• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yıllık hikayemiz :(

Cnm hangi ilaclari kullaniyosunuz esim bir yili askin.kullandi bir cok ilac fakat hicbir fayda goremedik sizde varmi bi gelisme

argin max men ,,keçiboynuzu kurü,. macun karışımı içinde arı sütü polan bal çakşır ginseng vs.var..proxeed plus ta almayı düşünüyoruz şimdi daha öncee kullanmıştı 2 paket....testi ayrı yerlerde yaptırdıgımız için pek anlamadım faydasını.daha önce binlerdeydi şimdi 5 milyon gösteriyo ama testten teste değişirmi bilmiyorum.çünkü milyon gösterirkende 5 milyon gösterirkende tüp tutmadı bende.

Öncelikle bu psikolojik, fiziksel ve maddi mücadelede herkese sabırlar diliyorum. Yaşananlar gerçekten çok zor. Bizim mücadelemiz bir yıl önce eşimin sperm testi ile başladı.
Sayımız 100 bin ve morfoloji %0. Yaşımız 35 olduğu için hemen Denizli Erpa' da tüp bebek tedavisine başladık. 9 yumurta toplandı ve 2 embriyo transferi oldu. Olumsuz sonucu bir yılda ancak atlatabildik.

Bu arada, Şubat 2014'te eşim Pamukkale Üniversitesi hastanesinde varikosel ameliyatı oldu, sigara ve içkiyi bıraktı, aralıksız olarak arı sütü, polen, maca, keçi boynuzu kürü, Proxeed plus, badem, ceviz, kuru üzüm, Arginine ve Lysine için sporcu besini, 200mg Evicap E vitamini kullandı. Ameliyattan 3 ay sonraki spermiogram testinde sonuç aynıydı; sayı 100 bin, morfoloji %0. Eşim proxeed hariç herşeyi bıraktı.

Spermi 8000 kat büyüten ekipmana sahip oldukları için ikinci denememizi İzmir Symrna Art'ta yapmaya karar verdik. Yapılan testte sayı 300bine çıksa da morfoloji %0 olarak kaldı. Toplanan 15 yumurtadan 9 tanesi istenen durumdaydı. 6 tane embriyodan bir tane birinci kalite, bir tane 1-2 kalite embriyo transferi yapıldı. Kalan dört embriyo istenen şekilde büyümediği için dondurulmadı. Sonuç yine hüsran :KK43:
Merhaba,
Bizim de durumumuz sizden farkli degildi. Ve su anda 7 aylik ikizlerim var .. tek farkimiz ben tup bebek denemelerinde arayi hic uzatmadim. Ilkini 2013 ocak ayinda ikincisini dondurulmus embriyoyla 2013 subatta ucuncusunu ise 2013 mayis ayinda yaptik ve ikizlere hamile kaldim :) yani soku atlatamadik umutsuzluga kapildik demedik hic.. bence umudunuzu kaybetmeyin..

Merhaba,
Bizim de durumumuz sizden farkli degildi. Ve su anda 7 aylik ikizlerim var .. tek farkimiz ben tup bebek denemelerinde arayi hic uzatmadim. Ilkini 2013 ocak ayinda ikincisini dondurulmus embriyoyla 2013 subatta ucuncusunu ise 2013 mayis ayinda yaptik ve ikizlere hamile kaldim :) yani soku atlatamadik umutsuzluga kapildik demedik hic.. bence umudunuzu kaybetmeyin..
İnşallah bize de nasip olur. Dondurulmuş embriyomuz olmadığı için 3 ay dinlenme süresini bekliyoruz. Hangi merkezlerde tedavi gördünüz?

İnşallah bize de nasip olur. Dondurulmuş embriyomuz olmadığı için 3 ay dinlenme süresini bekliyoruz. Hangi merkezlerde tedavi gördünüz?
Ben trabzonda yasiyorum.. 3 tup bebek denemesini de ozel karadeniz hastanesinde yaptik.. doktorum hasan tahsin sanisoglu.. eger siz de bu taraflara yakin oturuyorsaniz hasan beyi oneririm.. ben cok memnundum kendisinden...

Ben trabzonda yasiyorum.. 3 tup bebek denemesini de ozel karadeniz hastanesinde yaptik.. doktorum hasan tahsin sanisoglu.. eger siz de bu taraflara yakin oturuyorsaniz hasan beyi oneririm.. ben cok memnundum kendisinden...
Denizli'deyim ben. 3. tedavi için Ankara Nova art, Genart, Hakan Şatıroğlu veya İstanbul Medical Park Göztepe'yi araştırıyorum.

Denizli'deyim ben. 3. tedavi için Ankara Nova art, Genart, Hakan Şatıroğlu veya İstanbul Medical Park Göztepe'yi araştırıyorum.
Eger 3. tup bebek denememiz de basarisiz olsaydi biz de ankara ve istanbuldaki merkezleri dusunuyorduk.. sukur ki gerek kalmadi.. insallah siz de yavrunuzu en yakin zamanda hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz.. lutfen pes etmeyin..

Ben ilk başarısız tüp bebek denememden sonra vakit kaybetmeden ama bu sefer uzun protokolle 2. tüp bebek denememe geçtim. Dondurulmuşum da yok. bence 3 ay beklemeniz gerekli değil.

Hakan Şatıroğlu (Nar Hastanesinde) ilk tüp bebek denememde çok düşük ihtimalle gebe kaldım. Sorunum fsh 12.09, tek yumurtalık, açık mi kapalı mi belli olmayan tek tüp. Ilk ultrason da 4 yumurta görüldü. 3 tane toplandı. 2 tane dollenip transfer edildi. ( 4 hücreli düşük kalite 3. Gün embriyosu ve 6. Hücreli 1. Kalite 3.gun embriyosu) sonuç: transferin 11.gunu idrar testi belirgin 2.cizgi. saat 18:50 Hakan Hocamın muhteşem sesi gebesin☺☺Hakan hocama sonsuz teşekkürler. ..

Hakan Şatıroğlu (Nar Hastanesinde) ilk tüp bebek denememde çok düşük ihtimalle gebe kaldım. Sorunum fsh 12.09, tek yumurtalık, açık mi kapalı mi belli olmayan tek tüp. Ilk ultrason da 4 yumurta görüldü. 3 tane toplandı. 2 tane dollenip transfer edildi. ( 4 hücreli düşük kalite 3. Gün embriyosu ve 6. Hücreli 1. Kalite 3.gun embriyosu) sonuç: transferin 11.gunu idrar testi belirgin 2.cizgi. saat 18:50 Hakan Hocamın muhteşem sesi gebesin☺☺Hakan hocama sonsuz teşekkürler. ..
Tebrikler. Çok sevindim.

Back
X