Birliktelik olmamış sadece tlfn görüşmesi bayn degil uzak şehirde esimde isindn dolayı biyere gidemiyor bayanda evliyms BN edinmiş gibi bayanla yazmıştım bulustuklarini sanmiyorm
Allah razi olsun dediklerinz çok doğru . şuan kardeşim yanımda cocuk tatile gelmişti onu götürmek için memlekete gidip uzaklasabilirim ama işten izin almam çok sıkıntili bu ara normal izin tarihine vr daha inşallah hakkimzda hayırlısı olurCanm öncelikle hakkınızda hayirlisi olsun ilk ikisinde benim şüphem diyorsun ikincisi zaten belli görüşmüş adam. Ama ne kadarda kırılsan şans vermek istediğinde belli tabiki kirilman İncinmen okadar Normal ki hepimiz kadınız sonuçta ve seni anlayabiliyoruz. Kardesim madem.bi şans daha vermek istiyosun suan hersey çok yeni zaten ve artık herseye şüpheci bakicaksin bu Belli ama demem oki biraz zaman bence eğer Ailene bunu anlatabileceksen yada ailelere belli etmeden gidip izin alabileceğim bi yer varsa ne bileyim aklıma ole geldi bi hafta mi on günmu evden uzaklaş herseyden adamada zamn istiyorum düşüncem de hem kafanı topla hem bi yokluğunu anlasın bu süreçte napcak bakalım bi dene canm kendini sizi düşün. Şuan zaten sağlıklı düşünmen zor kardeşim olmazmi ole..
Ama ne olursa olsun senin için hakkında hayırlısı olsun insiallah mutlu olursun..
İnsiallah canm belki bi rapor falan ayarlarsin sakin olmaya çalış cnm biliyorum çok zor ama iyi düşün. İnsiallah eşin yaptığı Hatayi anlar ve telafi edip düzelme yoluna girer allah doğru yoldan ayirmasin canm ne karar verirsen ver insiallah mutlu olursun canm..Allah razi olsun dediklerinz çok doğru . şuan kardeşim yanımda cocuk tatile gelmişti onu götürmek için memlekete gidip uzaklasabilirim ama işten izin almam çok sıkıntili bu ara normal izin tarihine vr daha inşallah hakkimzda hayırlısı olur
Zaten çok pismanpisman affettemk için herseyi yapıyor Allahdan başka siginagimz yok insallh da hayırlı olanı yaşarızİnsiallah canm belki bi rapor falan ayarlarsin sakin olmaya çalış cnm biliyorum çok zor ama iyi düşün. İnsiallah eşin yaptığı Hatayi anlar ve telafi edip düzelme yoluna girer allah doğru yoldan ayirmasin canm ne karar verirsen ver insiallah mutlu olursun canm..
Tesekkur bnde katlanack biri deglm ama birkz olan ailemi dinleyip bir sans vrmk istiyorum ztn en ufak birşey hissetsm dahi imkânı yok dvm etmesinin
Severek evlendin diye razı mı olucaksın adamın gözü dışardan içeri hiç girmemiş ki neyin peşindesin çocuk olsun daha çok yıpranırsın.Merabalar mart ayında 1 yılın doldu evliliğinde severek 4 yıl birliktelikten sonra evlendim . ve dun eşimin tlfnuna gelen bir watsap msjyla aldatildigimi anladm kız eşime napiyon yazms bnde tlfnu düşecekdi yerine koymk için elime aldm ve msji görünce kıza edinmiş gibi msj yazdm ve bi ilişki yazdıklarını ama ayrıldıklarını öğrendim eşini uyandirmadm daha öncede böyle bi msjini yakaldm ozmn erkek arkdsm kiskandrmk için yapıyor dedi . b irkerede karşı apartmanda süresi bizi. Evi gözetleyen iki bayan vr esimde oraya bkr ve bi aksam o binadan çıkarken gördüm oysa ban yan binadaki arkadaşına bsy bırakmaya gttgini söyledi ama akşamdı yüzünü pek secemedm ama BN hissettim oydu bni görünce merdivndn inmk yerine diğer tarftn atmayı uzaklast ve sonuncusu bu msj olayı itiraf etti ogece ve önceki msjda yok ole bsy diyor ama sonuncunda 5 aydr görüştüğünü ama pusman olduğunu özür diliyor aileler araya grdi bu seferde affet diyor bnde ayrılmak istiyorum ama çok svrk evlendi ne yapachm bilemiyorum
Nece derkn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?