1 yıllık evlıyız , ben her gece sankı ılk defa aynı yatagı paylasıyormusuz gıbı davranırken ?

Bizim de uyku öncesi muhabbetlerimiz vardı eskiden..Hatta çok kez gülme krizine girdiğimi biliyorum ama son yıllarda bakıyorum hiç kalmamış ve bütün suçu telefonunda buluyorum.Uyumadan önce yaptığı son şey genellikle candy crush oynamak çok sinir bozucu gerçekten..Dur ben bu gece bu konuya bi giriyim :KK58:

yataga gırdıgımızde onunla konusmak sakalasmak bırazda yatakda vakıt gecırmek muhabbet etmek benı mutlu edıyor. Fakat esımde tam tersıne evlendıgımızden berı ne zaman yatakda bes dakıka konusayım hemen kızmalara baslıyor uyusana uyu artk bır uyutmuyorsun yatakda bıle rahat yok gıbı cumleler kullanmaya basladı artık. Ve bu tutumuna artık cok uzuluyorm oncelerı gecısdırıyordum. Sımdı ıse zoruma gıdıyor. Ben yatakda esımle sakalasmak muhabbet etmek ısterken onun bu tutumu karsısında ne yapacagımı bılemedım. Sız olsanız ne yapardınız arkadaslar ?

yat uyu

buna bi çözüm üretmeye çalışman saçma, çoğu erkek yastığı görür görmez horlamaya başlıyor zaten

kadınlarda çocukluktan gelme bişey bu yatak muhabbeti, kızkardeşinla şakalaşır gülüşürsün, yatıya gelen arkadaşınla falan muhabbet edersin ama erkekler böyle değil, o yüzden değiştirmeye çalışmanın zorlamanın bi anlamı yok bence

Valla biz ikimizde eşimle lap die uyumayı severiz.hatta eşim bana arkasını dönüp uyumayı sever :) hiç dertlenmedim.arkasına sarılıp uyurum.şakalaşmayı gün içinde yapsanız :)

yataga gırdıgımızde onunla konusmak sakalasmak bırazda yatakda vakıt gecırmek muhabbet etmek benı mutlu edıyor. Fakat esımde tam tersıne evlendıgımızden berı ne zaman yatakda bes dakıka konusayım hemen kızmalara baslıyor uyusana uyu artk bır uyutmuyorsun yatakda bıle rahat yok gıbı cumleler kullanmaya basladı artık. Ve bu tutumuna artık cok uzuluyorm oncelerı gecısdırıyordum. Sımdı ıse zoruma gıdıyor. Ben yatakda esımle sakalasmak muhabbet etmek ısterken onun bu tutumu karsısında ne yapacagımı bılemedım. Sız olsanız ne yapardınız arkadaslar ?
cok sevmeyin ya su kocalarınızı cok cok sevmeyın bırakın oda daha cok sevsin.gönül isterkı karsılıklı göt bas kalkmadan aşk yasansın da malesef artık olmuyor

Uykunuz gelmeden yarım saat evvel yatağa girin o halde :)
Konuşa konuşa uyursunuz..

Bi sure sinra senin de icinden gelmez, bu sekilde kendinden sogutur cunku .Sen de baska bi yerde yat rahat rahat uyu de :uykucu:

Erkeğin yataktan anladığı sadece seks ya da uykudur. Öylece kabul edin bence...Çok büyük bir kusur değil..

Hic konusmazdim boyle diyosa ve istemiyosa niye hala cabaliyosunki bir yıl olmuş sen kac biraz iyi geceler de yat bi terslik olduğunu anlayacak ve sana dolanmaya baslayacak

Yaa deli misin uykusu olana yılan bile sokulmaz ahaha :D Yani uykuluyken atar yapması bence normal.
Uykunuz gelmeden gidin oynaşın diycem onu da yapmazsınız. En iyisi sen dötünü dönüp uyumayı sev :D

İnsanların yapısı farklı, benim eşim sever mesela yatakta muhabbeti ama biraz konuşsak uykusu açılır, sonra da bir daha uyuyamaz, o yüzden hiç konuşturmuyorum onu, kızacak bir şey değil bu bence dert etmeyin

erkekler yataga yattı mı dırekt olarak uyumayı tercıh ederler. bu boyledır.
ya da baska sey ıcın odaklanırlar, dırekt olaya gırerler, aksı mumkun degıl, daha ne duydum ne gordum :)
o yuzden kasmayın bırakın o sızle konusmak ıcın cabalasın, o zaman kıymete bınıyoruz emın olun :KK66:

Erkekler üstüne uzmanlığınız mı var? Ne bileyim, erkeklerden tek tip, tek karakterden oluşan çoğaltılmıs yaratıklar gibi bahsedip birde özguvenli bir şekilde bu böyledir diyenleri inanılmaz garip buluyorum.
Neye dayanıyorsunuz? Kendi eşiniz , çevrenizdekiler?

Ne duydum, ne gördüm dediğiniz şeyin aksini yaşayan birsürü kadın burada belirtmiş. :))) Eşi, uyumadan önce sohbet etmeyi seven veya neyse onlari yapmayi seven insanlar tabiki varlar.

Bu, "Ben duymadim ve görmedim demekki öylebirşey yok." Düsüncesi... neyse çok uzattım aslında bu yazı tamamen size olan bir sitem değil. Sizin gibi insanlara çok rastlıyorum ve beni düşündürüyorlar aslında. Altında yatan ne acaba merak ediyorum. Kendini avutma yöntemimi yoksa dar düşüncemi yoksa ben herseyi bilirim egosu mu.. filan..

ben bekarım . he evlı olsam yatakta muhabbet etmeyı pek sevmezdım yanı bıkac kelıme eder yatardım. zaten uykusu erken gelen ınsanım..muhtemelen konussam bıle konusarak uykuya dalardım herhalde :D

Sohbet etmek için niye illa ki yatak?yani ben yatağa sevismek ve uyumak için giderim.arada cenemiz düşer sohbette ederiz yatakta ama bu bir olmazsa olmazimiz değildir yani.uykum gelmiş nevrim dönmüş zaten ne sohbeti ayol..

Valla benim icin de vazgecilmez bi seydir yatak sohbeti.
Rap sarki yazip soyledigim bile olmustur dalgasina :))
Zamanla esim de alisti.

Bence cok tatli ya, gecenin en koyusunda tum maskesizligimizle oradaymisiz gibi gelir bana.
Gece 10 kere bebegim icin uyancak dahi olsam o sohbeti ederim.

Bazen de sadece kitap okuruz.

Ama esiniz bir senedir alismamissa hakkaten istemiyordur, yorgundur, yatak onun icin uykuyla eslesmistir, degistiremiyor ya da degistirmek istemiyordur, zorlamayin.
Ama uslubu cok cirkin.

Aman ne guzel iste adam yataga girince uyuyor benimki koltukta uyuyor.yatakta yakalamak ne mumkun.alisirsin takmaa

Çalışıyor musunuz, ya da sabah kaçta kalkıyorsunuz.
Misal eskiden kocamı işe gönderdikten sonra vurup kafayı öğleye kadar yatardım.
Sonra akşam aynı anda yatınca ben konuşmak isterdim, o uyumak.
Adam sabahın köründe işe gidiyor ben gibi öğlene kadar yatmıyo, tabi uykusu gelir diye anlayışla karşıladım ;)

Bazı geceler biraz laflarız, bazen yastığı görünce uyuruz, o değişiyor.. Zamanla alışırsınız birbirinizin isteklerine.

Back
X