1 yıllık ilişki nasıl unutulur, yardım edin

adessa_83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2009
27
13
Kızlar selam.1 yıldır biriyle beraberdim ve ilk kez birini bu kadar sevdim.iliskimizin 6.ayında evliligi konusmaya basladik ve ailesine konuyu actiginda beni hic tanimadan onyargiyla yaklastilar. Tanismak bile istemediler.ben daha once nişan atmışım iyi biri olsam bu yasa kadar evlenirmisim, yaşım 31 bu arada.yok saçlarım sarıymış yok sosyal medyada malum sitede onunla bu kadar rahat resim koyabiliyorsam ailem ne kadar rahatmış.. Erkek arkadasim bunlari ne kadar onemsemese de aklinda yavas yavas yer etti sanirim ki en basit konularda tartismaya basladik ve nihayetinde bir gun bende birseyler eksilmis senle mutluyum ama artik sensizde mutsuz degilim diyerek bitirdi.ne itiraz ettim ne sucladim . Ona hic uzuldugumu bile belli etmeden tamam ayrilalim dedim ve su an 1.5 ay oldu aramiyor sormuyor.bu kadar seven ölürüm de sensiz olmam diyen biri nasil birden degisir unutur aklim almiyor ve cok cok uzuluyorum. Biliyorum tekrar geri donusu opmaz bizim iliskimizin peki nasil unutur nasil hayata baslarim simdi?

Bitmesi hayrınıza olmuş bence çünkü ailesi önyargıyla yaklaşmış.
Ne var yani önceden nişan attıysanız? Şu kafada yaklaşan insanlara laf anlatılmazdı zaten.
Dediğiniz gibi çok sevseydi bunları aşmış olurdu sevgisi 1 yılda bitmiş.
Atlatırsınız daha çok yeni. İnsan neler atlatıyor arkadaşım Allah aile acısı yaşatmasın.
Sağlığın yerinde mi gerisini boşver. Kurtulduğuna sevinmelisin.

Dogru soyluyorsun inan bunlari her gun kendime bende soyluyorum ama gel gor ki beynim bunlari soylerken kalbimin acimasina bir turlu care bulamiyorum. Yeni birine alusmak benimsemek hayatina almak o kadar uzak ki ..

Dogru kisa bir sure ama o kadar cok sey paylastik ki simdi cok yalniz ve cok bos hissediyorum herseyi o kadar anlamsiz geliyorki hayatbirden onun yokluguna alismak zor unutmak dusunmemek icin neler yapmaliyim yol gosterin lutfen

Tatlım bence hic üzülme o yansın seni kaybettiğine. Bu kafada insanlar sittin sene mutlu bi evlilik yapamaz. Nişan atmak kötü veya utanılacak bişey değil bende attım,eger erkek arkadasımın ailesi bunu sorun ederse ve erkek arkadasımda bu dolduruşlara gelirse ayrıldığıma üzülmem, o beni unuttumu diyede düşünmem. Dürüstçe söylemişin Nişan Attığını, ben boşandıklarını bile yeni ilişkisinden gizleyenleri gördüm. Hic bi resmi ilişkisi olmayıp ama gizliden birsürü ilişkisi hatta aynı anda bikac ilişki yürütüp evleneceği adama daha önce hayatıma kimse girmedi diyenide gördüm. Seninkinin aileside böylesini hakediyor bosver :KK14:

Aranizda oncesinde de mecburiyetten ayrilan ya da kendinde bitmeden karsi tarafin bitirdigi bir iliski yasayan varsa soyleyin lutfen siz nasil atlattiniz nasil ne kadar surede toparlandiniz ve devam ettiniz hayata? Tavsiyelerinize ve tecrubelerinize o kadar ihtiyacim var ki

