Kızlar selam.1 yıldır biriyle beraberdim ve ilk kez birini bu kadar sevdim.iliskimizin 6.ayında evliligi konusmaya basladik ve ailesine konuyu actiginda beni hic tanimadan onyargiyla yaklastilar. Tanismak bile istemediler.ben daha once nişan atmışım iyi biri olsam bu yasa kadar evlenirmisim, yaşım 31 bu arada.yok saçlarım sarıymış yok sosyal medyada malum sitede onunla bu kadar rahat resim koyabiliyorsam ailem ne kadar rahatmış.. Erkek arkadasim bunlari ne kadar onemsemese de aklinda yavas yavas yer etti sanirim ki en basit konularda tartismaya basladik ve nihayetinde bir gun bende birseyler eksilmis senle mutluyum ama artik sensizde mutsuz degilim diyerek bitirdi.ne itiraz ettim ne sucladim . Ona hic uzuldugumu bile belli etmeden tamam ayrilalim dedim ve su an 1.5 ay oldu aramiyor sormuyor.bu kadar seven ölürüm de sensiz olmam diyen biri nasil birden degisir unutur aklim almiyor ve cok cok uzuluyorum. Biliyorum tekrar geri donusu opmaz bizim iliskimizin peki nasil unutur nasil hayata baslarim simdi?