için üstünde durulmalı. Hiçbirşey çıkmazsa o zaman 1 yıl daha beklenip aşılama tedavisine başlanır ama önce bütün testler tamamlanmalı

Rahim filmi çektirmeden bir sorun yok denemez ki. Ancak her şeyi ama her şeyi yaptırmış ve olumsuz bir sonuç almamış olmalısınız ki bir şeyiniz yok denebilsin. Film çektirin, yumurta takibi yaptırın. Yumurtanız kendiliğinden çatlıyor mu ona baktırın.

Bu ay doktoru değiştirmeyi düşünüyorum çok alakasız ilgilenmiyor Yasin daha çok genç az sabır olur diyor yani küçük olduğumu iddia ettiği yaşım 25 benim eşim 35 yaşında yani biz ergenlik döneminde değiliz ama iki kan testiyle başından savdi uğraşmak istemiyor anlaşılan

Bende 1 yıldır evliydim 1.5 yıl oldu hamile kaldım hiç bir sıkıntı yoktu ama ilişkilerimiz düzenli değildi son ay baya düzenli ilişkiye girdik (planlamamıştık sadece birbirimize fırsat ayırabildik) o ay hamile kaldım. Ayaklarımı dikmedim ama şöyle birşey yaptım :D ilişki sonrasında 2 sefer tampon taktım :D dışardan duyan deli diyecek diye kimseye diyemedim ama yazayım bu sefer. Spermlerin dışarı çıkmaması önemli diye bende kendi çapımda zekilik yaptım. Etkisi var mı? Bence vardır. Çünkü sperm dışarda yarım saat yaşıyor zaten peçetede bile olsa hareket kabiliyetini kaybetmediğini düşünürsek spermleri boşa harcamamış oldum :) denenebilir (kocamın haberi yoktu tabi) :D

Birde kistin yoksa ve hormonların normalse (ki normal gözüküyor) hiç bir doktor tedavi edelim demez. İlişki sıklığı çok önemli biz ayda 4 sefer yapıyorduk bana 4 seferde olur mu sadece yumurtlama dönemin 3 sefer demişti. O ay 6 sefer olmuş hamile kalmışım. Birliktelik çok önemli. Sadece yumurtlama gününde olsan bile şans düşük oluyor. O dönemi iyi bilmen takip etmen lazım. Ben takip etmedim ama tampon denedim :)

Birde kistin yoksa ve hormonların normalse (ki normal gözüküyor) hiç bir doktor tedavi edelim demez. İlişki sıklığı çok önemli biz ayda 4 sefer yapıyorduk bana 4 seferde olur mu sadece yumurtlama dönemin 3 sefer demişti. O ay 6 sefer olmuş hamile kalmışım. Birliktelik çok önemli. Sadece yumurtlama gününde olsan bile şans düşük oluyor. O dönemi iyi bilmen takip etmen lazım. Ben takip etmedim ama tampon denedim :)[/QU
Merhaba canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) düzenli ilişki dersen 2 günde bir falan mı öldü oluyor ?

Sperm rahimde 3 gün dışarda yarım saat yaşıyor. 2 güne değil 3 güne bir birlikte olmuşuz başta olmamışız yumurtlama dönemine yakın ve bitiminde olmuşuz

Bizde bebek istediğimizde yumurtlama testi kullanmıştım 2 ay olmadı bir türlü. Sonra başlarım teste meste dedim. Regli bittiği gün itibariyle yaklaşık 28,30 gün, yani diğer regliye kadar, her gün birlikte olduk :KK48::KK48:.
Uzmanlar her ne kadar zevk alın, oluşuna bırakın dese de bizim olay bildiğin zorunlu görev gibiydi. Şaka yok kocamı baya besledim yemekler cevizler meyveler felan :):) her gün olunca haşat oldu adam. Şükür olsun ki o ay gebe kaldım. Sizde deneye bilirsiniz. :KK48:

Bizde bebek istediğimizde yumurtlama testi kullanmıştım 2 ay olmadı bir türlü. Sonra başlarım teste meste dedim. Regli bittiği gün itibariyle yaklaşık 28,30 gün, yani diğer regliye kadar, her gün birlikte olduk :KK48::KK48:.
Uzmanlar her ne kadar zevk alın, oluşuna bırakın dese de bizim olay bildiğin zorunlu görev gibiydi. Şaka yok kocamı baya besledim yemekler cevizler meyveler felan :):) her gün olunca haşat oldu adam. Şükür olsun ki o ay gebe kaldım. Sizde deneye bilirsiniz. :KK48:
Ay hiç gülesim yoktu :D hergüne yürek dayanmış valla helal olsun. Sağlıkla gelsin inşallah. Biz öyle takip etmedik keyfimize baktık ama ben 2 sefer tampon tıktım ilişkiden sonra :D hepimiz ayrı bir versiyon olduk çocuk uğruna hepsi huzurlu sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar inşallahhh:KK200::nazar:

Adet olur olmaz ivedi şekilde eczaneye gidip ovülasyon testi alıp adetin 11.gününden başlayıp ovülasyon gerçekleşene kadar hergün aynı saatte test yapıyorsun. Bu zaman zarfında da hergün cinsel ilişkiye giriyorsun ve kısmet olursa ay sonu gebe kalıyorsun. Bu şekilde 2 defa gebe kaldım lakin eşimle genetik uyuşmazlık yüzünden düşükle sonuçlandı. Umarım sende pozitif olur

Back
X