Evet
Tatlım bence hic üzülme o yansın seni kaybettiğine. Bu kafada insanlar sittin sene mutlu bi evlilik yapamaz. Nişan atmak kötü veya utanılacak bişey değil bende attım,eger erkek arkadasımın ailesi bunu sorun ederse ve erkek arkadasımda bu dolduruşlara gelirse ayrıldığıma üzülmem, o beni unuttumu diyede düşünmem. Dürüstçe söylemişin Nişan Attığını, ben boşandıklarını bile yeni ilişkisinden gizleyenleri gördüm. Hic bi resmi ilişkisi olmayıp ama gizliden birsürü ilişkisi hatta aynı anda bikac ilişki yürütüp evleneceği adama daha önce hayatıma kimse girmedi diyenide gördüm. Seninkinin aileside böylesini hakediyor bosver :KK14:

Evet canim inan ilk gunden anlattim ben herseyi ve icim bu konuda cok rahat cunku utanilacak saklanicak bisey yasamadim ki ama en zoru bunu kabul ederek baslayip da sonradan kkeske hic nisanlanmassydin demesi oldu. Bizim ailede hic boyle seyler olmaz o yuzden ailem tepkili ama ben sana hak veriyorum onlar haksiz saglikli dusunemiyorlar diyip de sonradan o tarafa donmesi o kadar aci ki

Bir iliskiniz varsa gozlerden uzak yasamak en iyisi. Gercekten olumsuz sonuclar doguruyor. Nerdeydiniz naptiniz hangi ortamdaydiniz herkes haberdar oluyor. Ben yazin nisanlaniyorum ona ragmen sevgilimle tek bir fotografimi goren dahi yok sosyal medyada cunku koymuyorum. Instagramim acikken sevgilimin cok cok uzak akrabalarinin benim hesabimi incelediginede sahit oldum. Ailenin size ithamlari cok agir sevgilinizde hicbir sekilde arkanizda durmamis. Sizde yeniden baslayin her seye zamanla unutulur.

Aranizda oncesinde de mecburiyetten ayrilan ya da kendinde bitmeden karsi tarafin bitirdigi bir iliski yasayan varsa soyleyin lutfen siz nasil atlattiniz nasil ne kadar surede toparlandiniz ve devam ettiniz hayata? Tavsiyelerinize ve tecrubelerinize o kadar ihtiyacim var ki

Ben bir gün baktım ki isyan ediyorum. Intihari düşünmüyorum ama ölmek istiyorum.. işte o zaman Allaha sıgindim. Hep dua ettim. Namaza başladım. Hep Allahtan istedim. dakikalarca secdede gözyaşı Döktüm.

3 ay berbat bir haldeydim. Sonra geçti. O ise şimdi evli.. Benimde dünyalar iyisi bir sevgilim var.

Bu kadar büyütmeyin allah aşkına bu adamları. Insanlar nelere alıştırdı, anasını babasını kaybeden evladını kaybeden insanlar ayakta duruyor, yıllarca evli olanlar kocasından boşanıyor da siz mi dayanmayacaksınız.

Kesinlikle haklısınız. Bence arkadaşta bunun farkında. Ama kalbi acıyor, canı yanıyor. Onu da anlamak lazim

Acıları biz kendimiz büyütüyoruz. Evet canı yanıyor anlıyorum ama bir an durup düşündüyse benim yazdığımı okuyunca ne mutlu. Hayata yeniden başlaması lazım arkadaşın.
Haklısın ne buyuk dertler varken benimki en basiti belki , bir zaman sonra bunlari hatirlatken gulup iyi ki bitmis bile derim farkindayim ama su an o kadar buyuk ki acim ve hayalkirikligim..tum hayatimi bunla gecirecegim cok mutlu olacagim dedigim adam en basit sekilde hic haketmedigim halde uzdu beni simdi toparlanmam gerek onu da biliyorum bu kadar uzulmeyi bile haketmiyor aslinda ama bunlar hep mantik, duygularima soz gecirebilmeyi ne cok isterim su an..

X